Scudo Sports

İzmir

Scudo
Arkadaşlar güzel maceralı bir turdu.Gece 00:15 de ancak eve girebildim.Yeni katılan arkadaşları biraz fazla yorduk.Başka turlarda görüşmek üzere...
Serhan moralini bozma ilk sefer için bayağı fazla bir turdu..

• Beğen
Tepkiler: BerkBAYAR
Bugün de bornova turumuz var katılmak isteyen arkadaşları bekleriz. Her ne kadar dün yorulmuş olsanızda. :D

Dün akşam iş dönüşü iki arkadaşla karşılaştım, biri üçkuyular meydanında diğeri de hasanağa pehlivanoğlu önünde, zannediyorum dünkü tura gidiyorlardı :) ben inşallah haftasonu turu olursa aranızda olacağım. Görüşmek üzere...

@Özgür BOZKURT

Evet muhtemelen onlar bizdik.( Ben be Yamin )
Bizde Buca çok bisikletçi görüyoruz.Ama tam anlamıyla organize olup bir araya gelemiyoruz.Yoksa çok daha güzel etkinlikler yapabiliriz.

@Özgür BOZKURT

Evet muhtemelen onlar bizdik.( Ben ve Yamin)
Bizde Buca çok bisikletçi görüyoruz.Ama tam anlamıyla organize olup bir araya gelemiyoruz.Yoksa çok daha güzel etkinlikler yapabiliriz.

baya güzel geçmiş galiba :D kır yılda bi sınav oldu o da çarşambaya denk geldi napalım artık kısmet :D

Güzel bir tur olmuş gibi görünüyor köpek kovucunuz olarak orada olmaak isterdim:D

Buca'da belirli bir günde bisiklete binebilecek bir kaç kişi oluştu mu ? Oluştusu ise hangi gün ve ne şekilde biniyorsunuz? (Mesela "perşembe akşamı bisikletçileri" ile ya da hafta sonu "İzmr bisiklet derneğinin" etkinlikleriyle çakışmayan bir gün ise daha iyi olmaz mı?)

hocam izmir bucalıyım bende grubunuza katılmak istiyorum şimdiden teşekkürler :)

@tolg...

@eralkaya

Çok teşekkürler arkadaşlar :) sizinle tanıştığıma memnun oldum :)

@cuneytozdemir

Evet var ancak yoldan geçen herhangibir bisikleti durdurup kaldırıp altında seri nosuna bakmak mümkün olmayabilir. Kaldi ki kendi bisikletinizden piyasada çok sayıda var. Emin olun bisikletiniz yaşadığınız şehri terketmiş oluyor.

Sigorta konusuna gelince hiçbir firma sigortalamıyor. Kolay çalınabilirliği ve çok yaygınbir biçimde sigortalatan olmayacağından dolayı olsa gerek.

@berk-bayar

Yarın akşam seni de bekliyoruz o zaman.
Cuma akşamı Belenbaşı parkur yapıyoruz değil mi arkadaşlar?

• Beğen
Tepkiler: BerkBAYAR
Geri