Scudo Sports

İzmir

Uğur Bey merhaba bir ege pedal üyesi olarak turlarımıza davet ediyoruz gruba katılmak için herhangi bir ücret alınmıyor sadece kaskınızı alıp gelin sizinle tanışmaktan büyük mutluluk duyarız turlarımız salı perşembe saat 20:00de karşıyaka iskelenin hemen sağında toplanıyoruz cumartesi ve pazar günleride uzun turlarımız var herzaman bekleriz sitemizden takip edebilirsiniz www.egepedal.com

• Beğen
Tepkiler: ugur_gurkan
Scudo
Arkadaşlar,Abilerim,Dostlarım.. Gerçekten parmaklarınıza sağlık ilgilenmeniz beni o kadar mutlu etti ki anlatamam gerçekten çok teşekkür ederim inşallah bir gün mutlaka tanışmak nasip olur...

@Mustafa Volkan Koca

Merhaba Mustafa Bey, yarın davetinize katılmayı bi onur bilirim inşallah yarın çok büyük bi aksilik olmazsa karşıyakaya gelmeyi düşünüyorum sırf davet ettiğiniz için ve sizinle tanışmak için :) kaskım fenerim arka çakarım lastik tamir setim ve alyan olarakta sadece 5 numara alyanım bulunmaktadır :)
sitenize göz gezdirmiştim çok olumlu düşünüyorum arkadaşlar gerçekten emek veripte tur güzergahı belirlemişler kendilerine teşekkür ediyorum şu an üye bile oldum :)

SALI AKŞAMI TURLARI

TARİH :5 EKİM 2010
TOPLANMA SAATİ : 20.00
TOPLANMA YERİ : Karşıyaka iskele
GÜZERGAH : Karşıyaka iskele – bisiklet yolundan Bostanlı – Koçtaş önü – Sasalı

totalde kaç km yol tutuo? gidilen yer serin mi? rüzgar durumu falan nasıl acaba ona göre tedarikli gelmek isterim? siz grup üyesi olarak yanıtlarsanız çok sevinirim

BİRDE Bİ RİCAM OLUCAK AMA BORNOVA KÜÇÜK PARKTA OTURUYORUM KARŞIYAKAYA HİÇ OTOYOLDAN GİTMEDİM BANA EN KESTİRME VE EN GÜVENLİ YOLU KABA TASLAK TARİF EDEBİLİRMİSİN? OTOBANI KULLANMAK İSTEMİYORUM GÜVENLİ OLMADIĞINDAN

@gökhan saraç

Teşekkür ederim mutlaka gelmeye çalışıcam konu hakkında bi kaç sorunum war ama buca konusu altında sorduğum zaman arkadaşlarımız cevaplarlar :)

Abilerim Arkadaşlarım Ve Değerli Dostlar... Çok gzel bi konu açmışsın çok güzelde devam ediyorsunuz bravo sizlerle tanışmak isterim..

bi kaç konuda görüşlerimi söylemeden edemiycem yanlış anlaşılmak istemem sadece dışardan bakan we katılmak isteyen birisi olarak konu 22 sayfa çok güzel ama yediğiniz içtiğiniz ve gittiğiniz yerler hakkında hiç foto yok bi kaç foto koyarsanız eğer bence dışarıdan bakıldığında çok daha güzel gözükücektir ve emin olun katılımcı sayınız da artıcaktır.... (TEKRAR SÖYLEMEK İSTİYORUM NİYETİM GERÇEKTEN KÖTÜ DEĞİL FOTO KONUSUNDA YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMİYORUM)
sizlerle tanışmak istiyorum ancak söyle bi sorunum war: bornova küçük park civarında ikamet etmekteyim bucaya en güvenli yoldan nasıl gelebilirim bucaya daha önce hiç bisikletle gelmedim... eğer ilgilenir ve yolları kabataslak tarif ederseniz çarşamba günü (06/10/2010) sizlere katılmak isterim ayrıca sorum şu gidilicek yerin kilometre olarak uzaklığını söylermisiniz? ayrıca gittiğimiz yer çok dağlık tepelik ve esen biyermi izmirin yabancısıyım esen bi yerse üzerime ona göre ek kyafet alıcağım? ve bornova buca arası aşa yukarı kaç km?

KUSRA BAKMAYIN ÇOK SORU SORDUM AMA TEMKİNLİ OLMAK İSTİYORUM

Merhabalar ulaşım konusunda size yardımcı olabilecek kişilerden biri orkun abidir...
Buca çevik birden başlayıp kaynaklara veya belenbaşı tarafına doğru pedallanıyor yaklasık 11 km gidiş...
Sitedeki Yerel/bölgesel bisiklet grupları içinde yeni bir sayfa açtık ordan takip ediyoruz artık organızasyonları...ha birde BUCA Pedal Grubu adında bir de facebook sayfamızı oluşturduk ...ordan resimlerin bazılarını ekledik bakabilirsin...yol için orkun abimize danışman ii olur

• Beğen
Tepkiler: orkun tulu
sen önce bu hafta sonuna hazırlan uğurcum manisa bizi bekler ikinci seçenek olarakta yamanlar kara göl turu tak arka taraftan emiralem ve bornova :))

• Beğen
@ugur_gurkan

bence en güvenli yol bu. ama gelirken biraz yokuş çıkarsınız, dönerken de sizin için rahat olur

(link)

Çok fotoğrafımız var inşallah yakında bir konu açıp yayınlıyacağım.

• Beğen
@orkun tulu

kusura bakmayın ama bundan bişiy anlamadım :( foto zaten büyütülmüyor :( geçerken şunun sağından bunun solundan geç derseniz daha iyi bi yol gösteriş olur diye düşünüyorum

Arkadaşlar bu akşam değişiklik yapalım sarnıç a gidelim. Buluşma yerleri yine aynı. 18.30 çevik 1 den hareket. Kız yurdunun ordan katılan arkadaşlarla beraber Buca kopun ordan otokente çıkarız. Sonra tren yoluna paralel SArnıç a gider çay içer döneriz.

@orkun tulu

Bana uyar Orkun...
Kaynakların yerli halkı gbi bir şey olduk...Haftada bir kaç gün oradayız....

Bu akşam çıkalım ister sarnıç isterseniz kaynaklar tarafına .Ben uygunum istediğiniz zaman çıkabilirim ...

Geri