Scudo Sports

İzmir

ben alsancakta serkan küçükyalıda oturuyor bu tarafta turluyoruz ve sabah 7 gibi çıkmış oluyoruz. ama serkanın şu anda dirseğinde çatlak var 1 ay kadar binemicek. sen bizim tarafa gelebilirmisin sabahları. herhalde en iyisi pazarları çıkmak olacak gibi görünüyor

• Beğen
Tepkiler: Serkan Kes
Scudo
Arkadaşlar yarın iş yerinden bir arkadaşımıda alıp gitmeyi düşünüyorum yarın bizlerden gelcek olan olursa hussar amoeba ve kafamda kırmızı polısport kaskımla orada olacam eğer gelen olursa tanışma şerefinde bulunmak isterim.

Saygılarımla.

@serhan erdoğrucular

(link) vapur saatleri

Sayın sehan bey vapur saatleri burada mevcut lakin pazar gününü göremedim. Sanıyorum çumartesine göre pazarda pek farklı olmaz her 40 dk da bir var. En kotüsü her saat başı ya da yarım saat başlarında olur. Onun için ben saat 8:15ya da 8:45 gibi iskelede olmayı düşünüyorum. Akşam saat 22:30 gibi sürekli gidip gelen bir arkadaşımdan pazar günü seferleri hakkında bilgi alacam eğer musait olursa arkadaşım, alır almaz saaatleri burada yazarım.

Saygılarımla.

Arkadaşlar üzücü bir haberim var bu hafta olan bu organizasyon malesef 26 Nisana ertelenmiş :(

(link)

http://www.izmirbisiklet.org/images/stories/Haftalik_Turlar/2009/nisan/senlik_afis_sm.jpg

Aynen serdar bey bende şok oldum şans eseri gördüm bende :( Bizde iş yrinden arkadaşla sasalıya gidecez artık buhaftaki parkurumuz bu oldu.

bende şerif remzi ilkokulu sokağında oturuyorum bu arada pazar arabalı vapur 10 mecbur konaktan normal vapura yarım saat arayla ona binmek lazım

çok geç haber verilmiş yine umarım gidip bekleyen çok olmaz sabah :-/

kendimce bir tur atayım bari ben de :)

@serhan erdoğrucular

ee bende dilsizler kahfesinin yanında huzur apartmanında oturuyorum :)

bende az önce gördüm.
ilk mesajın veya konu başlığını değiştirilmesi için sayın yönetime rica ettim. inşaallah yarın sabah bostanlıya gidipde benim kulağımı çınlatan olmaz.

@timurdigital

Bunda sizin kabahatiniz olmaz sanıyorum siz bizimle bu güzel organizasyonu paylaşmak iştediniz bunun içinde sizi tebrik ediyorum.çünkü sonuçta organizasyonda bir sorun olmuş olmalı. Genede gitmeden önce büyük bir ihtimalle buraya bakarlar diye düşünüyorum yani henüz daha geç değil. Artık haftaya gidecez ne yapalım :) Haftaya hava güzel olsa yağış felan olmasa keşke. çünkü yarın çok güzel olacak diye biliyorum.

Arkadaslar konu sahibinin istegi üzerine ilk mesaj ve baslikta tarih güncellemesi yapilmistir.

Organizasyonun tarihi 19 Nisan'dan 26 Nisan'a alinmistir. Lütfen dikkat ediniz ve tura katilmayi düsünen arkadaslariniza bu durumu iletiniz.

@serhan erdoğrucular

:) ne tesadüf çok sevindim. Yarın konaktan vapurla karşıya geçeceksiniz sanıyorum.Benim planımda zaman kazanmak açısınıdan arabamla üç kuyulara oradan park edip arabalı vapurla geçmek karşıya. Eğer isterseniz arabama bisikletleri sığdırabilrsek arabyla üç kuyular iskelesine kadar gidebiliriz. Belki tanıyorsunuzdur Adım Onur Yücesoy Orta okuluda Şerif Remzide okudum. Arabam Siena. Gerçi parkurunuzu bilmiyorum ama isterseniz bana ve arkadaşıma katılabilirsiniz. Beraber Sasalı turu yapabiliriz. Bende ilk kez yapacam bu turu 16km lik bir tur sanıyorum 16 km de dönüş 32 toplamda 50 60 km çivarı bir güzel pazar günü pedallaması olur sanıyorum. Saat 10 gibi iş yerinden arkadaşımla bostanlı iskelede buluşacaz biz. Sabah 9:30 oğlunu jimlastiğe götürecekmiş :). Ya da isterseniz burdan sabah sokakta buluşup konağa varyantan gideriz oradan vapurla geçeriz buda çok güzel olur hemde parkuru uzatmış oluruz.

Geri