Scudo Sports

İzmir

Üzüldüm :(
Umarım haftaya gelirsin ;)

Peki bu arada sat 20:00 da göztepe iskelede toplanılıyor deyilmi ?

Scudo
@ATIL SAHIN

Merhaba Atıl kardeşim yarın hiç yabancılık çekme hakkında bir düşüncen olmasın adeta bir büyük aile ortamına geliyorsun.Yarın akşam saat 19:10 gibi işten geliyorum oradan hemen göztepe sahiline kaçıyorum istersen sat 19:30 - 19:45 arası Şerif Remzi okulunun önünde beni bekle ben o saatlerde oradan geçiyorum senide alırım. Fotolarımı biliyorsun turlardan da izlemişsindir yabancılık olmaz tanırsın sanıyorum. Bisikletim Hussar. Dediğim gibi geçerken orada olursan senide alırım.
kal sağlıcakla

• Beğen
Tepkiler: ATIL SAHIN
@>>ErDeM<<
Hocam valla 25 yapıyorsan sen bir tavşansın derim başka birşey demem. :D Turlarımızda bazen spora yeni başlayan arkadaşlarımız için 15km çivarlarında gidiyoruz. Bu arada hiç bir zaman kimse arkada kalmaz çünkü grubun güvenliğini sağlaya bir arkçı arkadaş vardır ve arkada kimseyi birakmaz. Öncü arkadaşlarda tempoyu en yavaş gidene göre ayarlar. Hep ben arkçı olduğumdan beraber gideriz bol bol merak etmeyin ;)

• Beğen
Tepkiler: Şerif Çetindağ
selam arkadaslar ben cuma gunu urlaya yola cıkıyorum
urlada bısıkletcı arkadaslar varsa onlarla gezmek antreman yapmak ısterım

Kız arkadaşım akşama kadar antalyadan dönmezse bu hafta bende katılıyorum :) Arkasında Türk bayrağı olan merida bisikletim :)

Merhaba arkadaşlar dağ bisikletimi asfaltta kullanmaktan çok sıkılmış durumdayım, İzmir ve çevresinde arazi sürüşü yapabileceğimiz yerler nereleri olabilir?

Ben sizleri karşıyakada gördükten sonra araştırmıştım :) Ama perşembe akşamları çalıştığım için bir türlü katılamadım.Fırsat varken katılayım :)

Bornova'da Homerosa patika yolun ordan Karaçam koyune sonra Manısa yolundan Çiçekli köye geçip guzel bir arazi sürüşü yapıyorsun...Birde Balçova taraflarında Radar, Manastır war guzel patikalar;)

• Beğen
Tepkiler: ATIL SAHIN
merhaba ben Güven
turlarda yoldaki arabalara laf atan 2 kişidn biriyim :D
siyah bir bianchi setra kullanıyorum...
izmir/güzelyalı da oturuyorum...

Geri