Scudo Sports

İzmir

Scudo
Aytaç'larla da paylaştım, buraya da yazayım..
Umuyorum bir sakıncası yoktur..

3 Ekim Cumartesi Saat 08.00 de KARŞIYAKA İSKELE'de buluşup,
Kuş Şenliği için KUŞ CENNETİ'ne gideceğiz..

Deniz Kenarından, dümdüz bir yoldan ve Karşıyaka Bisiklet Yolu'nun tamamını kullanacağımız güvenli bir güzergahtan...
Sasalı'daki Kuş Cennetine gideceğiz..

Yetkililer, o güne özel, aktivitelerin, rehber nezaretinde, anlatımlı Mavi ve Yeşil tur gezilerinin yapılacağını ifade etti..

Ve bütün bisiklet severleri davet etti.

Kendi namıma ben de bir kez daha sizi davet etmiş olayım.

Sencer kibar davetin için teşekkürler.

Ancak hala kafamda ki soru işaretini cevaba çeviremedim.O da "yetkililer"in kim olduğu.Bir yetkili lafı dönüyor kimdir bu yetkili ya da kimlerdir merak içerisindeyim.Aydınlatırsan sevinirim.

@aytacaksoy

Sevgili Aytaç,

Duyurular kısmında da paylaştığım gibi, bu etkinlik aslında geleneksel bir etkinlik
mesela (link) 2007 yılında düzenlenen şenliğe ilişkin detaylar var.

Cumartesi gezimizde, tesiste çay içerken, bir yetkili yanımıza geldi,
Kendisinin Cennetten sorumlu olduğunu söyledi. :)p :p )

ve bahsettiğim gibi bizleri davet etti.
İzmir Bisiklet Derneği ile iletişime geçmeye çalıştığını, orada bulunmamız vesilesiyle bu daveti ilk olarak bizler aracılığı ile yaptığını belirtti.

Kibar bir beydi, gözlüklü, siyah saçlıydı.. :p

Güzelçamlı Belediyesi 1. Bisiklet Şenliği'ne giderken, minibüste, İzmir Bisiklet Derneği'nden Mustafa KARAKUŞ'la da bu daveti paylaştım.

Aydınlatabildiysem ne mutlu :)

@aytacaksoy

Aytaç abi katılıyor musun acaba bu tura? Ben katılmak isterim fakat Bucadan Ksk ya kadar da tek başına çekilmez ki o yol :( :rolleyes: Siz katılıyorsanız bende size takılıp pedal çevirebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: aytacaksoy
Durum anlaşılmıştır.

Bilgilendirme için teşekkür ederim Sencer.

Mustafa abinin verdiği cevabı merak ettim şimdi:D

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
@N.Erdem TUGRAHAN

benim durumum henüz belli değil.Cuma akşamına kadar'da belli olmaz.

Çalışma durumum olabilir bu yüzden bir şey diyemiyorum.Ancak bu mesajı okuyan diğer arkadaşlarımız mutlaka seninle irtibata geçeceklerdir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
andaç ve diğer arkadaşlar, slm!
35, seçkin, e.ü makine müh, asistan, salcano-alu, 5 aylık bisikletçi.
daha bu işte yeniyim; evka3'teki evimden bölüme genelde bisikletle gidip geliyorum. çiçekli, gökdere kanyonu ve en son da güzelçamlı bisiklet şenliği; yani, parkurlarımı uzatmaya çalışıyorum. sırada kemalpaşa var. bu sene çeşme'ye gidebilirsem ne mutlu bana :)
bornova grubu var mı bilmiyorum, yoksa kurmaya var mısınız? timurdigital (https://www.bisikletforum.com/member.php?u=3033) sayesinde keşfettiğim özkanlar'daki bisikletçimiz Ferhun Bey de (FG PROBIKE) sanırım zaman zaman turluyormuş. ege üni bisiklet topluluğu ebit ((link)) ile de bağlantı kurabilir miyiz acaba?
çadırlı geziler yapmak istiyorum. ilgilenen arkadaşlarla haberleşmek isterim.
sanırım daha organize olabiliriz. görüşmek üzere

