Scudo Sports

İzmir

Scudo
Ata'ya Saygı Bisiklet Turu

28 Ekim Perşembe · 11:30 - 14:00
Oluşturan: İzmir Bisiklet Derneği

Daha Fazla Bilgi:

İzmir Bisiklet Derneği ve Buca Belediyesi Kültür Müdürlüğü bizi 28 Ekim 2010 Perşembe günü Buca Belediyesi tarafından yapılacak olan Cumhuriyet Bayramı törenine davet ediyor.Tüm üyelerimizi ve bisikletsever dostlarımızı bu anlamlı günde aramızda görmek istiyoruz.

Toplanma Yeri : Konak İskele

Toplanma Saati : 11:30

Hareket Saati : 11:45

12:30 Çevik Bir Meydanında buluşma. (Katılımcılara tişört ve bayrak dağıtılması)

13:00 Bayrak Töreni (Çevik Bir Meydanı)

13:30 Ata’ya Saygı Bisiklet Turu start

14:00 Tur bitiş

* Talep olduğu taktirde tören sonrasında katılan bisikletli grup ile Buca Gölet turu yapabiliriz.

İletişim ve Bilgi İçin ;

Adres : Mustafa Kemal Sahil Bulvarı No : 277/A Küçükyalı (Devak Oteli Yanı)

Telefon : 0 – 232 – 483 40 46

Gsm : 0 – 554 – 974 47 55

E-Mail : info@izmirbisiklet.org

@emre tatlıcıoğlu

Merak ve heyecanla bekliyorum...

Ben de kendi başıma bi Sasalı turu yaptım ama ekleyebileceğim bir foto. yok :p

@emre tatlıcıoğlu

Teşekkürler...
Ama facebook hesabı olmayan az sayıdaki insanlardan biri olduğum için , foto.lara ulaşamayabilirim.
Eğer egepedal'ın hesabı sadece üyelere açık değilse erişim sağlayabilirim.

@Gülgün

ege pedal dan üyelik alabilirsiniz çok kolay ayrıca ben burayada yüklüyorum biraz uzun sürdü kusura bakmayın nette sorun var sanırım :in:

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@Gülgün

bağzı kendini bilmez kişiler tarafından arabalarında içilipte yol kenarına atılan şişelerin kırılan cam parçaları işte :boese157:

bayraklı karşıyaka bisiklet yolu daha 1 ay önce belediye tarafından cam kırıklarından temizlendi ama bugün yine aynı şekilde ne anladıklarını anlamıyorum o şişeleri kırınca başı göğe eriyor sanki içiyorsan iç kardeşim kenara koy koyacaksanda ama kırmak niye

@Mustafa Volkan Koca

gelde anlat sanki bir gelenek gibi kırıyorlar sanırım ağızları ile içmiyorlar :boese157:

19 Eylül 1989. Erdal ERDÜL

Karşıyaka / Nergiz.

Uzun bi süredir arkadaşımın BMX'ini kullanıyorum. Nasipse Bayramdan önce kendi bmx'ime sahip olucam. Birçok karşıyakalı BMX'çi gibi bende rampalardayım genelde. Az da olsa bi topluluk var. Haftasonları bekleriz herkezi :) Genişlemek şart. Zaten şurda 3-5 kişiyiz bmx'çi olarak. Grubu büyütelim.

35½'dan Selam :)

urlaya gelip giden yok herhalde pek goremiyorum uzun zamandır..

Karşıyaka / Nergiz.

Bmx ciyim. Paten sahasında bi grup mtb ci arkadaş var. Onlarla 1-2 hafta önce tanıştım çok sıcak kanlı insanlar. Herkezi bekleriz.

35½ 'dan Selamlar.

Selam arkadaşlar, ben de Buca'dan Balçova ya transfer oldum, elimden geldiğince bu konu başlığını takip edeceğim, en kısa zamanda bir etkinliğe katılmak istiyorum. Saygılar..

Merhaba
Adım Özgür Alsancakta çalışıyorum
Hatay-Üçyol da oturuyorum 32 yaşındayım evliyim
Bianchi Esprit kullanıyorum

Bayram da İzmirdeyim.Görmek istediğim çok arkadaşım var.Mutlaka görüşelim..
0507 259 96 06 -ali ışın sevgiler.

Geri