Scudo Sports

İzmir

Scudo
Merhaba murat hoşgeldin ozaman bir tanışma etkinlik bişeyler yapalım. :) :p
İzmirlilerden pek ses çıkmıyo ama baksana ?

Nasıl yani bisiklet etkinliği yapıp toplanıp mı göztepede sohbet oluyor? Öyleyse bizlerde katılımcı olalım. :)

forumda var bilgisi hatta bu başlıkta ben defalarca yazdım ama yine yazayım:) benim görevim oldu bu:)
her perşembe saat 20:00 de Göztepe vapur iskelesinde buluşup her hafta değişen bir yere pedal basıyoruz. sohbetlerimiz de yol boyunca ve gittiğimiz yerde oluyor. 100 kişi aynı anda pedal çevirdiğimiz hatta bu sayıyı geçtiğimiz oldu. Tüm bisiklet seven İzmir'liler için de açık bu tur. Perşembe akşamı saat 20:00 de göztepe vapur iskelesine gelip "ben geldim" demeniz yeterli:) Kaskınız aydınlatmanız olursa daha da iyi olur.
Hatta artık bir çok şehirde Perşembe akşamları bisiklet biniyor dostlarımız. Sloganımız da Tüm Türkiye Perşembe akşamı bisiklete binsin:)

Öncelikle sağolun hatırlatmanızda gerçektende yarar var size bu görev yakışmış olsa gerek ki kimse bu konuda sıkılmıyor kimsenin de sıkılacağını sanmıyorum. Sonuçta her gün yeni bir bisikletçi katılımı oluyor :) O zaman "Ben geldim" demem için en kısa zamanda bir kask ve aydınlatma ve de selemin yenilenmesi için çaba harcamalıyım.

Saygılar...

kask ve aydınlatma olmazsa olmaz demiyoruz ama sizin güvenliğiniz için olmazsa olmaz:) karanlıkta caddede sürüyoruz. aydınlatması olmayan arkadaşlar içerden sürerek işi kurtarıyor da kask çok önemli. hayat kurtarır. 2 yıldır 1 kere bile kaskım işe yaramadı. o şekilde düşmedim ama tek can hakkımız var. ondan sonra oyun bitiyor:)

@ultegrax

Bende buna üzülüyorum o kadar bisiklet sever var ilimizde fakat ne yazık ki İzmir'i temsil edecek bir kulüp bulunmuyor.

Gerçektende olması lazım ama; eğer yoksa büyük sıkıntı yaşanabilir. Tabiri caizce sürüdeyken herşey normal gruba uyunca sorun yok lakin sürüden ayrılınca ışıksız ve kasksız gece ciddi bir sakatlık çıkabilir, o nedenle onlarsız uzun ve gece sürüşlerine çıkılmamalı. :) (ama ben yinede ekipmanları alana kadar bir perşembe günü belkide bu perşembe katılabilirim :D )

Bunun nedeni il ve ilçe belediyelerinin hep bilindik sporlara mı destek vermesi ya da hiçbir spora destek vermemesi olabilir mi?

Kuralım kurmasına da herşey parayla bitmiyor ; doğru dürüst antrenörlük ,idarecilik yapacak kaç kişi var aramızda ? İzmir Bisiklet Derneği bile klup aşamasına geçmiyor. Akıl vermeye gelince herkes akıl veriyor da kimse elini taşın altına sokmuyor. İzmir'de öyle şirket sahipleri bilmiyorum ki altında 10-15 milyarlık bisikletler var ama onun ötesine geçmiyorlar

Belkide bunu yapmak için en önemli şey zaman kim zaman ayıracak ya da ayırabilir? Kaldı ki tüm imkanlar tamam da yapan yok. Bilgilendirme eksikliğide olabilir aslında.

O zaman 18.30 olsun. :in:

Buluşma saati 18.30 olarak değiştirilmiştir.

Arkadaşlar müsait olsaydım bende gelmek isterdim umarım bir dahakine gelebilirim. Fotoğrafları eklersiniz gezi sonrası ve öncesi hallerinizi bir görürüz. Kazasız sürüşler olsun şimdiden... :)

Geri