Scudo Sports

İzmir

@Korhan Nas

Duyarlı ve tepkili güzel insanları bir arada görmek ne kadar güzel..Umut bahçemi yeşertiniz. Teşekkürler! Yeni görevinizde başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Korhan Nas
Scudo
@orkun tulu

Büyük ihtimalle ben gelirim.O zaman bugün ( 13/07/2010 ) da 18:50 de çevikbirde buluşup 19:00 da belenbaşına doğru hareket edelim...

Değerli Arkadaşlar,
Perşembe Akşamı Bisikletçileri'nden Olcay Bey bir mesaj yollamış. Bu akşam saat 20:00-23:00 arası Kordon'da Alsancak İskelesi karşısında Arma Kitap&Cafe 'de Bisiklet üzerine bir sohbet var. Mesajı aynen aktarıyorum .

Bisiklet sohbetleri devam ediyor. Bisikletimizi ve bisiklet kültürünü daha iyi tanımak fikir ve önerilerimizi paylaşmak ve hayata geçirmek için ilk adımı atmak adına başlattığımız bisiklet sohbetlerine devam ediyoruz. Bu hafta bir konu başlığı belirledik ve sohbetimimzin temelini bu konu başlığı oluşturacak. Konu başlığı "Bisiklet Seçimi" olarak genel başlık ve bunun altında çeşitli alt başlıklara fikirlerimizi paylaşacağız. Herkesi sohbetimize bekliyoruz...

@Korhan Nas

Geçen hafta gelemedim Denizlideydim bu haftada gidilecek mi acaba piste? formula g arabalarını da izledim güzel yarış oldu ama f1 yarışlarından sonra baya bi yavaş geldi :)

daha önce gitmiş tecrübeli arkadaşlarımızın fikirlerini almak bu doğrultuda hareket etek istiyouz şuanda 2 kişiyiz ama biz katılıcak başka arkaaşlarla birlikte yolculuğumuz daha zevkli hale getirmek tabiki isteriz:D turu bazı yerlerde çadırda bazı yerlerde bize önerebileceğinz pansiyonlarda kalarak gerçekleştirmek istiyoruz gidiş rotası olarak denizden çok kopmadan kenardan gidicez

Merhabalar,sitenizi yeni farkettim ve üye oldum.

Benim tecrübesi olan arkadaşlara bir iki sorum olucak

İzmir'de yaşıyorum sadece şehir içinde gezinti amaçlı bisiklet kullandım.Arkadaşlarımla İzmir-Ayvalık güzergahında Ayvalık'a gidip dönme planı var.

Birinci sorum sıcak-güneş yolculuğu ne derecede etkiler?
Ayvalık yolu için giden arkadaşlar varsa hangi yolları kullanmalıyız?

Son olarak fizik olarak çok da parlak durumda değiliz.Yanımızdan geçen kamyon-tır gibi araçlar dengemizi bozabilir mi?Ya da tekerleklerinden taşların fırlaması gibi durumlar yaşanır mı?Şehir içinde direksiyonunu motosikletlilerin üzerine kırarak eğlenen insanlarla şehirler arası yollarda sorun yaşnıyor mu?

Şehirler arası yollar şehiriçiyle aynı. Koca tır yanımdan sıfıra sıfır geçti bir kere. Dikkatli olmak lazım. En önemli tedbir ayna kullanmak. :)

@sadık öztürk

80 azmış ya 90dan aşşağısı kurtlarmıo beni :D
valla iterseniz çok sevinirim zamet olcak ama xP :D
kimin kaç km gidebildigini bilmedigim için yerde söliyemiom her yere gidebiliosanız urla ya gidelim macera olur (tabi ip bağlamak şartıyla :D )
buarada hoşbulduk :)

@talha258

urla sanki biraz uzak ahmetbeyli güzel hem yolu düz daha rahat gideriz ahmetbeyli hafif gelmeye başladı gideriz uzaklara :)
ben varım hafta sonuna

Arkadaşlar yarın ( 16/07/2010 ) klasik belenbaşı turumuzu yapalım.
Toplanma yeri ve zamanı her zamanki gibi 18:50 Çevikbir olsun...Herkesi bekleriz....
( Bu arada Talha bir göründün sonra kayboldun.Seni de bekleriz...)

ben gelirim

kırıkları biraz geçtikten sonra macera tepesi diye bir tesis var ben bir kaç kez kahvaltıya gitmiştim aklınızda olsun haftasonu bir sabah geziside oraya yapabiliriz

@İSMAİL POLAT

ya ben arada baktıgım için gezileri filan kaçırıom :Dkusura bakmayın... ahmetbeyliyi hiç bilmiom kaç km ? bide kaç dk da gidilio ?

Geri