Scudo Sports

İzmir

Scudo
@lisadanimer

hayırlısı olsun yeni bisikletiniz, güle güle kullanın:)
yeni bisiklet heycaanı çok güzel birşey:)

Yeni bisikletin hayirli olsun.Forumdan takip edebilirsin turlar düzenleniyorum.Umarim birlikte pedallariz

@xcangel

herkese iyi dilekleri için teşekkürler.

bir süre kendi başıma debelenip bisiklete tam olarak alışabildikten sonra turlarınıza dahil olmayı çok isterim. :)

• Beğen
Tepkiler: sniper
@mankind1976

Güzelbahçe'ye gidiyoruz, izmir'e 30-35 km uzaklıkta Tura gelecek arkadaşlar mutlaka kaskını takarak gelsinler, kasksız gelenleri tur'a almıyoruz.

tura uzun diyen arkadaşlar emin olabilirler yol nasıl geçiyor insan anlamıyor

bisikletiniz hayırlı olsun abla...eğer izmirde pedallamaya devam edrseniz eminim aylin abla size yardımcı olabilecektir..:):)

@7.60

7.60 tavsiye için teşekkürler.Yanlış hatırlamıyorsam sen o tarfları biliyordun...
Peki bahsettiğim Bayramlı tırmanışını biliyor musun? Yaklaşık 12 km. sürekli tırmanış, sence başarılabilir mi?(Sonbahar gibi, sıcakların etkisini iyice kaybetmesinden sonra bir deneme yapmayı düşünüyorumda...:eek: )

S.A. millet
ben de Bergama'dan Emin Dirik .
16 yaşımdayım ilgi duyuyorum ama elimde BiAnchi Graffiti var :( .. Ekipmanda yok pek ..
İzmir'e geleyim diyorum ama belki bi Amoeba aldıktan sonra :) .. Ne dersiniz bu elimdekiyle yola çıkılırmı ? :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
merhaba, ben dolun.
2006 kasımından beri izmir'de yaşıyorum, karşıyaka'da oturuyorum. geçen hafta izmir'deki hayatımı güzelleştirmek için bir sedona borla edindim :) şimdilik sadece işe gidişlerde kullanıyorum. biraz daha alıştıktan sonra daha uzun turlara çıkmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
@happy_feet

Selam happy_feet;) Bana kalırsa o bisiklet ile Bergama'da kendini geliştir.Belirli bir seviyeye gelince daha iyi bir bisiklet edinirsin uzun turlarına başlarsın.

Haklısın gencizmirli .. gelişim aşaması tamamdır .. 7 dk mola 1,5 saat yol şeklinde 130 km de zorlanmam pek .. profesyonel bir bisikletçide bu oran nasıl ?? bi fikrim yok :)
Dedim ya acemiyim ama sadece bilgi konusunda,
yoksa dayanıklıyımdır uzun yola.. :) :) :) :) :) tşkrler

@happy_feet

bisikletinin bakımlarını yaptır o zaman iyice
sonra izmire bekleriz fakat
aynı gün içinde geri dönemiyecegine göre nerede konaklayacaksın??

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
@lisadanimer

Merhaba
yarın biz Güzelbahçe ye gidiyoruz gelmek istermisiniz?

@Özgür!

amcamlar var çiğlide .. orda konklayıp gündüzleride izmirde gezmeyi planlıyorum .. Fuarın açılışına denk getirebilirsem harika olur aslında :)) .. Bakım da şart tabi ;) :) ..

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
Geri