Scudo Sports

İzmir

@Ahmet Kırıkhanuğur

Merhabalar

hala toplanıyor musunuz cuma akşamları ? yaş sınırı var mı ? gruba katılmak için herhangi bir şey yapmama gerek var mı yoksa saat 8 de size katılsam kabul eder misiniz. Hayatımda hiç grupla sürmedim o yüzden hiç bilgi sahibi değilim :)

• Beğen
Tepkiler: zkyurduseven
Scudo
Arkadaşlar başlık eskimiş ama ben de Güzelbahçe Seferihisar kavşağı'nın oralarda oturuyorum . Her haftasonu turlar yapıyorum. Bir organizasyon yapılırsa özellikle narlıdere ve güzelbahçe tarafında toplanılanından haberim olursa gelmeye çalışırım . Kırmızı siyah Carraro H raceim var.

Eğer hala devam ediyorsa mayis ayında katılmak isterim , yaklaşık ne kadar sürer yaş sınırı varmı ?

selamlar, bende hasanağa parkının ordayım, hemen hemen her akşam şirinyerden geçiyorum.

Merhaba arkadaşlar ben manisa merkezden Onur meslek öğrenci :D Benim yaş grubuma yakın arkadaşlar var mı diye merak ettim 14-17 arası bisikletçiler kendilerini bisikletlerini burada tanıtırsa sevinirim :D

( Bu arada bisikletim daha elime geçmediği için tanıtamıyorum :( )

Meraba ben akhisardan 13 yaşındayım şuanlık bisan nuance çift amortisörlü bisikelt kullanıyorum ama yakında yeni bisiklet alıcam

Merhaba arkadaşlar ben de Tolga, Karşıyaka / Alaybey'de oturuyorum. Bianchi Speed 3000 sahibiyim, küçükken çok sürerdim ancak şimdilik yeniyim diyelim. :) Çevremde oturanlarla tanışmak isterim. :)

izmir bu konuda oldukça zengin, hemen hemen hafta içi her gece, konak iskele önünden başlayan 15-20 km.lik şehirçi turlar, haftasonları 80-100 km. arası turlar yapılıyor, o arkadaşların bir çoğu da forumun üyesi zaten, facebook gruplarından faaliyetleri takip edebilirsiniz.

İzmir Bisiklet Derneği, Cuma Akşamı Turları (CAT), Salı Akşamı Turları (CAT), Perşembe Akşamcıları, Pazartesi Akşamcıları
Bu grupları takip edin, boş kalmazsınız emin olun. Bisiklete doyarsınız.

Gürçeşmeden çıkıp Konak'a iniyorum, dönüşü İkiçeşmelikten yapıyorum.

90 km civarı.otobandan gidebilirsen 4 saatte varırsın,torbalı üzerinden süre artar ama otobana göre keyifli yoldur. selçuktan sonra 2 km çıkış var ve kuşadasına girdikten sonra hafif inişli çıkışlıdır.

Selamlar,
Karsiyaka'dan Berkant. Buca devlet hastanesinde calisan bir hekimim. Yillardir bisiklet suruyorum, son zamanlarda yol bisikletine sardim. Bisikletimle ise gidip gelerek kurdumu dokuyorum. Forum cok hosuma gitti, herkese iyi muhabbetler.

Az önce Bostanlı-Sasalı bisiklet yolu parkurundan geldim. Yol bisiklet doluydu :)

Yalnız 2 şey dikkatimi çekti.Birincisi o yolda dikkatsizce grup halinde tüm yolu kapatarak yürüyen yayalar.İkincisi de çok yavaş hızda yine yolu kapatarak yan yana bisiklet sürenler.Bu forum üyesi olup o yolu tıkayarak bisiklet süren yoktur herhalde.Zaten genç yaştaydı çoğu.

Aslında ilginç bir şey daha var.Yan tarafta gayet geniş ve güzel bir kaldırım varken yayaların ısrarla bisiklet yolundan yürümeleri.Sanıyorum orayı yürüyüş yolu zannediyorlar.

Arkadaşlar herkese merhaba.
Uzun bir aradan sonra tekrar bisiklet binmeye başlayacağım.
Tabii önce bir bisiklet edinmek lazım. Araştırmaya başladım.
Bisiklet, markaları modelleri ve en önemlisi de teknolojileri çok değişmiş.
Kullanım tarzıma uygun olduğu için Hybrid modellere bakıyorum. Ama Hybrid'ler de kendi aralarında ayrılıyor. Bir bölümü yola daha uygunken bir bölümü de off-road'a uygun. Sanırım tercihimi off-road'tan yana yapacağım.
Düşündüğüm modeller şunlar:
Trek 8.4 DS veya 7500
Cannondale Quick CX2 veya CX3
Specialized Crosstrail Comp Disc
Scott Sportster 20 veya 30
Merida Crossway 900 veya 300-D

Satın alırken en önemli problemin kadro boyu olduğunu fark ettim. Bazı modellerin benim istediğim boyu ellerinde yok.
Sanırım 1 hafta 10 gün daha araştırıp kesin emin olunca alacağım.
Herkese selamlar. Aranızda olmak güzel.

Geri