Scudo Sports

İzmir

@Sencer KAN

karbon bademcik taktırdı sencer abi ağır geliyodu.Bende aldırdım baya memnunum 100 gr falan azalıyo:D

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
Scudo
@Gökhan PİRLİ

hafiflik yaratıyorsa bende aldırayım kardeş:)

hatta abartalım,böbrekleri falan da aldıralım.Sonra hatırlıyorsan muhabbetini yapmıştık,karbon kalp kapakçığı diye:))

oldu olacak onu da yaptıralım:)

var olmanın dayanılmaz hafifliği:)

• Beğen
@OzzYMKL

karbon bademcik ha :p :p :p :p
çok güldüm yahu..

@aytacaksoy

ve evet... VARolmanın DAYANILMAZ!!! hafifliği...

@N.Erdem TUGRAHAN

ne sorun olsun yahu...:rolleyes:
hem herhangi bir kıstas yok ki ortada..

gel.. kim olursan ol.. gel! ;)

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
@N.Erdem TUGRAHAN

zümme haşa tövbe tövbe.. :rolleyes:
Anmış olalım muhteremi...

• Beğen
@Sencer KAN

Bende biraz yanlış benzetme yaptım galiba yanlış derken; :D Ne diyeceğimi bende bilemiyorum:rolleyes:

bende ege üniversitesi sanat tarihindeyim. ve hazırlıktayım. okulum pazartesi açılacak. bir kaç defa bornovada kayboldum :D yarın veya diğer gün müsait olan arkadaşlar varsa turlayalım. pek fazla nete giremiyorum numaram; 0545 416 76 36(avea)
0542 501 19 62( vodafone)

merhaba millet ben mutlu ben hem bu forumda hem bisiklette yeniyim görüşemk dileğiyle pedal arkadsaşlarım

@aytacaksoy

ya değerli arkadaşım abiciğim aytaç aksoy:) bizim okulumuz başladığı için ve ben de ikinci öğretim olduğu için bu turlara hiç katılamayacağım herhalde. şu turları cuma cumartesi pazar günlerinden herhangi birinde yapsak nasıl olur. lütfen eğitime destek:D

• Beğen
@ugur_eleanor

değerli dostum,uğur'um:)

çok enteresan ancak benim için her gün uygundur.mesaim olmadığı sürece tabiki.

cuma akşamı saat 19 yapalım o halde.diğer arkadaşlara da uyarsa tabiki.

• Beğen
@aytacaksoy

Cuma 18 süper olurdu Aytaç abi :) Bu arada unutmadan forma alıcam da Aytaç abi nasıl temin ederim?Lacivert-Cepsiz-XL veya-XXL hangisi uygun olursa :rolleyes:

slm ben buca da öğretmenim ve aynı zamanda çok amatör bir bisikletçiyim.Bende turlanıza katılmak istiyorum.Turlarınız hakkında bilgi almak istiyorum.

@İSMAİL POLAT

Hocam forumu takip ederseniz buca daki organizasyonları bu bölüme yazıyoruz zaten ama izmirdeki diğer organizasyonlarıda şehiriçi gezi organizasyon ve fotoğraflar bölümünden bulabilirsiniz.Bucadaki grubumuzla haftada bir kesin belenbaşı yapıyoruz gelecek haftayada kalabalık olacak gibi genellikle saat 19.00 da çevikbir de buluşup gidiyoruz çok keyif alacağınıza eminim.Haftaya gezinin tarihi belirlenince yine bu bölüme yazılır.Aytaç abiye(Aytaç Aksoy) ulaşırsanızda o siziz daha detaylı bilgilendirir.Haftaya bekleriz.Birde yarın izmir geneli bir gezi var karşıyakadan kuş cennetine gidilip orada kuşlar hakkında bilgi falan verilecekmiş ama kaçta toplanıyorlar bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: İSMAİL POLAT
Gökhancım geçmiş olsun ablam... Bademciklerle vedalaşmışsın ...:)
forum özürlü olduğumdan Cüneyt'in forumu hatırlatmasıyla girdim ve senin ameliyat olduğunu gördüm...
Telefonun olmadığı için sanal alemden yazıyorum üzgünüm..
Kendine dikkat et birşeye ihtiyacın olursa Aytaç'da ve telim var...
Sağlıkla kal...

• Beğen
Geri