Scudo Sports

İzmir

ayrıca benim rahmetli dedem motor ustasıydı ve evin bir bölümü atölye kısmı olarak ayrılmış durumdadır burayıda bisiklet tamirat bakım yedek parca noktası yapabiliriz. erdinç

Scudo
erdinç ne zaman dönüyorsun çeşmeden bellimi o zamana göre bi program çıkartırız hemen

eylül başı izmirdeyim alaçatıda çalışıyorum yazları. turizm.. eylül başı izmirdeyim fakat daha öncede olabilir organizasyon vakit ayırırım.. bu arad alaçatıyada bekleriz

Merhaba herkese selamlar Ben Sinan Göztepe'de oturuyorum 32 yaşındayım İngilizce Öğretmeniyim Ata Bisiklete toplama yaptırdığım mavi alüminyum bir hardtailim var ekipmanım tam sayılır bi tişört kaldı :) Göztepe turlarına katılmak istiyorum bundan sonra; tüm Rock türevleri ve blues sevdiğim müzik türleridir ayrıca elektro ve bass gitar çalıyorum bekar ve hiç çocuk babasıyım :)

@cuneytozdemir

Merhaba Cüneyt Bey selamlar ben Sinan Göztepe'de oturuyorum 32 yaşındayım İngilizce Öğretmeniyim beraber binebiliriz akşamları beraber binecek arkadaşlar arıyorum.

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
selam İzmir'de patika,dağ için nerelere gidiyorsunuz Balçova Barajı'nın orayı biliyorum ama daha hiç gidemedim gündüzleri de sıcaktan pek çıkamadığım için gece de gidemiyorum oraya haliyle sizler nerelere gidiyorsunuz bildiğiniz güzel parkurları benimle paylaşırsanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
teşekkürler,kondisyonumuz yetmezse yarım bırakabilirmiyiz :)

gerçi normal çok da uzun değil

istediğin yerde ayrılabilirsin ama kondisyonluk fazla bişey yok herkese uygun şekilde hareket ediyoruz.

bugün pek bi tur olmadı :( 10 kişi olarak saat 8'de Karşıyaka iskeleden kalktık.Sadece bi mavişehir turu yapıldı.Ben de Deniz'le beraber önce bi Kipa sonra Sasalı yolu turu yaptık.

bizi de pek kesmedi tur o yüzden vapura binmedik altınyoldan bucaya pedalladık biraz yol yapmış olduk en azından

İzmir'de arazi binişi için;
1) Balçova Manastır Tepesi (Prenses otelin arkasından)
2) Narlıdere'den Çatalkaya (kaymakamlığa yaklaşırken 4yoldan sola sapınız)
3) Güzelbahçe Yarış Parkuru
4) Karagöl (Karşıyakalılar bilirler)
5) Kavaklıdere (Ankara yolun'da Kemalpaşa yolundan giderken varmadan sağa sapınız)
6) Kaynaklar (Buca'da)

@yaminkutlu

gelemiyorum yamin zeytinli rock fest'e gideceğim,aytaç abi va aykut gidecekler ama

Geri