Scudo Sports

İzmir

Scudo
Teşekkürler sağol görüşürüz akşam umarım çok yağmur yağmazda zevkli bir tur olur .

Bu akşam; her çarşamba akşamı Bornova Ege Üniversitesi'nden hareket eden EBİT (Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu) destekli Çarşamba Akşamı Bisikletçileri ile pedalladım. Bornova'dan Bayraklı Karşıyaka Bostanlı ve Mavişehir'e kadar gidildi son durak Mavişehir balıkçı barınağıydı. 2 gündür İzmir'de korkunç bir yağmur vardı ve yola çıkılan saatlerde de kara bulutlar Güzel İzmir'in semalarında yerini almıştı buna rağmen katılım çok iyiydi. Saat 20:00 de yola çıkıldı bu arada geziyi fotoğraflayan Selahattin Bey'in geziye geç katılmasından ötürü sadece Mavişehir ve dönüş fotoğrafları bulunmaktadır.

Balıkçı barınağına ulaşıldı çaylar dört gözle beklenmekte.

(link)

Çaylar gelince keyifler de daha bir yerine geliyor.

(link)

Selahattin Bey ve ben :) Selahattin Bey bu fotoğraftan 1 dakika önce oğlu Emre ile görüştü Finike'ye ulaşmışlar. Emre Tavkaya ve arkadaşı Aykut bir kaç gün önce İzmir Alanya turu için yola çıkmışlar onlara da güzel turlar diliyorum.

(link)

Grubun içinde Özge Bisiklet servisinin (Bornova) sahibi Selim usta (Selim Zıraman) da var grup arkasını çok sağlama almış yani.

(link)

Tura katılan arkadaşlardan bazıları ve Turun kurucusu öncüsü Seçkin Erden hoca.

(link)

(link)

Mavişehir balıkçı barınağının asıl sahipleri yan yan bakıp geziyorlar ortada varmı bize yan bakcak der gibi :)

(link)

(link)

Hep biz mi dinleneceğiz?

(link)

Patlayan bir lastik dönüşü çok az geciktiriyor.

(link)

Ve güzel bir turun sonu dönüş yolu.

(link)

Katılan herkese teşekkürler.

NOT: Çarşamba Akşamı Bisikletçileri'ne katılmak isterseniz her Çarşamba Ege Üniversitesi Ana giriş kapısında buluşup 20:00 de pedallamaya başlıyorlar .

@Selahattin Tavkaya

Teşekkürler Selahattin abi . Bu akşam Perşembe Akşamı Bisikletçilerinin öncüsüsün ama nereye gideceklerini her zamanki gibi sır gibi saklıyorsun :)

Arkanda olacağım.Sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Erman ALKAYA
Sevgili Bisikletseverler bu gün İzmir'imizin her yerinden akşam etkinliği haberleri geliyor.

Perşembe akşamı bisikletçileri her perşembe olduğu gibi bu perşembe de bisiklet sevgisini aşılamak ve İzmir trafiğinde bisikletlerin de olduğunu anımsatmak üzere yollardalar. Yola çıkış saatleri 20:00 her zamanki gibi Göztepe köprüden start alınacak öncüleri bu gün Selahattin Tavkaya ve güzergahı o belirleyecek dün gece çarşamba akşamı bisikletçilerinin turunda sordular ama ısrarla söylemedi güzergahı.:))

İzmir'deki ikinci akşam etkinliği bu gece Egepedal tarafından yapılıyor.Saat 20:00 de Karşıyaka iskelesinden pedallıyorlar güzergahları Alaybey Altınyol Üçkuyular İnciraltı.

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
Merhaba Korhan bey bu pazar yaz tatilimi geçirmek üzere adıyamandan İzmire geleceğim tabiki bisikletimide getireceğim hava durumu nedir acaba İzmirde düzenlemiş olğunuz gezilere ketılmak istiyorum umarım hava güzel olur tanışmak dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Korhan Nas
ne zamandır gitmiyorum sasalı tarafına. kışın o kadar koku olmuyordu.şimdi nasıldır bilemem.ama orada yazın bisiklete binmek kan bağışı kampanyasına katılmak gibidir. oradaki sinekler GDO lu sanırım. hepsi batman gibi ve ısırdıkları yerler yaraya dönüşüyor haftalarca izleri geçmiyor. uzun kollu giymekle filan da kar etmiyor giysinin üstünden ısırabiliyor yaratıklar. ışıklandırmaya gelince. 6 ledli filan bir farınız varsa ve pilleriniz iyi durumdaysa sorun yok.öteki türlü güzel macera yaşarsınız:pP

• Beğen
Tepkiler: H.ozan
Mustafa Bey selamlar.Buyrun gelin bekliyoruz.Son 2 gündür çok fazla yağmur vardı İzmir'de ama bugün şu ana kadar yağmadı henüz kapalı hava çok fazla da sıcak değil tam bisiklet havası hafta sonu da parçalı bulutlu olacağı yer yer sağanak olacacağı söylenmekte. Hafta sonu için İzmir Bisiklet Derneğinin ve Egepedal bisiklet grubunun konaklamalı gezileri var her ikiside Cumartesi sabah çıkışlı ayrıca Cumartesi saat 17:00 de Critical Mass Şehir turumuz var katılırsanız seviniriz.Her konuda beni arayabilirsiniz 507.2121162 İyi yolculuklar.

teşekkürler korhan bey verdiğiniz bilgiler için pazar saat 2de izmirde olurum perşembe akşam turuna katılabilirim iyi forumlar izmirde görüşmek dileğiyle.

Arkadaşlar bu akşam ( 25/06/2010 ) yağmur yağmadığı sürece 18:50 de Çevikde buluşuruyoruz.Herkesi bekleriz...

izmire gecen haftadan beri karsıyakasından gaziemğirinden konaga kadar heryerde bmx süren kişi aradım bulamadım hala izmirdeyim bende forumda belki vardır eger varsa benimle irtibata gecerlerse cok sevinirim

bucalı arkadaşlar merhaba

doğma büyüme bucalıyım ama 4 yıldır istanbulda kalıyorum en son 2005 yılında grup halinde ve minimum 5 kişilik ile sürekli pedallıyorduk inşallah tanışma fırsatım olur sizlerle

Bir terslik olmazsa temmuz ayının ilk haftası sizinle görüşürüz.

kendinize iyi bakın.

• Beğen
Tepkiler: İSMAİL POLAT
Geri