Scudo Sports

İzmir

@Cemowski

Alev biraz pasif bir kelime kalır bence:D

Scudo
Merhaba Arkadaşlar,

Fuarı merak eden arkadaşlar için bir iki tane resim eklemek istiyorum.

Resimleri büyütmek için resimlerin üzerine tıklamanız yeterli.

Atilla Akagündüz
İzmir BSD. üyesi

evet pek kalamasam da stand cok guzeldı orada olan arkadaslarımız da cok ıyı ınsanlardı bana baya bı yardımları dokundu

Atilla Abi Selam,

Kayda değer olan tüm etkinliklerinizi ancak İstanbul'dan foto ve yorumlarla takip edebiliyorum.En kısa zamanda inşallah birlikte uzun turlara , tüm arkadaşlara bol selam . . .

Tolga Gürgün

DOSTUM BEN SLASH
18 martta kordonda buyuk yarıs war
katılmanı ısterım bu forumdakılre davetlere cagırıyorum
guzelbahce-hatay-yalı taraflarına da yarıs duzenleyorum 2 yıldır mekanlar saglam bızım kendı capımızda
senıde bnu yarısta gormek ısıyorum cemowskı arkımızer davet ettım ama senı ıstedı..18 mart tamam:boese157:

abı ben slash
yarıs falan duzenlıyoruz grubumla yalı tarafında oturuyoz bız ama guzelbahce-yalı-hatay da altyapı saglamlastı bıcogu yerde adımız cıktı forumda olanları herdkeslerı davet edıyırum katılmak ısteyenler warsa buyursun gelsınler 18 martta buyuk yarıs war kordonda enıde gormek ısterız.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: t-genc ve sare
olum benim sınavım var o tarihte baktım demin hevesle ama.sen katıl artık ben gelemicem:(

• Beğen
Tepkiler: sare
@SLASH_THE_RAINLIFE

merhaba
Bu yapılacak olan yarış hakkında biraz daha açıklayıcı bir bilgi verirmisiniz?

• Beğen
Tepkiler: t-genc ve sare
@SLASH_THE_RAINLIFE

Merhaba Slash.
Yarın biz manastıra çıkıyoruz.İşin yoksa sende gel
saat 9:30 da jandarma kulubesinde

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni bisiklet almak isteyenler yada bisikletini değiştirmek isteyenlerin mutlaka bu stand'a uğramalarını tavsiye ederim. Türkiye'ye yeni ithal edilen MOSSO kadroları mutlaka görmelisiniz.

Atilla Akagündüz
İzmir BSD. üyesi

@simplonmurat

muratcım birazdaha önceden program olursa biraz daha önceden haber veriri sen ben dahil daha fazla katılım olur.

Merhaba Arkadaşlar,

İlgilenenler için bir kaç fuar resimi daha eklemek istiyorum.
Herkeze Sağlıklı ve mutlu günler dilerim, rüzğarınız hep arkanızda olsun.

Not: Resimleri büyütmek için üzerine tıklamanız yeterli

Atilla Akagündüz
İzmir BSD. üyesi

@Hasan Hakan Koç

Abim biz zaten her hafta sonu bir etkinlik yapıyoruz.Ve %999 dağlara çıkıyoruz.Gün içinde zaten sürekli asfaltta olduğum için hafta sonları dağlara çıkmayı tercih ediyorum.Beni tanıyan arkadaşlar ile planlarımızı cumartesi akşamından yapıyoruz.Genelde bu haberleşme telefon ile yapılıyor.Hafta sonu için dağlara tırmanmak ve patikalardan inişler yapmak isteyen arkadaşlar bu numaradan beni arayabilirler. 0 535 6262868

@simplonmurat

nekadarlık bir parkurbu km olarak soruyorum . bir de naslı geçti bakiim bu haftasonu üşüdnüzmü azıcık soğukmuydu . muarcım

dostum ben slash
turlarda duzenlemekteyım yarıslarda hangısını ıstersen herzaman beklerız..omer__us@hotmail.com ekle

merhaba tum egedekı bısıklet forumcular ben slash hepınıze tesekkurler

merhaba tum egedekı bısıklet forumcular ben slash hepınıze tesekkurler

Fuar bilgilendirme ve paylaşımlarınızdan dolayı teşekkürler,ayrıca en altta scotır motoru andıran bisikleti ilk defa görüyorum değişik bir çalışma..sevgilerle..:)

@Hasan Hakan Koç

tesekkurler
valla bu aralar devamlı hasta oldugum dısarda bisiklete cok binmiyorum ama 2 hafta once hava guseldi dayanamadım attım kendimi

gostepenin takımı iyidir...:))
formalarımız var ama kimsenin aynı anda giydigini gormedim dogrsu..

ilerideki haftalarda havalar birazdaha yumusarsa gorusuruz

doga

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@Hasan Hakan Koç

Toplamda 4 km lik bir tırmanış.Sağlam bir tırmanış.Hiç mola vermeden tırmanmak için biraz antrenmana ihtiyaç var.Lakin yukarılardaki mnzara bütün yorgunluğu alıyor.Hava gayet güzeldi hatta tam bisiklet havasıydı.2 defa çıkıp indim dinlenmeden.Tabi çıkarken yoldan inerken patikadan.2. inişimde ufak bir kaza geçirdim.sol dizimde ufak yaralar oldu.Biraz ağrısı dışında başka bişi yok.Lakin kaza görülmeye değerdi.Bisikletle yer değiştirdim.:D
Bir hafta sonu gelmek isteyen herkezi götürebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Geri