Scudo Sports

İzmir

Scudo
@aytacaksoy

her türlü gelirim göbekleri yeni yağladım biraz açmak gerekecek zaten.

var ben biliyorum:)

ama kendisi yol bisiklet takımında antremanalrda şu anda..

ama ben '99 mezunuyum..yardımım dokunur mu bilmiyorum:))

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Bisiklet severler Mithatpaşada çok ise Teknik liseye geçiş tercihimi Çınarlı değilde Mithatpaşa olarak yapacağım.Bunun için soruyorum :)

Bazı arkadaşlardan kıskanıp açtım bu konuyu. xD Var mı Gatteml'de okuyan yada Gatteml mezunu? Gerçi okulumuz bisiklet sürücüsü profiline pek yakın kişilerle dolu değil (daha çok beyaz şahin, doğan, kartal xD) ama birileri olmalı mutlaka 2500 kişilik o dev okuldan. xD

• Beğen
Tepkiler: UMUT ALAÇİÇEK
Malesef kültür seviyemiz,bakış acımız oldukça zayıf. Önce kendi çocuklarımızdan başlayıp örnek olmalıyız herşeyden önce. Değişik örnekler verilmiş konu ile ilgili Bursanın en büyük meydanlarından biri olan ve oldukça da faal olan kent meydanında bisiklet park etmek bile yasak hiç bir ibare olmamasına rağmen, kendini bilmez densiz güvenlik müsvetteleri bisikletlerin kilitlerini kırıp depoya götürüyorlar siz sonra arayıp duruyorsunuz bisikletim çalındı diye.

İyi düşünmüşsün olabilir ama polisler filan :=) doğru merdiven varken bisikletin inme yerinden iniyorlar gıcık oluyorum bir kere carpıcaktım...Saol deneyeceğim..

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Gümüş
Aslında Anadolu lisesine girme şansımı resmen elimin tersiyle ittim :( Ama sağlık olsun herşeyde bir hayır vardır :)

@N.Erdem TUGRAHAN
Biliyorsun katsayı kalktı ve kendi bölümünü seçersen maksimum 30 puan daha geliyor. Eğer 9. sınıfsan ders notlarını 80'in üzerinde tut

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Geri