Scudo Sports

İzmir

Deniz Parıldar, çiğli egekentte oturuyorum
whistle 1053 ile yakın zamanda bisiklete başladım :)

Scudo
evet kaynaklarda şelaleye kadar giden bir parkura girmiştim bisiklete başladığım hafta çıkış beni zorlamıştı biraz ama karşıyakadan bucaya kadar bisiklet sürmem ve bisiklete yeni başlamış olmam bunun sebepleriydi bence :) hatta ozan arkadaşım da bana yol gösteriyordu o parkurda

Kıvanç Pürtelaş
Bornova' dan katılıyorum.
Trek fx 7.3 :)

Geçen hafta ilk kez göztepe grubuyla bisiklet turuna katıldım. Harika vakit geçirdim. Her perşembe, bir aksilik olmadıkça katılmayı düşünüyorum.

@Kıvanç Pürtelaş

Sadece perşembeleri değil çarşambalarıda bornova etkinliğine bekleriz. :)

@eralkaya

Sağol Eral(doğru yazdım değil mi), inşallah katılırım.

Perşembe katıldığım tur uzun, yorucu ve bir o kadar keyifliydi.
Çarşamba hafif bir yol yapıp vücudu dinlendirmek ve hazırlamak gerekiyor bir sonraki güne :D

@Kıvanç Pürtelaş

Eral değil erman diyebilirsin bana, ismim erman :D Seni anlıyorum dinlenmek konusunda ama benim için sorun olmuyor vücut alıştı gibi bugünden sonra perşembe günkünede katılacağım bir sorun çıkmazsa :)

Arkadaşlar İzmir'de Sedona kullanan arkadaşları bi tanısak , bi sedona kardeşliği oluştursak :D

@Kıvanç Pürtelaş

Dün geldiğinde görmüşsündür yeteri kadar katılım var dimi. :D

@eralkaya

Çarşamba katılımı güzeldi, beklediğimin üzerinde oldu.
Perşembe akşamının tadı bir başkaydı ama :D
Hem gidilen yol, her zaman alışık olduğumun dışındaydı, hem buraya katılanların temposu yüksekti hem de sayıca çok kalabalıktı;)

@Kıvanç Pürtelaş

Grup kurmana gerek yoktu zaten perşembe akşamı bisikletçileri adı altında bir grup vardı çarşamba akşam bisikletçilerinin olduğu gibi. :)

Göztepe bisiklet gezilerine bir hayli katılım oluyor.Ama forumda katılımcılara rastlayamıyorum.Bu başlık altında, katılımlarla ilgili sohbetleri gerçekleştirelim.

Facebook' da grubu açtım.
(link)

Umarım konuyu yanlış yerde açmamışımdım. Pazartesi günü iş çıkışı birkaç arkadaş daha önceden hiç gitmediğimiz Bostanlı Sasalı arası yapılan bisiklet yolunu görelim dedik.Akşam 8 gibi Bostanlı'dan başladık turumuza. Hava kararmaya başlamıştı. Mavişehir'i geçince çevrede hiçbir yerleşim yeri olmadığını ve çevrede bir tane bile aydınlatma amaçlı lamba olmadığını farkettim. Bisikletin farına güvenip biraz da macera olsun diye yola devam ettik. İlerledikçe bataklıktan gelen kötü koku şiddetini arttırdı. Kokunun yanısıra sivrisinekler de akşam ava çıkmış, yolda giderken heryerinize çarpıyorlar, kaska çarpan sinek böcek ne varsa hepsini hissettim. Burun kulak ağız heryere giriyorlar. :boese157: Şu an bile kollarım ve bacaklarım kaşınıyor, kaşındıkça da sineklerin ısırdıkları yerler şişiyor kızarıyor. Bu yolu merak eden arkadaşlar özellikle akşam saatlerinde gideceklerse aydınlatmasız gitmesinler, ayrıca gözlük takıp sivrisinek koruyucu ilaç sürsünler. Hatta hiç gitmeseniz belki daha iyi :) Belediye buraları ilaçlamaz mı hiç? Bisikler yolu yapmışlar ama kullanılabilir bir yol değil, ışık yok, ilaçlama yok, berbat bir koku. O kadar yatırıma yazık olmuş bence.

Bayılıyoruz zaten yarım yamalak iş yapmaya , geçmiş olsun diyelim :)
Bostanlı güzel yer hakikaten değerini bilmek lazım :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri