Kayda değer olan tüm etkinliklerinizi ancak İstanbul'dan foto ve yorumlarla takip edebiliyorum.En kısa zamanda inşallah birlikte uzun turlara , tüm arkadaşlara bol selam . . .
DOSTUM BEN SLASH
18 martta kordonda buyuk yarıs war
katılmanı ısterım bu forumdakılre davetlere cagırıyorum
guzelbahce-hatay-yalı taraflarına da yarıs duzenleyorum 2 yıldır mekanlar saglam bızım kendı capımızda
senıde bnu yarısta gormek ısıyorum cemowskı arkımızer davet ettım ama senı ıstedı..18 mart tamam:boese157:
abı ben slash
yarıs falan duzenlıyoruz grubumla yalı tarafında oturuyoz bız ama guzelbahce-yalı-hatay da altyapı saglamlastı bıcogu yerde adımız cıktı forumda olanları herdkeslerı davet edıyırum katılmak ısteyenler warsa buyursun gelsınler 18 martta buyuk yarıs war kordonda enıde gormek ısterız.
Yeni bisiklet almak isteyenler yada bisikletini değiştirmek isteyenlerin mutlaka bu stand'a uğramalarını tavsiye ederim. Türkiye'ye yeni ithal edilen MOSSO kadroları mutlaka görmelisiniz.
Abim biz zaten her hafta sonu bir etkinlik yapıyoruz.Ve %999 dağlara çıkıyoruz.Gün içinde zaten sürekli asfaltta olduğum için hafta sonları dağlara çıkmayı tercih ediyorum.Beni tanıyan arkadaşlar ile planlarımızı cumartesi akşamından yapıyoruz.Genelde bu haberleşme telefon ile yapılıyor.Hafta sonu için dağlara tırmanmak ve patikalardan inişler yapmak isteyen arkadaşlar bu numaradan beni arayabilirler. 0 535 6262868
Fuar bilgilendirme ve paylaşımlarınızdan dolayı teşekkürler,ayrıca en altta scotır motoru andıran bisikleti ilk defa görüyorum değişik bir çalışma..sevgilerle..
Toplamda 4 km lik bir tırmanış.Sağlam bir tırmanış.Hiç mola vermeden tırmanmak için biraz antrenmana ihtiyaç var.Lakin yukarılardaki mnzara bütün yorgunluğu alıyor.Hava gayet güzeldi hatta tam bisiklet havasıydı.2 defa çıkıp indim dinlenmeden.Tabi çıkarken yoldan inerken patikadan.2. inişimde ufak bir kaza geçirdim.sol dizimde ufak yaralar oldu.Biraz ağrısı dışında başka bişi yok.Lakin kaza görülmeye değerdi.Bisikletle yer değiştirdim.
Bir hafta sonu gelmek isteyen herkezi götürebilirim.