Scudo Sports

İzmir

@Ercüment Özyurt

Hey Buca'lı..
tekrar ediyorum.. Kuş'unu da KAP gel!!

• Beğen
Tepkiler: Ercüment Özyurt
Scudo
Selam arkadaşlar. Geciktik biraz haber vermek için ama kusura bakmayın artık. Belki görüpte gelen olur diye yazıyorum.

Saat 7 de çevikbirde buluşuyoruz.

Belenbaşına gözleme yemeye gidiyoruz. Herkesi bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Yanlış anlamazsanız bir soru sorucam:)
Forma aldım fakat üzerime oldu mu tam emin değilim:) Daha önce hiç bisiklet forması giymediğimden:rolleyes:
Hafif göbeğim çıktı,Seleyle alakalı yerde biraz çıktı:D
Ama tam oturdu gibi.Sizce iyi midir?

@I_kut

Tamda bu duyuruyu bekliyordum :) ama yarın okulum var cumartesi-pazar yapma ihtimaliniz var mı acaba?:)

Sanki benim 16-24 vardiysında olduğum günü gözlüyorsunuz, elinizde vardiya cetvelim mi var :)
Yine kaçırdım gözleme+ ayranı. Bir dahakine görüşürüz, tabi vardiyama göre ayarlanmamış olursa :D

@ibrahimerol

kısmet ibrahim abi bir dahaki sefere gelirsin mam bugün dönüşte birazcık donduk haftaya ne olur bilmem.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimerol
hemen özetleyim arkadaşlar.Bu akşam ki turumuz yine oldukça keyifli geçti.Ayran ve gözleme yine her zamanki gibi müthişti.Geri dönüşte ise ozanında bahsettiği gibi birazcık üşüdük.Haftaya gelecek olan arkadaşlara sırt çantalarında uzun kollu bir şeyler getirmelerini öneririm.Bir de yol karanlık olduğu için sağlıklı yolculuk yapmamız açısından gerekli gibi gözüküyor.Ay ışığı yolumuzu aydınlatsada karşıdan ve arkamızdan gelen araçların bizleri fark edebilmeleri için şart.

Hafta sonu ise Karşıyakalı arkadaşlarımızın daveti olduğu için cumartesi günü aynı yere tur yapmayı düşünmüyoruz.tur yapacak arkadaşların Karşıyakada ki organizasyona katılmaları önemlidir.Pazar günü ise malesef bisikletsiz geçireceğim için kendi adıma program yapamıyorum.

Haftaya olan programı ise şimdiden ilan edeyim.Saat 19:00 da çevikbir meydanında buluşup her zamanki güzergahtan Belenbaşına gözleme yemeye ve sohbet etmeye gidiyoruz.Umarım bu kez herkese uyar da kalabalık bir grup gideriz.

@aytacaksoy

Aytaç abi cumartesi günkü olay sencer abinin bahsettiğimi yoksa başka birşey mi ben bilmiyorum biz katılacakmıyız?

@OzzYMKL

Neee... Karşıyaka'da benden başka kokladığınız güller mi? var!!! :eek: :eek: :eek:
Elbette!! benim bahsettiğimdir..

Di mi? Aytaç :04:

Aynen Sencer...

Karşıyakaya mı gitsem,Bucaya mı gitsem diye arkadaşalrın kafası karışmasın diye bu hafta Buca'da tur düzenlemiyoruz.

Tüm Bisikletler...Karşıyaka da birleşin!

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
@aytacaksoy

Değerli Buca'lılar işte vapur saatleri..

(link)

tabi ki, Altınyol'da sabah serinliği de tercih edilebilir..

08.00 Karşıyaka İSKELE de buluşuyoruz..

• Beğen
Tepkiler: aytacaksoy
benim bildiğim bucalılar sabah 07 de çıkıp yeşildere ve altın yolu kullanarak tam vaktinde ksk iskelede olurlar.

