Scudo Sports

İzmir

slm, bornovalılar !!!
Andaç, gravesbf, Ferhat, Taner, sonofdede, Serkan, Agencalp, funq, timurdigital, Ferhun Bey, alpinist63, fastest, Mr Cool, Hasan, Melih35, rapperman, İlkerGel, deviljackess, Mustafa, caverman, bur-k@, hakan, er-n, bertone, machinair, bartucbsl, marinelion, bass, pumpkin, Genar, derya.yildirim, ultegrax, shealien, tutugkhan, niyo, uvuruvur, ozzy, hknbykl, canifirthart, orcunnnn, alibo, thoth, egeturbo, çelo, scotty, semihcelikoglu...
Bornova'da olanlardan bulabildiklerim bunlar. lütfen birisi Bornova başlığı açsın da, MSN, e-mail ve cep nolarımızı yazıp kendimizi tanıtalım ve şu organize olma işini çözelim artık (ben yeniyim; henüz konu açamıyorum)...

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
Scudo
Bornova- Organizasyon

Arkadaşlar, 01 kasım pazar günü Seçkin abi'yle gezide tanıştık, aramızda konuştuk: Bornova'da bayağı bisikletçi var, sadece organizasyon da aksamalar yaşanıyor. Artık organizasyonu yapalım da Bornova'da da bisikletçiler olarak turlar yapalım.. Hepimizin bir fedakarlık yapması gerekiyor, bence.

İletişim bilgilerimizi yazalım, haberleşelim.

Ahmet Çakmak- Mevlana mahallesinde oturuyorum. Özel Mustafa Tomak yurdu.
Ege Üniversitesi'ndeyim.
0542 501 19 62 vodafone
0545 416 76 36 Avea

dagciligin.zirvesi@hotmail.com

bravo, Ahmet! çok saolasın, sonunda bu iş olcak galba :))

ben Seçkin Erden, EÜ Makine Müh, asistan.
C: 505 450 47 62
E: seckinerden@hotmail.com

NOT: perşembe 5 kasım öğle arasında kampüs turu atıyoruz, toplanma yeri EBİT; topluluklar merkezi, kütüphane karşısı, spor salonu yanı...

• Beğen
İlk adım atılmış;)Sevinmek lazım bu olaya evet haklısınız sayısı oldukça cok olan Bornova'daki bisikletçiler toplanma sorunu yasanıyor.
Ben her çarşamba iziliyim fakat hafta sonu diye birşey yok:(Hafta içide ara sıra musait oluyorum eger uygun gelırsem benımde haberım olsun.;)Bende Forum Bornovada Watsons'ta çalısıyorum.....

İletişim bilgileri;

GSM :+90 555 523 43 49
+90 544 598 89 99
E MAİL;raiunokenshin@hotmail.com

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
Foruma yeni üye oldum. Bornova'da bir aktivite olmasını ben de çok isterim. Akşamüstleri hergün müsaitim. Pek bi amatör olsam da elimden geldiğince katılmaya çalışırım.

GSM: 0 505 246 67 62

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
@Tolga Erçetin

Her salı-perşembe turlarınız oluyorumu? Ben Buca da kalıyorum turlara katılabilirim. Sevgiler

selam arkadaslar Karşıyaka / Bahçelievler Mosso slalom m2 street bike hemen hemen hergün cıkıyorum anıt,demokrasi,bostanlı rampalarda oluyorum genellikle antreman yapmaktan kanter içinde kalıyorum =) Bol pedallar izmir.

İlk 'Bisikletli kampüs' turumuzu attık :)

kampüsümüzde "bisiklet bilinci"nin artmasına yönelik oluşumumuzun İLK turunu kampüste attık; hava güzeldi (tahminlerin aksine rüzgar hızı düşüktü), 15-20 kadar bisikletliydik, tanışmak için gelen destekçilerimize de çok tşk ediyoruz. 12:30-13:00 arasında, ortalama 15 km/sa hızla turladık kampüsü.
güzergahımız şöyleydi: EBİT-mediko-çarşı-yurt-kimya-gıda-edebiyat-dişçilik-alt yoldan öğrenci köyü-bilgisayar-tıp-öğrenci köyü-alt yoldan ziraat ve EBİT.
şimdilik her perş düşünüyoruz turları; fikirlere açığız, hava durumuna göre haftada 1-2 gün diyenler de var.

