Evet var
Bu sabah saat 09:30 gibi Torbalıya kadar yapmayı planladığım gezi, Torbalıdaki benzincideki görevlinin gazlaması ile önce Selçuk'a, Selçuktan sonra Kuşadası'na 22 km. kaldığını öğrenen ben'im, kendi kendimi gazlamam sonucu da Kuşadası'na kadar uzamış oldu. (link) bu linkten rotayı, rota üzerindeki yükseltileri ve çıkış-inişleride haritanın altındaki grafikten izleyip görebilirsiniz. Ben Buca-Gaziemir- Kısık-Torbalı-Selçuk-Kuşadası yolunu (yani tali yolu) kullandım. Yol Selçuk'a kadar çok temiz, rampa yok desem yeridir. Selçuktan sonra, Menderes-Kuşadası yol ayrımından sonra sola Kuşadası'na dönüldükten sonra tatlı bir çıkış başlıyor, ama çok zor değil, bir de Kuşadası girişte bir rampa var, çok uzun değil ama yolun sonu olması sebebiyle, psikolojik olarak heralde

biraz zorlandım, bir de bugün İzmir cehennem gibi yanıyordu, yolda asfaltlar erimiş durumda. Dönüşü garajdan Metro Turizm ile yaptım, 10 TL, otobüs bagajları, haftasonunun günübirlik turistleri yüzünden bomboş, hiç bir sorun çıkarmadan aldılar bisikleti, ön tekeri falan sökmeme bile gerek kalmadı, koca bagaja yatırdık Whistle'ı
98.61 km (Buca'dan)
5h:36m:43s
17.6 km/h ortalama
44.7 km/h max. hız
Naçizane tavsiyelerim;
Uzun kollu beyaz, ince birşey giyin üstünüze ve kesinlikle şort değil kapri giyin

kollarımda dirseklerim ve diz kapaklarım haşlak vaziyette

Selçuk'a kadar yanınızda su taşımayın, yol üstünde çok sayıda benzinlik var, ağırlık yapmaya gerek yok, fakat Selçuktan sonra en az 2 lt su alın yanınıza, Kuşadasına kadar doğru dürüst bir yer yok, rampa sıcakta terletiyor
Yol kenarındaki meşhur araba yıkama fiskiyelerinin altında ıslanmayı unutmayın, hava dehşet sıcak
Mümkünse benim yaptığımı yapmayın, performansı size yakın en az 1 arkadaşınızla çıkın yola, tek kişi sıkılıyor insan
Asla yapamam demeyin, Kasım'dan beri 1200 km. pedal basabilmişim, ben yaptıysam, hepiniz yaparsınız,
Bol pedallar.
NoT: Ortalama hız ve performansım çok iyi değil, o yüzden yolda durup çok fazla foto çekemiyorum, çekebildiğim 6 fotoyu burdan görebilirsiniz. (link)
Teşekkür ederim.