Scudo Sports

İzmir

Scudo
Yarın görüşürüz de, yağmur yağmaz inşallah. :) (Diziniz nasıl oldu iyileşmişsinizdir umarım)

23 Haziran günü Çarşamba Akşamı Bisikletçileri'nin (ÇAB) yarın akşam bir etkinliği var arkadaşlar.
Katılmak isteyen bisikletseverler için buluşma noktası 20:00 EÜ kampüs ana kapı, 21:00 K.yaka iskele de olunacak ordan pedallamaya devam 21:15 Bostanlı varış ve Bornova'ya geri dönüş.

çıkalım İsmail abi uzun zaman oldu gerçekten de kimse kalmadı galiba :D baya sessizleşti bizim forum :D

merhaba arkdaşlar forumlarda daha yeniyim..
genelde akşam vakitleri ksk iskeleden başlayıp mavişehir e kadar uzanan bir bisiklet turu yapıyorum genelde tek başıma çıktığım için çok fazla uzaklaşmıyorum ama eşlik edebilecek arkdaşlar varsa burdan bana ulaşabilirler ve keyifli bir bisiklet yolculuğu yapabiliriz :)

23 Haziran günü Çarşamba Akşamı Bisikletçileri'nin (ÇAB) yarın akşam bir etkinliği var arkadaşlar.
Katılmak isteyen bisikletseverler için buluşma noktası 20:00 EÜ kampüs ana kapı, 21:00 K.yaka iskele de olunacak ordan pedallamaya devam 21:15 Bostanlı varış ve Bornova'ya geri dönüş.

yarın saat 21.00 de ksk iskelede olabilirim..
ordan bostanlıya kadar eşlik ederim..
en azından benim içinde bir tanışma olmuş olur..

@Korhan Nas

Bu ara biraz dağıldık.Çoğu arkadaşımız öğrenci olduğundan grubumuz biraz küçüldü.Ama büyük ihtimalle cuma tur düzenleriz.Her zaman bekleriz..Turları bu sayfadan duyuruyoruz...

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
Geri