Scudo Sports

İzmir

Merhaba Baran,
Bende Mavişehirdeyim ve Pazar günleri Tansaş grubu ile sasalı turuna katılıyorum , hafta içi bazı akşamüzeri saatlerinde yağmur olmaz ise Mavişehir - Alaybey yapıyorum .
Sağlık ,esenlikler dilerim..

• Beğen
Tepkiler: Baran A.
Scudo
kron çok daha iyi bence . çok sağlam . ucuz. o paraya bulabileceğin en iyi özellikleri veriyo

Herkese merhana

İsmim Korhan,Narlıderede oturuyorum
Sedona 325 kullanıyorum
Aranıza yeni katıldım,turlara katılmak isterim
Herkese keyifli pedallamalar

Herkese selam, 22 yasindayim bayraklida oturuyorum, henuz pek kullanma firsatim olmasa da merida tfs 300 sahibiyim. Havalarin isinmasiyla birlikte iki teker ustunde izmiri bastan kesfedecegim ins. :)

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

merhabalar Orhan Bey; Yaşar Bey bende torbalı'da ikamet ediyorum. 05079273347 den haberleşebiliriz.

Sevgili Fatih kardeşim.. Kişiliğin, esnaflığın ve sportmenliğin ile daima gençlere örnek olma azmin şahsımı fazlaca mutlu etmiştir.. Yolun açık, pedalın güzel, şansın bol olsun kardeşim.. :);)

@talha yavuz

Manisa da çok güzel mtb parkurları mevcuttur.. Bi kenara not al güzel kardeşim.. Bakarsın birgün lazım olur ;)

• Beğen
Tepkiler: uğur incesu
Ha gayret Torbalı.. Yavaş yavaş ta olsa kıpırdanma belirtileri var.. Devam kardeşlerim :)

İzmir'de ne güzel parkurlar var mtb için. Zaten arkadaşlarımız gereken yer bilgilerini vermişler. Güzel zaman geçirirsin,zevk alırsın hiç şüphen olmasın. iyi pedallamalar

Bucada oturan arkadaşlar tek yada gurup şeklinde etkinlik yaparsanız lütfen duyurun bende gelmek isterim(sadece buca değil izmir merkezde çoğu yer olabilir)

Herkese selamlar arkadaşlar.Adım Engin Bucada oturuyorum 32 yaşındayım. salcano city fun 60 kullanıyorum araziye gidilecek bir organizasyon olursa eşimin ng650 sini ödünç isterim:)

İşim gereği artık İzmirde'yim. Karabağlar vatan mahallesine taşındım. Balçova tarafı yakın gibi görünüyor. Bu mevkilerden hangi bisiklet yollarına bağlanabilirim?
Ayrıca bisiklet etkinlikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Yol bisikleti kullanıyorum, turlamak isteyenlerle haftasonları buluşabiliriz. Saygılar...

merhaba'lar araniza yeni katildim, 3 gunluk bir carraro force 540'im var, daha once hic arazi deneyimim olmadi, izmir'de bana nereyi onerirsiniz?

Bu başlıktaki son mesaj epey uzun zaman önce atılmış, evet şimdi hortlatıyorum :)) .Urla/İskele de kalıyorum özellikle hafta içi bu çevrede turlar yapıyorum , başka arkadaşları da görüyorum dolanan . Çeşme,Alaçatı, Seferihisar heryere tur düzenliyebiliriz , burdan iletişime geçelim tanışalım zevkli turlar yapabiliriz ,tanıtın kendinizi beraber uygun ortak zamanımızı ayarlayıp pedallayalım....

Balçovada oturan yada oraları iyi bilenlere bir sorum olacak.Balçova teleferike çıkınca bir baraj görünüyordu.Sanırım oraya ulaşım bir şekilde oluyormuş ve bisiklet ve yürüyüş için gidenler oluyormuş.
Ulaşım gerçekten varmı.
Nasıl ulaşılabilir.
Bisiklet ile ulaşım mümkün mü.
Bisiklet ile ulaşınca orada kullanıma müsait yol varmı.
eğer cevaplar evet ise salcano city fun ile oralara gidilebilir mi.
teşekürler.

• Beğen
Tepkiler: AsenaOnk
Torbalı Bianchi Bayiliği yapan Fahri diye genç bi arkadaş var.
Torbalı'da hafta sonları uzun ve kısa turlar yapıyorlar. 8-10 kişilik ekipleri var.
Ekipe dahil olabilirsiniz..
İyi günler.
benim de memleketim torbalı, incirliovada oturuyorum. memlekete ziyarete geldiğim de turlara dahil oluyorum..

Merhabalar Arkadaşlar,

Adım Osman. Karşıyaka da oturuyorum. 1971 İzmir doğumluyum. Aslen Of luyum. Bize Heryer TRABZON yani...:) Makina mühendisiyim. Atatürk Organize Sanayide çalışıyorum. Scott aspect 50 bisiklet kullanıyorum. Çocukluk yıllarımdan sonra yeni bisiklet kullanmaya başladım. Bisiklet ve ekipmanları konusunda yardımlarınıza her zaman ihtiyacım olacaktır.

Saygılarımla...

Geri