Scudo Sports

İzmir

Neden hocam ona göre kadro boyuyla kullanmasına engel olmaz bence 16-17 kadro işini görecektir. 29er alacağım bende nişanlıma :)

@Hamit E.

Ben kasten isim vermiyorum sonra derler ki oranın adamımısın vs o yüzden isim vermemeye çalışıyorum ne kadar objektif olduğumun açısından. Özelden soranlara tabikide söylüyorum.

Scudo
tekerlekler çok büyük geldi birden ondan öyle dedim :)

Herkese merhaba,

Geçen sene bir arkadaşımın önerisiyle bisiklete başladım. İşe giderken ve gelirken kullanıyorum bisikletimi. Trafikte ve uygun yol şartlarında sürüyorum. Önceleri Scoot Sub la başladım. Sonrasında devamlı asfalt yolu kullandığımdan, Carraro Race ye geçtim. Günde 30 km civarında yol yapıyorum. Severek biniyorum.

Tüm Bisikletseverlere kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...

Murat Bey foruma hoşgeldiniz. Umarım gönlünüzce vakit geçirirsiniz. İstikrarlı olarak her gün günde 30 km yol yapmanız ne güzel. İyi temennileriniz için teşekkür ederim. Size de kazasız belasız bol pedallı günler dilerim.

Ömer kardeşim teşekkür ederim. Yağışlı ve çok soğuk günler maalesef sürmüyorum. Selamlar...

Arkadaşlar Kron Xc 250 V Fren mi ? Bianchi Cobra Disc Fren mi alayım ? Kron alırsam bayisine fln gidemem bakkmlarini yaptiramam çünkü bayii çok uzak fakat Bianchi Cobra Disc Fren alırsam her türlü sorunda bayisine giderim ve bakımını yaptiririm burda yollar çok bozuk o yüzden çift amortisör e kayıyor gibiyim ve Kron bayisi vs çok uzak bana.
BIANCHI COBRA HD DISC FREN ÖZELLİKLERİ :(link) ve
KRON XC 250 V FREN ÖZELLİKLERİ:
(link)

Çİft amörtisör mü :)Hayatınızın hatasını yapmış olursunuz 5-6000 tl vermedikçe çift amortisör alınmaz sizi çok fazla yorar bedala bastığınız enerjinin yarısı yaya gider hızlanayım dersiniz o yaylandıkça dengeniz bozulur,ayrıca gereksiz ağırlık yapar .Ama kron alırsam bayisine gidemem diyorsanız seçim sizin...

Güncel konu hadi ege Bölgesi bu kadar mi yorum var :)

Peki ya orta amörtisörü köküne kadar sıkarsak yaylanmazsa ? ;)

Bianchi bayisi büyük olasılıkla Carraro yetkili servisidir de. Sportive 224 filan alabilirsiniz.

@Tunakan Önen

eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek.

• Beğen
Tepkiler: ARAS K.
Çift amortisörlü Bianchi alacağıma gider ''El Arabası'' alırım onla gezerim daha az yorucu olur.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Dostum kaç tane konu açtın geçen günden beri yaptığınız yasak burada ve ilk açtığınız konudan devam etseniz nasıl olur?

http://puu.sh/7jSle.png

Arkadaşlar bakın Kron alabilirim ama Servis vs Bayi fln gidemem Cobra yı alsammi ?
Edit:Birdaha konu açmam

@ali kaga

Hocam Kron alsan ayda bir servise götürürsün Bianchi alsan hergün serviste geçirirsin . Bu arada iki bisiklet bence kıyaslanmayacak kadar farklı .. Kararı siz verin.

Öncelikle aramiza hosgeldiniz. Günde 30 km çok ciddi bir rakam helal olsun :)

@Barış Onur

Servis mesafesi +100 km kardeşim Cobra yı alacak gibiyim Kron hakında çok sorun varmış.

@Barış Onur
Servis mesafesi +100 km kardeşim Cobra yı alacak gibiyim Kron hakında çok sorun varmış.

Merhaba herkese,

İsmim Baran, İzmir / Mavişehirde yaşıyorum, 15 senedir Bisiklet ile ilgileniyorum.

Haftasonları kızarkadaşım ile Sasalı / Bostanlı yapıyorum, havalar güzelleşince Çeşme-Urla-Ayvalık vb şehir dışı nispeten uzun turlar yapacağım.

Sedona 345 kullanıyorum gayet memnunum.

Herkese keyifli pedallamalar.

Geri