Scudo Sports

İzmir

Scudo
Antraman derken? Ve saat kac gibi yapabiliosun eger musaıot oldugumda bırlıkte turlaya bılırıs;)

Ben Fethiye2de oturuyorum orda bisiklet yolu ne gezer, yol kenarları bırakın bisiklet, yayanın bile yürürken tökezliyeceği cinsten, onun için önce bisiklet yolu gerek bir çok bölgeye, ondan sonra uyarı levhaları.

@cihanbesyo

Laleliden yenimanisaya giden sürücü kurslarının tercih ettiği yolda bisiklet yolu var fakat şeritler eskimiş gözükmüyor;)

arkadaşlar merhaba.
geçen sene okula ara verdiğim için izmirde değildim. foruma da girmeyeli uzun zaman olmuştu. baya bi kalabalıklaşıyoruz, ne mutlu. ege üniversitesinde olan arkadaşları topluluğumuza bekleriz. kapalı spor salonunun yan tarafında topluluklar merkezinde odamız var. çarşamba (21.10.09) gününe kadar da kayıtlarımız devam edecek. maalesef okul dışından kayıt alamıyoruz. ama bu hep beraber bişeyler yapamayız anlamına da gelmesin. benim burada olduğum sene perşembe turlarına katılmaya çalışıyorduk. üye olmasanız bile tanışmak, sohbet etmek için de bekleriz odamıza herkesi. görüşmek ümidiyle...

salı perşembe gece 20 cumartesi sabah 9.00 da pazar 8.30 da karşıyaka vapur iskelesi önü egepedallılar pedal basıyor bekleriz :))

@Ferhat Şener

ben hazırlıktayım. hafta içi 12.15 e kadar boş vaktim var, ve akşam 17.30 dan sonra boşum. hafta sonu ise temelli boşum.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
@alpinist63

tmm benım iş vardiyelı bı hafta 6'dan sonra bir hafta sabahtan 1e kadar bos oluyorum.Her çarsamba musaıtım aksam 5-6 kadar;)İstersen uygun zmanda bulusup turlayabılırıs;)

25 yıl İzmir'de yaşadım her tarafını biliyorum desem yeridir. Konuyu görünce de İzmir'e olan sevgimden yazayım dedim.
Küçükken bisikletimle çok gezerdim.
Ama anladım ki bisikletle şehiriçinde pek dolaşmayacaksın.
Sadece işini göreceksin.
Gezmek istersen şehir dışına çıkacaksın
Hem temiz hava alacaksın ve spor yapacaksın
Hem de cahil şoförlerden uzak duracaksın.

Şiir gibi oldu değil mi :)
Dostum Homeros'a kaçın, Manisa taraflarına kaçın. Hayatınızı yaşayın.
İyi pedallamalar :)

@Ferhat Şener

tamam abicim.
0542 501 19 62 Vodafone.
0545 416 76 36 Avea.

telefonla görüşelim.

arkadaşlar karşıyakayı hiç tanıyamamışız , soğukkuyu ve şemikler civarını bilirsiniz orada cumhuriyet mahallesi var çok açık bir mahalle değil ama yaklaşık en dik yokuşlardan birine sahip cumhuriyet yokuşu sürekli tırmanmak için çok çok dik bir yokuş bence pek tavsiye etmem ama karşıyaka civarında en dik yokuş orada ..

merhaba , mehmet boyacı izmir karşıyaka alaybey-tersanede oturuyorum ATALA WAP 2006 model bir bisikletim var bisikletimi ve sürmeyi çok seviyorum genelde yazları akşam saatlerinde anıt - mavişehir bisiklet yolunu turluyorum geleniniz varsa birlikte turlayabiliriz.

@mehmetboyaci

Salı ve Perşembe akşamları saat 20:00 de Akşam turları oluyor onlara katılabilirsiniz.

Türk Bisikletten gelen mesajı iletiyorum.

Cumhuriyetin simge kenti İzmir'de Cumhuriyet Bayramı ayrı bir coşku içinde kutlanacak.Gündoğdu Meydanında buluşacak onbinlerce İzmirli,İ.B.B.nin düzenlediği muhteşem şölende bir araya geliyor.Bizlerde bu güne bisikletlerimiz ve bayraklarımız ile bugünün coşkusunu yaşamaya gidiyoruz.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tören geçişine bisikletlerimiz ile katılıyoruz.Gündoğdu Meydanından başlayacak törene 7 den 77 ye tüm bisiklet severleri bekliyoruz.Tören geçişinde sizde yer alın,') Ekim coşkusunu pedal çevirerek yaşayın.
Bisikletlerinizi Türk Bayrakları ile süslemenizi istiyoruz.Spor kıyafet yerine günlük yaşamda kullandığımız kıyafetler,takım elbiseli beyler,elbiseli hanımlar bisikletlerin üzerinde olacaklar.Cumhıriyet Türkiyesinin modern yüzünü göstermek için Perşembe günü Gündoğdu Meydanında olacağız.

Tören Geçişi için başlangıç noktası:Gündoğdu Meydanı
Toplanma Saati :11:00

Maalesef sağlık sorunum(bel fıtığı) nedeniyle katılamayacağım....Yüreğim sizlerle olacak kardeşim....Yaşasın CUMHURİYET...Işıklar içinde yatsınlar "bize bu güzel VATANI armağan eden şehitlerimiz(dedem de bu topraklar uğruna şehit düşmüştür) ve ATA'mız"...

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
siyasi amacı yoksa insanların 1 mayısta ne işi var acaba?

kahrolsun 1 mayıs'ın içini boşaltanlar.

@Asmirk

Artık Karşıyaka iskeleden 19:30'da kalkıyoruz. Salı-perşembe hepinizi bekleriz... Bir kaç tur sonra zaten daha uzun turlara çıkmak isteyip, cumartesi-pazar turlarımıza katılıyor bulacaksınız kendinizi. :)

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
slm, bornovalılar !!!
Andaç, gravesbf, Ferhat, Taner, sonofdede, Serkan, Agencalp, funq, timurdigital, Ferhun Bey, alpinist63, fastest, Mr Cool, Hasan, Melih35, rapperman, İlkerGel, deviljackess, Mustafa, caverman, bur-k@, hakan, er-n, bertone, machinair, bartucbsl, marinelion, bass, pumpkin, Genar, derya.yildirim, ultegrax, shealien, tutugkhan, niyo, uvuruvur, ozzy, hknbykl, canifirthart, orcunnnn, alibo, thoth, egeturbo, çelo, scotty, semihcelikoglu...
Bornova'da olanlardan bulabildiklerim bunlar. lütfen birisi Bornova başlığı açsın da, MSN, e-mail ve cep nolarımızı yazıp kendimizi tanıtalım ve şu organize olma işini çözelim artık (ben yeniyim; henüz konu açamıyorum)...

Geri