Scudo Sports

İzmir

Scudo
@Önder Tarım

Önder çok teşekür ederim. Umarım görüşebiliriz.
---------------------------------------------
Evet arkadaşlar başka önerisi olan yokmu. Yada ucuz bi otel tarzında yerler bilen ??

Aliağa-Menderes arasında yapımı devam eden metronun vagonlarının resimleri (link) ayrıntıları da yazıyor.(kaynak:İzmir B.B. resmi web sitesi) bizi ilgilendiren kısmı şu; vagonlar da bisiklet taşınacak mı? mevcut Bornova hattında bildiğiniz gibi bisiklet taşınmıyor.Umarım Aliağa hattında da bisikletçiler mağdur olmaz.

@İSMAİL POLAT

iyi akşamlar
hala bir bisiklet almış değilim fakat irtibatta kalalım yine de
neresinde oturuyorsunuz buca nın

Aslında Buca'dan turlara katılan birçok arkadaş var ve başını çektikleri Karşı Pedal bisiklet grubu var.

Anlamadığım şey ufak bi fikir beyanında neden bulunmuyorsunuz ??

Gereksiz her konuya bi sürü cevap yazılıyor ama ben burda öneri beklerken sadece bir kişi cevap yazıyor.

Neyse Önder arkadaşımıza tekrar teşekür ederim

Konu kilitlenebilir.... Nası olsa kimsenin salladığı yok.

(88 kişi konuya bakmış ve 1 kişi cevap yazmış :)

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
@Önder Tarım

Evet arada bir görüyorum. Ama bir türlü iletişime geçemedik.Bir ara bu forumdan bir kaç kişiyle görüşmüştm ama sonra banlandılar.
Etkinliklerden haberim olursa zevkle katılmaya çalılşırım.
Bilgi için sağol.

tüm foruma selamlar.ben şafak ,bende buca kaynaklardan , gerçi şu anda kendime ait bir bisikletim yok ama tam bir yatırım yapmadan önce arkadaşımın bisikletini uzun süreliğine ödünç aldım,şu anda bakıma girecek , buradan danışmak isterim

@sadık öztürk

Bende çalışıyorum ama yinede bisiklete binmek için zaman ayırabiliriz. mesaj sayım yeterli olmadığından özel mesaj atamıyorum.
dergo6262@hotmail.com ekle buradan iletişime geçebiliriz.

Sevgili arkadaşlar,
Hepimizin çok sevdiğine inandığım rahmetli Barış abimizin 1 Şubatta öüm yıl dönümü.Bunun için şehiriçi tur planlıyorum.Her grup kendi ilinde böyle bir etkinlik yaparsa ülke çapında olur.Ben büyük ihtimalle o sırada İzmir de olacağım.Güzelyalıdan Karşıyaka ya bir tur uygun olur.Aslında birer tane de tişört bastırsak çok hoş olur.Karşıykada ayarlanacak bir mekanda Barış Manço şarkıları eşliğinde(ilk şarkı Dönence olmak şartıyla) minik bir eğlence ve sohbet ortamı yaratabiliriz..

Önerilerinizi bekliyorum..

Bu arada ölümünün 10.yılı olduğunuda unutmayalım.Bununla bağdaştırabiliriz bazı etkinlikleri

Aynı konuyu Tur ve Organizasyonlar bölümündede açtım.Ben İzmirde olacağım için burayada açmayı uygun gördüm..

10 yıl...Ne çabuk geçmiş,daha dün gibi hatırlıyorum.Onun yaptığı programlarla,şarkılarla büyüdüm.Huzur içinde yatsın..

• Beğen
Tepkiler: havzali
Çok güzel bir fikir bu .

Son konserlerinde hep dönence yi ilk, kara sevda yı ise son şarkı olarak söylüyordu.

Çocukken onun yaptığı programlar vardı. Hoşuma giderdi. Aslın da herkes gibi biz de zamanla unutuyoruz. Değerlerimize sahip çıkmalıyız.

duyarlı davranışınızdan ötürü tebrik ederim... harika bi fikir.. istanbuldada yapılırsa böle bi org. katılmayı çok isterim.

Geri