EBİT web sorumlusu arkadaşımız Özgür saolsun, yol boyunca foto çekti...

devam edicez, başlangıç güzel oldu. el ilanlarıyla da bisiklet dostlarına ulaşmamız gerekiyor.

herkese bol bisikletli günler, tekrar çok tşk, grşz,

seçkin

Arş Gör Dr Seçkin Erden
EÜ Makine Müh Böl
Oda no: 213
C: 505 - 450 47 62
T: 388 40 00 - 1898 / 213
MSN: seckinerden@hotmail.com

İLK "BİSİKLETLİ KAMPÜS" TURUMUZU ATTIK :))

slm,

kampüsümüzde "bisiklet bilinci"nin artmasına yönelik oluşumumuzun İLK turunu kampüste attık; hava güzeldi (tahminlerin aksine rüzgar hızı düşüktü), 15-20 kadar bisikletliydik, tanışmak için gelen destekçilerimize de çok tşk ediyoruz. 12:30-13:00 arasında, ortalama 15 km/sa hızla turladık kampüsü.
güzergahımız şöyleydi: EBİT-mediko-çarşı-yurt-kimya-gıda-edebiyat-dişçilik-alt yoldan öğrenci köyü-bilgisayar-tıp-öğrenci köyü-alt yoldan ziraat ve EBİT.
şimdilik HER PERŞ düşünüyoruz turları; fikirlere açığız, hava durumuna göre haftada 1-2 gün diyenler de var.

devam edicez, başlangıç güzel oldu. el ilanlarıyla da bisiklet dostlarına ulaşmamız gerekiyor.

seçkin

Arş Gör Dr Seçkin Erden
EÜ Makine Müh Böl

İLK "BİSİKLETLİ KAMPÜS" TURUMUZU ATTIK :))

slm,

şimdilik HER PERŞ düşünüyoruz turları; fikirlere açığız, hava durumuna göre haftada 1-2 gün diyenler de var.

seçkin

Arş Gör Dr Seçkin Erden
EÜ Makine Müh Böl

• Beğen
Forumu yakın takip edenler hatırlayacaklardır ''Bisikletleri birde tuvallerde görün ''başlığıyla konu açmış bisiklet dostlarını Ankara Turkuvaz Sanat Galerisinde açtığım sergime davet etmiştim.
Artık izmirdeyiz .İzmire yerleşme kararı vermemizin en önemli nedeni bisiklete binme sezonunun daha uzun oluşu.Bornova Mansuroğlu mah. de oturuyorum.İzmiri bisikletle gezerek tanımak istiyorum.Bikaç sefer tek çıktım ama pek güvenli olmadı.Bilen biriyle çıkmak daha doğru olacak.Mesai dışında kalan her türlü programa uyabilirim.Bu taraflarda oturan bikaç bisikletli görüyorum.Olmazsa birini durduracağım artık:)

Bisikletlerin tuval üzerindeki serüvenlerini görmek isteyenler için web sitem aşağıda
www.albayrakmustafa.com(link)

"Çocukluğum ve gençliğim Ankara da denize ve deniz yaşantısına özlemle geçti.Deniz kokusunun büyüsüyle kendimi her fırsatta balıkçı takaları arasıda buldum.Ve o renkler;O renklerle resim serüvenim ve tutkum başlamış oldu."

Kendi sitenizden yaptığım alıntıda belirttiğiniz bütün özlemlerinizi Güzel İzmirimizde gidereceğinize eminim.
Sanatınız ve bisiklet sevginizle İzmirimize hoşgeldiniz....

• Beğen
Tepkiler: mustafaben
İzmir'e hoşgeldiniz ...Resim çalışmalarınız oldukça başarılı...yüreğine sağlık kardeşim..

• Beğen
Tepkiler: mustafaben
Öncelikle İzmir'e hoş geldiniz sefa geldiniz , İzmir'in pek çok yerinden bir çok bisikletli ile tanışma fırsatı yakalamak istiyorsanız biz perşembe akşamı bisikletçileri olarak her perşembe akşamı saat sekizde göztepe iskelede bisikletlerimiz ile buluşuyor ve İzmir'in caddelerinde bazen Karşıyaka bazen bornova bazen güzelbahçe yönünde pedallayıp değişik mekanlarda çay kahve eşliğinde sohbetlerde bulunuyoruz zaman zaman da kültür etkinliklerine katılıyoruz. Geneksel olarak düzenlediğimiz bu keyifli gezilerimizde sizi de aramızda görmek bizi mutlu edecektir

@sitix

Merhaba Hocam;
Özel mesaj göndereyim dedim ama sistem izin vermedi...
Buraya gelmeden önce bende fakültede dışarıdan fotoğrafçılık dersi verdim.Kesinlikle sorunları aynıdır.
Sergi açma girişimlerim var umarım yüzyüze tanışıp konuşma imkanımız olur.Sevgiyle kalın...

• Beğen
Tepkiler: SRT
@discocox

Önümüzdeki İlk perşembe orada olacağım.Size ayakbağı olmayacağımı umarım.Perşembe akşamı bisikletçileriyle tanışmak için sabırsızlanıyorum.Planınızda değişiklik olursa haber verirseniz sevinirim.İlginize teşekkürler....

Geri