@aytacaksoy

E tabi Karşı Başkan Aytaç haklı. Başkana en azından aynı seviyeden yani diğer başkandan davet lazım. Dernek Başkanının cevabını da o yüzden merak ediyor. Güzelçamlıda da belediye başkanının yanından ayrılmadı hiç :) O gözlüklü siyah saçlı amca Kuş Cennetinin başkanı mıdır bilmiyorum ama Sencer (bi fotonun altına yazılmış tabirle) bizim çetenin başkanı sayılır. Yine bir başkan davet ediyor yani :D

Hepinizi tam takım bekliyoruz Aytaç (işin olmazsa tabi) kuşlar darılır valla, kuşların başkanı da Buca'ya gelmez sonra

ps:kızmıyosun umarım bu başkan muhabbetine

yukarıda ki muhabbeti hakkaten meraktan sormuştum ve bu taraflara çekileceğini hiç düşünmemiştim.

Başkan muhabbetine gelince kızmıyor değilim.Çünkü Karşı Bisiklet grubu toplantılarında üstüne basa basa söylediğimiz en önemli konunun hiyerarşi nin olmamasıydı.Şimdiye kadar bu söylediğimizin dışına çıkmış ya da kimseye yaptırımda bulunmuş değiliz.Hal böyleyken konunun KArşı Bisiklet'e dışarıdan bakan arkadaşların yanlış anlaması tek korkum.

Umarım herkes başkan takılmasının farkındadır. ve ne benim ne de başka bir arkadaşımızın böyle bir heveste olmadığının farkındadır.

Karşı Bisiklet içerisinde başkanlık,üyelik sistemi yok.Herkes farklı,herkes eşit.Sonuçta herkes bisiklet emekçisidir.

@OzzYMKL

Aman Ozan'cım orada yaman bir nüans var..! araya kaynamasın..

Hatırlayalım..

@aytacaksoy

Herkesin, hem ayrı ayrı FARKLI hem de ayrı ayrı EŞİT olması..
Sabahı ettirecek, derin bir laftır..;)

Ama tabi bunu "İzmir-Bucalı arkadaşlar tanıtın kendinizi..." başlığı altında tartışmak pek derin olmayacaktır..:)

Ben sadece, kar suyunu kaçırmış olayım

Vayyy..muhabbet uzamış,ne kadar güzel:))

Sencer dikkatine her zaman hayran kalmışımdır,bilirsin.

"Herkes farklı,herkes Eşit" Rock-A festivalinde gördüğümüz,ağaçta asılı olan bir pankarttan alıntıdır.Ancak Karşı Bisiklet grubunun düşüncesini,felsefesini çok iyi açıklayan bir slogandır.Bu açıdan baktığımız zaman KArşı Bisiklet ismi bir görevini başarıyla yerine getiriyor demektir.Çünkü istediğimiz bisiklet sürerken bu ve buna benzer kavramları dostlarımıza hatırlatmaktır.

Sabaha kadar değil istersen üç gün üç gece tartışabiliriz.:)İstediği kadar derin bir kavram olsun.

@aytacaksoy

Abi adamımsın varya bu düşünceyi biraz iç kesimlere yaymak lazım ayrıca bu sloganı bizim formalarada yazalım ya.Bu akşam organizasyon var mı?

@aytacaksoy

40 gün 40 gece olsun o halde, 1001 gece masalları 2 Director's Cut adı altında çocuklarımızda izler.. :p

Şaka bir yana.. bende çoğu yazımda (yalnızca burada yazmıyorum..) her zaman ekmek kırıntılarını kaybolanlar için arkamda bırakmaktan yanayımdır..

Bilginin, yalnızca!! hazır olanca gideceğini hiç unutmadan... bumecrada da size paralel hatırlatmalar yapmak borcumdur..

Boynum kıldan incedir..

Haydi Buca'lı arkadaşlar tanıtın kendinizi

Hehehe... Şu "KARŞI"nın "A"sını anarko yapsak süper olcak da Beşiktaş'ın "ÇARŞI"sıyla karışır diye korkuyorum :D Şaka yaptığımızı herkes biliyordur canım, bilmeyen de öğrensin.
Ben sadece davet eden yetkiliyi merak etmene takılmak istedim. Kim olduğunun ne önemi var. Sonuçta o da eşit, o da farklı. Çağırmışlar işte gidelim, görelim, gözleyelim, üzmeyelim şu kuşları :)

Buca'ya da selamlar olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
Geri