Scudo Sports

İzmir

@Korhan Nas

Selam.
Çok zorlayacağını zannetmiyorum. Bornova'dan Kavaklıdere köyüne mesafe kısa. Kavaklıdere köyünden sonra toprak arazi ve tırmanma başlıyor. Önemli olan burası. Fakat bu tırmanma o kadar da dik değil. Topluluk olarak gidileceği için zaten tempo yavaş olacaktır.
Hoşçakalın.

Scudo
Bende Bornova'dan katılıp Kavaklıdereden geri dönmeyi düşünüyorum malum iş nedeniyle geri dönmek zorundayım:( Yoksa bu ziyafeti kaçırmazdım:D:D:D

Arkadaşlar sağolun yorumlar için teşekkürler bende zorlayacağını düşünüyorum çünkü. Tırmanma olmasa sorun olmaz da o tırmanma zorlayacak gibi neyse bakalım henüz karar veremedim :)

Merhaba arkadaşlar ben Korhan Bornova Özkanlarda oturuyorum (gerçi Bayraklı yaptılar ) 40 yaşındayım genelde haftada 3 gün Çankaya'daki işime bisikletle gidip geliyorum.

@Korhan Nas

Özkanlarda bisiklete ilgisi olan kaç insan var merak etmeye başladım? Her çıktığımda en az 3 kasklı görüyorum artık ve bu durum oldukça sevindirici tabiki...Civarda görebileceğin en siyah whistle bisikletli benim :) karşılaşmak dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
Bornovada emin olun ki 100den fazla bisikletçi var fakat topluluk halinde turlamak yok....Eğer ki sedona ve discovery tayt takımıyla görürsen oda benim:D:D:d

@Ferhat Şener

sedona ve discovery aklımda ;) sedona 751 li birini görüyorum sürekli ama discovery kısmına dikkat etmedim hiç...Bu hafta katılırsan perşembe bisikletçilerine katılmayı planlıyorum tekrardan, gelirsen karşılaşabiliriz...

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
751 Siyah-Beyaz ise benimdir;)Bu hafta katılamıyorum İstanbulda olucagım:(

Bİrgün pedallamak dileğiyle:)

Bu hafta sonu İzmir Bisiklet Derneği turları:

27.03.2010 Cumartesi

Parkur: Doğançay Barış Anıtı ve Doğançay Köyü
Mola: Doğançay Köyü
Zorluk derecesi: Orta – Hafif yokuşlar
Toplanma Saati: 08:30 Konak İskele – 09:00 Karşıyaka İskele (Konak’tan Vapur Kalkış: 08:40)
Toplanma Yeri: Karşıyaka Grubu için Karşıyaka İskele // İzmir grubu için Konak İskele
Grup Liderleri: Erdal Siral – İsmail Atılgan

28.03.2010 Pazar

Parkur: Bademler Köyü ve Azmak Koyu�
Mola: Güzelbahçe Işıklar Börekçi / Azmak Koyu
Zorluk derecesi: Orta – Hafif yokuşlar, ters rüzgar olabilir
Toplanma Saati: 08:30 Bostanlı İskele – 09:00 Üçkuyular İskele (Bostanlı’ dan Feribot Kalkış: 08:40)
Toplanma Yeri: Karşıyaka Grubu için Bostanlı İskele // İzmir grubu için Üçkuyular İskele
Grup Liderleri: Muhlis Dilmaç – H. Olcay Ormankıran

Slm Arkadaşlar,
konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum,

günümüzde laptop cep telefonu gibi ürünler kasko yapılabiliyor,

acaba bisikletler için böyle bir hizmet varmı? paylaşırsanız sevinirim..

böyle birşey düşünoyrum;) .bu yolu daha önce gitmiş olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim

bir de gidiş ve dönüş kaç dk?

teşkkurler

selamlar...

ben manisa lıyım zırt pırt izmire gidip geliyorum ne öğrenmek istiyordunuz...

selamlar arkadaslar ben gokhan kusadasından bısıkletım bianchi alikut ve peak ben burda yol yapcak gezcek arkadaş sıkıntısı cekıyorum soke aydın selcuk toplanalım tanısalım

• Beğen
Tepkiler: HAKAN ATMACA
Merhaba arkadaşlar şehirler arası turlara baktıkça hevesim kabardı.bisikletime karar verip en geç 1-2 hafta içerisinde almayı düşünüyorum ilk sürüş deneyimimi izmir- balıkesir arası yaşamak istiyorum. Bunun için daha önce bu yollarda pedallamışların yardımına ihtiyacım var.rota tercihi çıkış saati yol durumları falan her türlüsünden önerilerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
Balıkesir izmir arası yokuşlar , in çık lar oldukça fazladır. Sahil kesimi nispeten daha düz.

@gökhan koc

camiaya hoş geldin..
13-14 mart ta Denizli Bisikletliler Derneği olarak "Denizli - Kuşadası turu " yapmıştık..

Geri