Scudo Sports

İzmir

Scudo
Ben karşıyakada oturuyorum 17 yaşındayım ve gt slammer im var ama hiç bmx cilerle karşılaşmıyorum bostanlıda felan .Eğer varsa bmx den anlayan tanışalım

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
gaziemir topiği varmış haberim yok , bende varım arkadaşlar :)

Herkese merhaba,

04.12.2008 Perşembe akşamı tura katılan tüm dostlarımıza güzel katkılarından dolayı kendi adıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir geceydi. Gecenin en güzel yanı tabiki Pasaport'da akordeon eşliğinde söylenen Türk Sanat Müziği şarkıları idi. Meğer aramızda ne cevherler varmış :D
Bunu güzel bir konu açarak herkesle paylaşmak aslında en güzeli ;)
Sanırım bize lazım olan güzel bir Türk Sanat Müziği gecesi

Bende izmir ksk de oturuyorum Gt slammer kullanıyorum Genellikle bostanlıda takılıyorum :)

seni gördüm galiba, kırmızı bir bmx vardı.Sen miydin o?

Merhaba Ben Fabio Çavuşoğlu Narlıdere de oturuyorum. 1 senedir bu siteye üyeyim ama kimseyi tanımıyorum. Narlıdere Yeni Belediye binasına gelmeden yerden sahil yoluna cıkıp ordan Crowne Plaza ya kadar Bisiklet surup donuyorum.Bisikletim Trek 3900. İzmirdeki amatör bisikletçiler; çok km yol katedemiyorum ama en fazla 30 km. Benim seviyemede birileri varsa bana msj atsın bir organizasyon yapalım.

@simplonmurat

perşembe günü izmire gelecem.büyük ihtimalle bisikletimle gelecem.görüşürüz belki

slm
ben evrim yigit
bisikletim trek3900D
1 yildir istanbulda bisiklete biniyordum. şimdi izmire tasidim ve izmirde ki bisikletcilerle tanismak isterim.
bol pedalli gunler

aynı bisiklete sahibiz ;) hangi semtte oturuyorsunuz ?

Turlar her perşembe günü oluyor mu? Mesela bugün yapılacak mı? Mesafe ne kadar olacak? Katılmak isterim ama perşembe, cuma en yoğun günlerim. Diğer günler için yapılan turlar hakkında da bilgilendirilmek isterim. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
perşembe günü saat 20.00 'de göztepe iskelesinde buluşuluyor , ben hiç gitmedim ama her hafta toplanıldığını biliyorum ;) Pazar günü de izmir bisiklet derneğinin turu oluyor .

• Beğen
@Ug90

Her perşembe 20:00 de Göztepe İskelede toplanılıyor,mesafe sizi hiç korkutmasın düşük tempoda maximum 20 km turlar ki çogunda bi yerlerde oturulup bişeyler yenir içilir.Diğer tur programlarını izmir bisiklet derneğinin sitesinden aylık program bölümünden takip edebilirsin.

• Beğen
Geri