Merhaba ben sarper .Karşıyaka da oturuyorum.
27 yaşıdayım.Şuan için kendi tasarımım bir mtb var ama yol bisikleti olucak yaklaşık 1 ay sonra.Aksamları bostanlı iskeleden 18 civarında sasalı yoluculu başlıyor.
Gelmek isteyen arkadaşlar beklerim.
Ben sarper.
Karşıyakadan.
Genelde iş yoğunluğu nedeniyle pedallamayı akşamları yapabiliyorum.
4 saat falan pedallıyorum. izin günlerimde kendimi kaybediyorum bisikletin üzerinde.
Bu forum sayesinde Karşıyakalı bir grup oluşturup o grupla organizasyonlara katılmak ve pedallamak.
Merhaba ben sarper .Karşıyaka da oturuyorum.
Şuan için kendi tasarımım bir mtb var ama yol bisikleti olucak yaklaşık 1 ay sonra.Aksamları bostanlı iskeleden 18 civarında sasalı yoluculu başlıyor.
Gelmek isteyen arkadaşlar beklerim.
daha önce kullandığımız bir rotaydı gaziemir yolunu takip ederek torbalı istikametinden selçuk yoluna ulaştık ve çamlı yolundan merkeze ulaştık gidiş dönüş molalar dahil toplam 10 saat civarı sürdü diye hatırlıyorum yol bisikleti ile gidilebilir ancak mıcır asfaltlı bölümlerin sıklığı aceba mtb ilemi gelseydik sorusunu akıllara getirebilir bol pedallar
hayırlısı olsun ... havaların ısınması ile birlikte artan sivrisineklere karşı tedbir almayı unutmayın derim özellikle bostanlıdan sasalıya uzanan bisiklet yolunda
hem yol hem mtb kullanıcısıyım ikisininde yeri ayrı gerçekten ... şehrimizde performansı gerçekten iyi arkadaşlarımız kardeşlerimiz var dilerim bir yerlerde kendilerini gösterme imkanı bulur ve bu sporu ülkemiz ve şehrimiz adına çok daha iyi yerlere getirirler
perşembe akşamı bisikletçileri her hafta saat 20.00 de göztepe iskelede toplanıyorlar size en yakın güzergahta toplanan grup bu grup olduğu için yazıyorum yoksa daha pek çok bisiklet grubu bulunmaktadır izmirde
karşıyaka merkezden başlayıp örnekköy yolu üzerinden karagöl yoluna girmeden önceki kısımda dikkatli bir şekilde gidip gelebilirsiniz bir diğer ve daha güvenli bulduğum yol ise bostanlı rekrerasyon alanından başlayıp sasalıya kadar uzanan bisiklet yolu ( mazgalları ezberlediğiniz sürece yol bisikleti keyiftir )
Merhaba ben İzmir Güzelyalıdan Metin Yılmaz
Evet bugün uzun zamandır istediğim bisikletimi aldım. Yanında da tabi gerekli aksesuarları ile birlikte.
Bisikletim Merida MATTS TFS 300-D
Uzun bir araştırma sonucunda aldım. İyi bir bisiklet olduğunu gördüm. Tabi burda forumdaki uzmanların görüşleride önemli.
İşte Merida'm
http://www.metinyilmaz.com.tr/files/photo/meridam.jpg
Doruk bisikletin sahibi Mustafa abiyede ilgisi için çok teşekkür ediyorum.
Saygılar sevgiler