Scudo Sports

İzmir

@Tolga Egemen Ertolga

HAfta sonları bize katılmak istersen .Telefonunu özelime yolla

Scudo
sağol, ama özel mesaj atacak kadar mesaj atmamışım henüz. cmt 1100 gibi 2 triatlet arkadaşla çıkacağız. onlar havuzdan çıktıktan sonra bisiklete gideceğiz. sonra da koşacaklarmış. Deli işi bu triatlon!

Kusura bakmayın konun tamamını okumadım ama başlığa göre yorum yapayım. Aslında benim tek uygun olduğum zaman hafta içi ama Bucada oturduğum için arkadaş bulamıyorum, okulumun saati gereğide ancak saat 1e kadar sürem var. Eğer sabahları bucaya yolu düşen varsa beraber turlayabiliriz. Ben genelde Kaynaklara gidiyorum.

merhaba, bir süredir bırakmıştım ama tekrar başladım sürmeye. karşıyaka da sabah 7 e kadar olmak üzere 1,5-2 saatlik bir antrenman yapıyorum. hafta sonları buca kaynaklar tarafına giden bir ya da iki tane dağ bisikleti grubu oluyor. bildiğim kadarıyla pedalsesi.com da haberleşen bir grup da var. yarım gün antrenman için fazlasıyla yeterli bir süre.

özel boya nasıl oluyor...
özelden
yazabiliyorsanız yazarmısınız..

Bende bir mail attım.Verdiğimiz vergilerle bunların yapılması zor olmasa gerek...

@DustyBrain

Öncelikle bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun, kazasız bol pedallı günler dilerim...Yeni bir bisikletin heyecanı bambaşkadır, ilk gün bakışmalarla geçer genelde, sonrasında karşılıklı alışma hali...:)

• Beğen
Tepkiler: DustyBrain
Merhaba; Hakan Kandeğdi(Dalgıç Eğitmeni) Abi ile gerçekleştirdiğimiz Büyük Spil Turu'muzu öncelikle ilerde hatırlamak için kendimiz , sonra da değişik güzergahlardan Spil turu yapmak isteyenler için yazmaya karar verdik.Tura sabah erken saatlerde başladık.Turumuzu 101 km mesafe, 2420 mt yükselme, 6:50 saat pedal çevirme süresi ile gerçekleştirdik.Turumuzun güzergahı Bornova-Çamiçi Köyü-Kayadibi Köyü-Taşocakları-Sarnıcköy-Manisayolu-Manisa-Spil-Sütçüler-Belkahve-Bornova şeklinde idi.Bu kez Manisa'ya daha doğrusu Sabuncubeli'nefarklı bir rotadan gittik; esas farkı oluşturup turumuzu diğer turlarımızdan ayırıp bizim turlar içinde "büyük" ismini almasını saglayan kısım burası oldu, Manisa'ya 1015 mt yükselme ile gelmişiz; normalde 600 mt civarı yükselme yetiyordu.Kayadibi-Sarnıçköy arası çok hoşumuza gitti; istenirse Sarnıcköy yanında Gökceler vadisine de girip ordan arazi yolundan Menemen-Manisa yoluna inilebilir.Sonuç olarak bizim için yorucu ama çeşitli açılardan faydalı ve güzel bir tur oldu; buna havanın da güzel olması etkili rol oynadı.Biz Spil Milli Parkı'nı seviyoruz diğer bisikletseverlere de burayı tavsiye ederiz.Spil'i merak edenler daha önceki aşağıda linkini verdiğim konumuza bakabilirler: 14.01.10 İzmir-Manisa-Spil-Sütçüler-İzmir Turumuz

Güzel rotalar çıkaracaksınız eminim. Spil çok güzel bir yer...

