Scudo Sports

İzmir

Scudo
4 Ekimde Buca Gölete Tur var
Kalkış Konak iskeleden Katılan var mı acaba?
Bucadan katılan varsa bende beraberinde pedal çevirmek isterim siz abilerimin yanında :)

turumuz başarı ile tamamlanmıştır tüm arkadaşlara iyi temizlenmeler.Mükemmel bir geziydi kaçıranlara gerçekten üzüldüm yğmura yalkalanmadık ama yollar ıslaktı kirlenmek güzeldir ifadesi gerçekten doğruymuş tur sonrası herkes birbirine bakıp gülüyordu çok keyifliydi herkesin suratında çamur maskesi var gibiydi ve üstümüzü söylemek bile istemiyorum çok keyifli bir turdu emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Gökhancım bu arada senin gelemediğine gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun çok şey kaçırdın.

çok keyfli bir tur oldu.kaçıran arkadaşlar üzülmesinler en kısa zamanda tekrarını yapıcaz.daha ormanlık yolda piknik bizleri bekliyor,gözlemecimiz ise her zaman orada:)

@>>ErDeM<<

erdem 4 ekim'e daha çok zaman var.Biz o tarihi beklersek çok şey kaçırmış oluruz.dün akşam ki tur gibi bir çok güzel tur yapabiliriz.Ama 4 Ekim'de de dostlarımızla pedallarız tabiki.

Dün çok güzeldi, kısa bir zaman içerisinde tekrarlamak temennisiyle...tanışma faslının bu kadar eğlenceli ve bu kadar iyi, faydalı şekilde geçmesini beklemiyordum.Gözleme de çok hoşuma gitti ayrıca, daha önce böyle gözleme yememiştim.Herşey için herkese teşekkür ederim.

@OzzYMKL

seferihisarda şifayı kapmışım ozan sorma.dün de gelsem iyice kötü olurdum herhalde yağmur altında.umarım en kısa zamanda başka bir turda tanışırım yeni arkadaşlarımızla.

@sushi

neyse kısmet bu işler inşallah başka sefere.

izmir narlıdere de oturan mtb kullanan bisikletçiler tanıtın kendınızı.. ben serkan mtb corratec expert kullanıyorum..

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
@>>ErDeM<<

polat ekmek fırını sanırım cezaevinin yanındaki bir sokakta..tur olmadan önce mutlaka burada duyurur ve sana özel mesaj göndeririz..görüşmek üzere..

Geri