Scudo Sports

İzmir

Scudo
merhabalar ben Osman EROL 17 yaşındayım
Freeride kullanıyorum
Urlada oturuyorum.kaldırımdan kaldırıma sıçrayıp duruyorum:DDkeske urlada bı parkur olsa ve gençler bisiklete teşvik edilse.

Karanlığa kaldık. Ama daha keyifli oldu. 6 Kişiydik. Keşke sen de gelseydin abi

@yaminkutlu

hakkımı salı günü yeterince kullanmıştım.O yüzden gelemedim.Bugün karşıyakadan 2 arkadaşla süper bir tur yaptık... Bayağı zorlu ama güzeldi...Manisa üzerinden Karagöle gittik oradan örnekköyden karşıyaka... birde yağmur yedik ki sorma... Ama çok keyifliydi...

aynen öle abi yine güzeldi tur.. (her ne kadar fırlama tehlikesiyle karşılaşmış olsamda gecenin bi karanlığında ıssız ormanda)

Bir aksilik olmadığı sürece Salı ve Cuma akşam 18:30 da buluşup turumuza gidiyoruz...

Buluşma yeri turun olduğu yere göre belirleniyor. Buradan duyuruyoruz arkadaşlar.

Arkadaşlar...
Bir aydan fazla bir süredir Buca da turlar yapıyoruz.Yeni paylaşımlarda bulunup yeni arkadaşlarla tanıştık.Bisiklet sürme konusunda hem kendimizi daha fazla geliştirdik hem de daha fazla zevk almaya başladık.
Anladık ki görünmeyen büyük bir çoğunlukmuşuz...
Bundan sonra daha düzenli daha disiplinli organize olup turlarımızı arttırarak devam edelim diyoruz.
Yarın ( 08/06/2010 ) yine Çevikbirde buluşup Belenbaşına gidelim diyoruz.Tüm bisikletçi arkadaşlar bekleriz.
Toplanma saati: 18:50 çevikbir meydanı
Hareket : 19:00

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
Ben artık gelemicem, bisikleti memlekete postaladım. Hepinize iyi turlar.
Eylül de görüşmek üzere

@Osman EROL

Merhaba Osman, urla biraz uzak kalıyor biliyorum ama perşembe turlarına bazı haftalarda bmx grupları katılıyor. Karşıyaka ya gittiğimiz zamanlarda bize güzel hareketler sunuyorlar, topluca geldiklerine göre haber aldıkları bir yer olmalı diye düşünüyorum?

• Beğen
Tepkiler: Erman ALKAYA
Geri