• Beğen
Tepkiler: hknbykl
Gezimizi oluşturan güzergah Yamanlar dağı ile Spil dağını içeriyor.Bu iki dağ karşılıklı birbirini görüyor.İlk kısımdaki yani Yamanlar Dağı eteğindeki Kayadibi köyü üzerindeki taşocakları 700 mt rakımda burdan 300 mt yükselme ve 8 km dağ yolu ile Karagöle gidiliyor; biz taşocaklarından karagöle gitmeyip 2-3 km ilerdeki Sarnıçköy'e gittik.Kayadibi-sarnıçköy arası gerçekten cok güzel bir yer ve şehre yakın olmanıza rağmen tamamen kendinizi farklı bir dünyada hissediyorsunuz.Bunun yanında Manisa tarafında Spil'de 500-600 mt den itibaren sizde aynı şekilde değişik duygular hissettiriyor; zirveye yaklaştıkça değişik ağaç yapıları ve bazen karşılaşacağınız Yılkı atları bu güzelliğe ayrı renk katıyor; böyle güzelliklere yakınımızda sahip olduğumuz için ne kadar şükretsek azdır diye düşünüyorum ama bu güzellikleri ben ancak bisiklete başladıktan sonra görüp yaşamaya başladım.Bu yüzden bisikleti ve bu güzellikleri görmeyi herkese tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar.
İzmir de gerçekleşecek şehiriçi - şehirdışı, kişisel, dernek, topluluk v.b gezileri turları bir de buradan yayınlayalım, paylaşalım.
Görüşmek üzere...

Önümüzdeki hafta sonu İzmir Bisiklet Derneği Turları:

20.03.2010 Cumartesi

Parkur: Güzelbahçe – Urla İskele
Mola: Güzelbahçe Işıklar Börekçi / Urla İskele
Zorluk derecesi: Kolay – Düz ve sahilden, ters rüzgar olabilir
Toplanma Saati: 08:30 Bostanlı İskele – 09:00 Üçkuyular İskele (Bostanlı’ dan Feribot Kalkış: 08:40)
Toplanma Yeri: Karşıyaka Grubu için Bostanlı İskele // İzmir grubu için Üçkuyular İskele
Grup Liderleri: H. Olcay Ormankıran – İsmail Atılgan

21.03.2010 Pazar

Parkur: Kavaklıdere – Küçük Nif
Mola: Bornova Kavaklıdere Köyü
Zorluk derecesi: Orta – Yokuşlu ve toprak arazi
Toplanma Saati: 09:00 Konak Saat Kulesi – 10:00 Bornova Ege Üniversitesi Ana Kapısı
Toplanma Yeri: Konak Saat Kulesi
Grup Liderleri: Atilla Akagündüz – H. Olcay Ormankıran

Ben İzmir Gaziemirden Selçuk 18 yaşındayım.
Bisikletim Bianchi Stinger - Bianchi Aspid alu.

Merhabalar arkadaşlar ben Cihan 22 yaşındayım izmir / yeşilyurt'danım. Yeni başlayan birisi olarak perşembe akşamı bisikletçileriyle ve hafta sonu kendi aramızda yaptığımız turlarla kendimi geliştirmeye çalışıyorum gelmek isteyen arkadaşlar olursa hafta sonları cumartesi - pazar göstepe iskelesinde saat 9'da harekete başlıyoruz , yada gideceğimiz yere göre örn. menderes tarafına gidiyorsak buluşma yeri üçyol olarak belirleniyor ve herkese haber veriliyor.

Nif gezisini tuttum;biz de bu parkuru sevgili Attila abimizden telefonla öğrenmiş kendimiz bulmuştuk; 3-4 ay önce 2-3 defa oraladan geçtik; herkese tavsiye ederim.

@CiHaN AyDıN

bende yeşilyurttayım. sen neresndesin ? perşembe akşamlarından snra beraber dönebiliriz.

Sadece bu cumartesi kullanmak üzere taşıyıcı kiralayabileceğim veya ödünç alabileceğim birini, bir yeri bilen var mı?

arabam 206 peugeot hatchback.

Merhaba;
21 Mart Pazar günü yapılacak olan Nif turu orta zorlukta diyor ben gençliğimde uzun süre bisiklet kullanmama rağmen son 1 haftaya kadar kullanmayan biri olarak çokmu zorlanırım.???
Not: Bu arada 2-3 gündür Bornova(Özkanlar) - Çankaya arasında işe bisikletle gidip gelmekteyim .

@Korhan Nas
Merhaba;
Uzun süredir bisiklete binmiyorsanız bu turdaki 1100 mt lik tırmanış(eğer nifin arkasına geçilecekse) zorlayabilir, fakat Nif'in arkasına geçilmeyecekse 600 mt civarı bir yerden dönülecekse zorlamayabilir.Seçim size kalmış; aslında zorlandığınız yerden geri dönebilirsiniz:)

Geri