Scudo Sports

İzmir

Konunun açılış tarihi epey bir eski ( 29-05-2008 ) , ama mademki yeniden gündeme geldi ; ben de Karşıyaka'da (iskeleye yakın ) oturuyorum.
Ve hemen hemen her sabah, Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na bir tur yapıyorum.

Scudo
Merhaba ben de Bornova'dayım.Şu an bir bisikletim yok(2.el düzgün 300-500 arası içime sinecek güzel bir şey arıyorum)fakat aldığım andan itibaren organizasyonlara katılmayı isterim.

• Beğen
Tepkiler: ekrem musalar
merhabalar. dediğiniz güzargahı ayrı ayrı günlerde gittim. balıkesir akhisar arası oldukta rampalı. 2 yada 3 tane sağlam rampa mevcut ve 90 km.
akhisar manisa arası oldukça düz ve yol neredeyse bisiklet için mükemmel 50km
manisadan izmir ise ilk 13 km sabuncubeli yokuşu, nereseyse 1,1.5 saat sürüyo. sonrası 13 km. tamamen iniş, iki yerde düzlük var mükemmel deneyim diyebilir.m

bende mağkul olan bir yol arıyorum şu anda sadece elimdeki bilgileri paylaştım ama daha iyi bir yol bilen varsa paylaşa bilir her türlü bilgiye ihtiyacım var :)

yokmu arkadaşlar tur falan uzun yol ben antremanlara başladım yol öyle bir tur düşünen varsa yol arkadaşım olabilir

Merhabalar izmir de bütün turlara katılmak istiyorum... acaba yardımcı olup yol gösterebilicek war mı? bornovada ikamet etmekteyim, amacım pedallamak ve tanışmak yer zaman şu an için fark etmez acaba haftalık olarak bütün izmirdeki turları bilen benimle paylaşabilirmi forumda araştırdım çarşamba akşamı saat 8 tanşas die geçiyor ama daha çarşamba gününe yıl war bisikletimi yeni eskişehirden getirdim o yüzden biraz heyecanlıyım dolaşmak tanışmak isteyen olursa burdan ve msn üzerinden bana ulaşabilirler

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler

Aytekin_yusuf0@hotmail.com

korhan abi tebrikederim yeni görevinde başarılar yazılanların hepsini okudum ve tekrardan geçmiş olsun (biraz geç oldu ama ) :)

• Beğen
Tepkiler: Korhan Nas
selam bende katılmak istiyorum güzelbahçede oturuyorum ama hafta içi gelmem mümkün değil haftasonu turları için bir planınız varmı?

izmir de bazı gruplar akşamları belli yerlerde toplanıp şehir turları yapıyorlar. bu şekilde bisikletçiler birbirleriyle tanışma imkanı da buluyor. ayrıca düzenlenen uzun turlardan da bu şekilde haberdar olmak ya da bir kaç kişi kararlaştırıp bir yerlere gitmek de mümkün. sizlere öncelikli önerim bu tip gruplara katılmanızdır. bu şekilde en kısa yoldan pedallayacak birilerini bulabilirsiniz.
çarşamba akşamları bornova özkanlar tansaşın orada saat 20:30 da toplanılıyor. ayrıca perşembe akşamları da göztepe iskelede 20:00 da toplanılıyor. ege pedal grubunun da bu tarz etkinlikeri var sanırım sitelerinden öğrenebilirsiniz.
bazen bornova da kayadibine ya da evka 4 üzerinden homeros tarafına tırmanıyoruz. çarşambaya kadar gidecek olursak buradan yazarım.

• Beğen
Tepkiler: ugur_gurkan
@rapperman

teşekkürler ilgi duyup burda paylaştığınız için... izmir bisiklet grubuna üye olmak ücretli sanırım ya neden böyle bi uygulama yapmışlar ki bana biraz saçma geldi sonuçta ortak amaç pedallamak bi araya gelmektir maddi yönden illaki bi gerekceleri wardır düşünen abilerimizin ama dediğim gibi...

güzel yazmışsınız ama heyecanlıyım dedim ya çarşamba gününe kadar nasıl sabrederim bilmiyorum ve izmirdeki yol güzergahlarınıda bilmiyorum sen çarşambaya kadar o kadar bekle bide o gün hava yağışlı olsun şaka gibi gelir bu bana :(

@gecipgiden

çk teşekkürler böyle güzel bi bilgiyi bizlerle paylaştığınız için...
bi sorum olacak acaba bi siteye yada herhangi bi yere kayıt yaptırmak gerekiyormu gezilerinize katılabilmek için?

bildiğim kadarıyla bir kayıt falan yaptırmanıza gerek yok sadece buluşma saatide buluşma noktasında olmanız yeterli uğur bey

• Beğen
Tepkiler: ugur_gurkan
Geri