• Beğen
slm arkadaşlar,
evvelki gün (28.09) yazdığım mesajın ertesi günü (29.09), bisikletim bölümün önünden çalındı. burada yazdığım mesajla kendimi deşifre ettikten sonra bu olayın olması "umarım" bir tesadüftür, aksi halde çok organize profesyonel bir çete söz konusu olabilir. bisiklet parkındaki kilit tel makasıyla kesilmiş, orada bırakılmış...
kimsenin başına gelmemesi dileğiyle,
hoşçakalın...
BİSİKLET: siyah renk, Salcano-Alu, seri no: SP13c00204, üstünde gri renk arka-bagaj, siyah arka çamurluk, pompalık, suluk, km sayacı yuvası, ön-arka reflektör, zil, sele çantası yuvası vardı.

Seçkin bey öncelikle çok çok geçmiş olsun.en kısa zamanda bulmanız dileği ile.Yanılmıyorsam bir yıl önce de Ebit üyesi bir dostumuzun bisikleti Ege üni. den çalınmıştı.Çünkü resmini Fgprobike de o zaman görmüştüm.
Allah hiç bir bisikletçiye bu kötü olayı yaşatmasın.(amin)
Ege üniv. bir çete var galiba veya bu işi yapan sivil biride olabilir.Gözüne kestirdiği bisikletleri çalıyor.Tekrar çok çok geçmiş olsun.
Ferhun bey profosyonel bisikletçi ve aynı zamanda Bisan-Bianchi vb. yetkili servisidir.Kendisi ile boş kaldığımızda sürekli turluyoruz.Bahsettiğiniz gibi daha kapsamlı birşeyler olacak.
Bornovamız bisiklet için de son derece müsait.Bende Özkanlar da oturuyorum. (gerçi Bayraklı olduk).Bornova ekibi bir toplansa hem sorunlarımızı yetkililere daha güzel dile getiririz,hemde bizi görüpde yeni bisikletliler aramıza katılabilir.

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
Şimdilik elimde (link) adresindeki resim var. timurdigitale ve ilgilenen diğer arkadaşlara çok tşk. evet, bornova ekibini canlandırmamız ve yetkililerle bağlantı kurmamız gerek, diye düşünüyorum.

BİSİKLET: siyah renk, Salcano-Alu, seri no: SP13c00204, üstünde gri renk arka-bagaj, siyah arka çamurluk, pompalık, suluk, km sayacı yuvası, ön-arka reflektör, zil, sele çantası yuvası ve ön-far yuvası vardı.

ilgilenen arkadaşlara tekrar çok tşk...

birkaç gündür bakmamıştım başlığa ,özellikle şu karşı başkan muhabbetine çok güldüm :) .güzelçamlı gezisinde ben yumurtladım sanırım bu karşı başkanı.tabii ki aytaç abi'nin de dediği gibi başkanlık,üyelik vs. sistemi yok grubumuzda,aramızda çevirilen bir geyik muhabbeti diyelim :)

cumartesi günü yapılacak organizasyona gelmek isterim,fakat daha tam olarak iyileşebilmiş ve yemek yiyebilmiş değilim ( rüyamda patatesli gözleme görüyorum :) ) görüşemezsek şimdiden hepinize keyifli turlar dilerim.

@Gökhan PİRLİ

aa Gökhan'cım ameliyat oldun di mi sen?
aldılar mı hepsini? biraz bıraksalardı..:rolleyes: pilav yaptınız mı?:D

gibi bir sürü geyik yapasım var..
umuyorum kendini iyi hissedersin de sen de gelirsin, orada devam ederiz kıkırdamaya..

geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: aytacaksoy
@Sencer KAN

Bu akşam Gökhan arkadaşımızı ziyarete gidiyoruz Sencer.İyi dileklerini kendisine bizzat ileteceğim.

Umarım cumartesi günü görüşürsünüz.

• Beğen
@Sencer KAN

sağol sencer abi sorma hepsini aldılar :) , üzerine bir de safra kesemi de almışlar yanlışlıkla :D artık daha hafifim bisiklet üzerinde :D

bi gazla gelirim artık diye umuyorum

Geri