Scudo Sports

İzmir

@celal erdoğan

ben de hafta içi çalışıyorum. antreman yapıp işe öyle gidiyorum.
nerede oturuyorsun ve kaçta işe başlıyorsun?

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
Scudo
9.30 da işe başlıyorum. bostanlıda oturuyorum açık hava tiyatroya yakın. ben yeni bir bisiklet alıcam . 2. el bi bisiklet buldum seda bisiklette. ama biraz eski elden geçirmişler . bisiklette hoşuma giden vitesi göbekte. gidonda değil. sarı renkte. onunla verimli idman yapabilirmiyim diye düşünüyorum şu an. sen ne dersin abi.

ne tür bir bisiklet acaba?
şehir bisikletimi yol bisikletimi, 26 teker mi başka mı.
biz yol bisikletleriyle antreman yapıyoruz. genellikle hızımız 30 un üstünde zaman zaman 40 lara yakın oluyor.

Zaten böle turlarda genellikle katılım sayısı 25 40 arası oluyo hava güzel olursa 50 bile buldugu oluyo...

Valla uzun zamandır çıkmıyordum yola 12 Nisanda kendimi bi Hatay-Turkuazın sonuna kadar denedim fena değil yorgunluk çok fazla olmadı bir tek dönüş rampasında zorlandım ITK nın orada. Eğer imkan bulursam bir kaç arkadaşıda bulup katılmak isterim. Toplu tura çıkmayalı uzun zaman olmuştu.

Selamlar
Ben İbrahim, Buca'da ikamet ediyorum. Bisikletim Mosso.
Tanıştığıma memnun oldum

@AppRoacHaTe

Bende Hataydayım eşrefpaşa lisesinin karşısında organizayonlarda haberleşmek dileğiyle.Bisiklettim hussar :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
@addict

sen daha küçüksün sen gelme. ya da velinden imzalı izin kağıdı getir o zaman olur.
sonra düz yolda düşersin bi tarafını kırarsın falan mazallah

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
Geri