Scudo Sports

İzmir

zaten çoğu bisiklet yolunda yere bisiklet logoları koyuyolar

http://wowturkey.com/tr294/Huseyin_BAS_bisiklet.jpg

ama insanlarımız buna neden aldırış etmiyolar... bisikletlileri takmadıklarından mı acaba.. gidip otoyolda da yürüseler ya...

Scudo
@Yetkin Sal

Yol almamız gereken çok önemli bir konu. Bu ülkede en zor olan basmakalıp düşüncelere sahip olan insanlara yeni bir şeyi kabul ettirebilmek sanırım. Ya bu bisiklet olayı değilde Mustafa Kemal koskaca ülkedeki zihniyeti değiştirmiş. Eh bizde gençlik olarak bisiklet yolunu kabul ettirebiliriz sanırım. Güzel düşünce destekliyorum..

ohooo.. Atatürk gibi biri bu dünyaya bi kere gelir.. biz bu ülkenin değişmesi için tekrar Atatürk'ü beklersek....... :D

• Beğen
Tepkiler: Orhan57
türkiye'nin en iyi graffiticileri kardeşlerim bu arada, onlardan da yararlanabiliriz. saygılar.

Ben geçenlerde Bostanlı sahil bisiklet yolunda 3 tane uçurtma düşürdüm.. Bisiklet yolundan geçen uçurtma misinaları takılınca hiç duraksamadım...

Akşam 8.30 civarlarında Ferhat ile Özkanlar Tansaş'ın önünden çıktık inciraltına kadar pedal çevirdik. Dönüşü rüzgardan dolayı zor oldu fakat keyifliydi. Çok memnun oldum forumdaki arkadaşlarla tanışmaktan. Salı günkü tura bende katılacağım. Herkesle orada tanışmak dilekleriyle...

@athletic

Bende çok sevinirim. Udda henüz performans yapacak kadar ileri düzey değilim. Ama gitarla neden olmasın. Kendi çapımda orta düzeyli bir home studyom var. Tanışır yaparız birşeyler elbette, neden olmasın abi. Buarada Utku abide Udi imiş. Güzel tesadüf bunlar... :)

Buarada bugün Ferhat ile İnciraltı'ndan dönerken pasaport önündeki bisiklet yolundaki manzaralardan birtanesini durup çekmek ve sizinle paylaşmak istedim. Amcalar baya bisiklet yolunu pazara çevirmişler.

(link)

(link)

Daha fazla arkadaşlarla pedallamak dilekleriyle. Herkese iyi geceler...

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
Evet evet birde Ferhat'ın bir grup insan topluluğunun yüzünü kızarttığı an vardı. Ama onu kareleyemedim seyir halinde olduğumuz için. Birde Ferhat'ı sallamayan bir bey amca vardı. Pişkin pişkin oturup suratımıza baktı :D

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
Tamam sana özel mesaj yoluyla iletişim bilgimi vereceğim.Oradan devam ederiz.Ayrıca Perşembe turlarına gelirseniz bisiketçilikte daha da hızlı ilerlersiniz :)

İzmir'e misafir geldigimde sahil yolundan özellikle güzelbahceye dogru giden tarafta (bölgenin adını unuttum kusura bakmayın =) ) cok fazla balıkcı vardımisinalar, oltalar tabureler... acaba bisiklet yolu ile deniz arasına bir de balıkcı yolu mu olusturulsa be=)

benimde başıma buna yakın bir şey gelmişti. bende o zamandan beri bisiklet yolundan giden yayalara gıcığım ve hepsini bisiklet yolundan indiriyorum bu dediğim yaklaşık 1.5 ay önceden beri, yakında sopa çekmeye başlayacam :D

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Salı günkü turları Ferhat çok methetti. Çok keyifli ve rahat geçtiğini söyledi. Perşembe günkü turlar nasıl oluyor acaba?

evet yorumlar olumlu olduğuna göre sıra bu işi yapmaya geldi, var mı ofsetçi tanıdığı vs. olan maliyet hesabı çıkarabilecek?

iyi bir fikir olmakla birlikte bu kez yurdum insanı o yazıları,çıkartmaları vs..okumaya bisiklet yoluna gelecektir.Hem zaten belediyenin yaptırdığı bir çok tabela var.yayaların problemi bence bisiklet yolu olduğunu biliyor fakat az bisikletlinin olmasını mazeret göstererek kendisini o yolda yürümekte haklı buluyor.aynı şey otomobiller için de geçerli aslında ve bir çoğumuz yapmışızdır aynı hatayı.Anayollarda otomobillerin çokluğundan mecburen kaldırımdan ilerlerken tali yollarda otomobil geçişi az olduğu için kendimizi yolun ortasına atar ve ilk araç kornasında irkiliriz.bence sorun çoğalamamakta.çoğalırsak ve bisiklet yollarını daha sık kullanırsak yayalar da zaten o yollarda yürüyemeyecektir.

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Selam Arkadaslar,
Biz her persembe elimizden geldigince bisiklet yolunun bize ait oldugunu anlatmaya calisiyoruz ama nafile sanki duvara konusuyoruz . Gecen gece 2 arkadas Inciralti'na giderken Karatas civarinda az daha bir bayan beni dovuyordu.Inanin niye mi ? Bisiklet yoluna birakilan bir oyuncagin burada olmamasini kibar dille soylerken uzerime yurudu ve cok cirkin hakaretlerle elini kaldirip vermaya calisti. Elini tutmasam tokati yiyecektim. Bu da benim hemcinsim.Daha buna benzer neler... Egitim ailede baslar ve kucuk yasta , nerede nasil hareket edilecegi bir insana ogretilmemisse onu sonra biz bir sekle sokamayiz.Sadece bize ya ofkeyle ya da alayla yaklasirlar.Hepimize bu yollarda kolay gelsin.

bugun bişiler yapmak isteyen bana bi msj atsın 0505 360 22 77 yer saat falan gelirim hemen dısarı cıkıom bisikletle msj atarsanız gelirim bornovada takılcam simdilik sizlerden msj gelene kadar

Geri