Scudo Sports

İzmir

Bizde "istim" arkadan gelir...

Scudo
@sadık öztürk
evet abi salı günü yoktum :( fakat bugün varım :D akşam çıkacak mıyız tura?

@İSMAİL POLAT
hmm tamam o zaman napalım kısmet :D
salı gününü beklicez artık :D

Biz Bucadan 4 kişi geçen yaz sasalıya gidelim dedik, kokudan dolayı 4. km den geri döndük. Spor yapalım derken zehirleniyorduk neredeyse. Soğuk havada koku olmaz düşüncesiyle bu sene mart ayında gittik. Koku nispeten yoktu ama, bataklık bölgesinde tempomuz biraz artmıştı. :)

"Merhaba arkadaşlar.Uzun tartışmalardan sonra İstanbul ve Adana'nın ardından geleneksel Critical Mass etkinliğini İzmir de'de başlatmaya karar verdik.Dünyanın 300'den fazla şehriyle birlikte her ayın son cumartesi günü saat 17:00'da pedal çevirmeye başlıyoruz.Konak Meydanından başlayacağız ve şehrin değişik noktalarına pedal çevireceğiz.Bildiğiniz gibi sadece bisiklet kullananların değil tüm motorsuz araç kullananların katılacağı bir etkinlik olduğundan çağrımız tüm motorsuz araç sahiplerinedir.Critical Mass İzmir başlarken ilk pedallarımızı yakın zamanda trafik terörünün katlettiği sevgili dostumuz Çağatay Avşar'a adıyoruz.Bu nedenle bütün Critical Mass etkinliklerinin aksine bir yas havasında çevireceğiz pedallarımızı.Kollarımızda siyah kurdele taşıyacak ve Çağatay'ı hatırlatan görseller taşıyacağız.Bu anlamlı günde gelin hep birlikte pedallarımızı Çağatay için,bisiklet yolları için ve temiz bir dünya için çevirelim."

Arkadaşlar biraz ara verdik akşam turlarımıza...Dolayısıyla forumda da sessizleştik...
Artık bahanemizde kalmadığına göre yarın 18:50 de Çevikbirdeyiz...
Belenbaşı turu yapar gözleme yeriz...
Herkesi bekleriz...

Yapmayın Arkadaşlar Ben Her akşam orada Biniyorum koku sadece arıtma tesisinin yakınlarında oda bazen oluyor.Sineklere gelince o bölge gediz nehrinin oluşturduğu bir delta doğal sit alanı o sineklerde böceklerde diğer hayvanların kuşların besini.Biz onları zehirler ve kendi rahatımız için öldürürsek doğayı tahrib etmiş oluruz.Sinekler yılın belirli bir dönemi oluyor bu günlerde hemen hmen hiç yok.Trafikte kamyonların araçların sıkıştırmaları durmadan tempomun düştüğü bir yerde bisiklete binmektense git gel 40 km sadece bisikletlere ayrılmış bir yolda bisiklet sürmeyi tercih ederim ayrıca kuş cennetinin içine girersenizde + 6 km gidiş dönüş 11 km daha trafiksiz bisiklet sürmüş olursunuz.

Ayrıca o bölgede Yani koçtaş ve kipanın karşısındaki DOĞAL SİT alanı olan bölgede yapılan inşa edilen yapıları durdurması gerekmesine rağmen SİT ALANININ İÇİNDE BENZİN İSTASYONU inşa edilmesine ve çalıştırılmasına izin veren Karşıyaka Çiğli Ve büyük şehir belediyesini KINIYORUM.Şu an herhalde en işlek benzinliktir.Büyük bir ihtimallede ruhsatı yoktur.

Bu haftasonu olana üniversite sınavından dolayı katılamayabilirim ama bundan sonrakini kaçırmayacağım. Umarım yeterince kalabalık olabiliriz İzmir'de de.

Arkadaşlar biraz ara verdik akşam turlarımıza...Dolayısıyla forumda da sessizleştik...
Artık bahanemizde kalmadığına göre bugün ( 22/06/2010 ) 18:50 de Çevikbirdeyiz...
Belenbaşı turu yapar gözleme yeriz...
Herkesi bekleriz...

Merhabalar değerli arkadaşlarım.
Ben Korhan NAS.
Öncelikle Bisiklet Forum'da güzel İzmir'imizi temsil etmekten duyduğum mutluluğu sizlerle paylaşmak isterim.
Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse ; 1970 yılında doğdum ilköğrenimimi Niğde'de ortaöğretimimi Tekirdağ'da tamamladım. Liseyi İzmir Atatürk Lisesi'de bitirdikten sonra üniversite öğretimimi de Hacettepe Üniversitesi'nde bitirdim. İki kız babasıyım. Çok uzun yıllardır İzmir'de bilgisayar, alarm sistemleri ve güvenlik kameraları satışı ve servisi yapmaktayım.

İzmir'i bisikletle ulaşım konusunda layık olduğu yere getirmek için bütün bisikletseverlerle işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyacağım.

Sevgi ve saygılarımla.

Tel Cep: 0.507.2121162
Mail: korhan_nas@windowslive.com

Geri