Scudo Sports

İzmir

seve seve katılmak isterim.gerçi pazargünleri kendime bi yoldaş bulmuştum ama.pazar günleri saat sabah 6 gibi çıkıp; ayrancılar-yoğurtçular-demirciköy-karacaağaç oradanda kemalpaşa tarafına geçicez.belki o arkadaşımıda alır size katılırız diycem ama oda benim gibi sıcak fobisi olan biri(=

Scudo
slm,

üçyolda oturuyorum. bende de trek 4300 var.

pedal çevirecek arkadaşlar arıyorum.

profosyonel sürücü değilim. benim de gidebileceğim mesafe, diğer arkadaşların da bahsettiği üzere 25-30 km. en azından bu mesafeyi kattedebilirim diye düşünüyorum.

benim için tek sorun var yalnız, çalıştığım için bu turlara ancak hafta sonları katılabilirim.

haberleşelim.

kolay gelsin.

Ercüment abi tura katılıcam benimlede irtibat kurarsanız sevinirim.saat 8:30 konak iskele deme toplanma merkezi;peki tur nerede bitiyor.tekrar konaktamı?

@gecekusu333

Ben cumartesi Bergamaya pedallıcam karşı bisiklet ile. Pazar günü katılamayabilirim. Ama egepedal.com da Alper ve Günay abilerin iletişim bilgileri var. Onlardan detaylı bilgi alabilirsin.
Ama evet Konak'tan başlayıp Konak'ta biter o tur :)

aynen bende katılıyorum bu marka tutkunluğu kötü geliyor bana bisiklete bindiğinde mutlu indiğinde şahane hissediyorsan olay budur ,ayrıca denemeden karar vermeyin kalabalıkla bisiklet benim gibi kötü kullananları bile cezbediyor deneyiiiiiiiiiiiiiiiiiin derim kocaman ailenin ablası ben :))

Bu akşam Perşembe turumuza Göztepe iskelede saat 20:00'de bekliyoruz.Mutlaka gelin ve bisikletçilerin ne kadar sıcakkanlı, mütevazi olduklarını görün.Kalabalıkla binmenin ayrıcalıklı keyfini yaşayın.

göstepeden istikamet neresi ve tur kaçta biter? bana dönüş zamanı kalırsa gelmek isterim bugün..

@gecekusu333

İstikamet önceden açıklanmıyor gruptan kopmalar olmaması için ama 23:00 en geç 24:00 gibi tekrar Göztepe iskelede veya Konak'ta olabilirsin ;)

arkadaşlar mrb,
belirtiğiniz hinterland içinde hafta sonu buluşmaar ve bu bağlamda turlar oluyor mu, hafta içi iş yoğunluğundan fırsat yaratmak çok zor, ancak hafta sonu bir amatör olarak ben de sizlerle beraber pedal basmak isterim.

bilgilendirirseniz sevinirim.

sevgiler, saygılar.

@oktay başkaya

egepedal.com adresini inceleyin. Her c.tesi saat 9:00'da Karşıyaka iskeleden başlayan Seyrek köyü turu ve her pazar yine Karşıyaka veya Konak iskeleden saat 8:30'da başlayan ve her hafta güzergahı değişen turlar var. Siteden duyurulan turlarda değişiklik olup olmadığını da turdan bir gün önce Alper ve Günay beylerle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Kendilerinin iletişim bilgileri de sitede mevcut...
Hafta içi turları ise saat 20:00'da salı günü Karşıyaka iskeleden perşembe günü ise Göztepe iskeleden başlıyor. Çalışma saatlerinize uyuyorsa yorucu değil tam tersine dinlendirici oluyor bu turlar.

Görüşmek üzere

dünkü tur beklediğimden kısa oldu ama güzel oldu benim için.ilk kez böle bi kalabalık ile kullandığım için biraz yalnız kaldım ama gayet iyiydi.

Selam arkadaşlar, ben de Hasanağa Bahçesi'ne çok yakınım. Haftaiçi hergün sabah akşam Buca-Konak yapıyorum. Aynı güzergahta giden varsa haberim olsun.

• Beğen
Tepkiler: UMUT ALAÇİÇEK
Topic ölü mü, Aytaç, Mete ve benden başka ses çıkaran yok mu arkadaşlar?? Ben bu cumartesi turuna katılmak istiyorum yok mu başka gelecek?

• Beğen
Tepkiler: UMUT ALAÇİÇEK
@Mustafa Tufan

mrb bende gaziemirde oturuyorum hemde meydann arkasında bu forumu bugun bmx ararken buldum gercekten cok guzelmıs denemek ısterm ancak kafama bişi takıldı neden cevre yolunu kullanmıyorsn karabaglar ucyol yapıosun ?_?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Tufan
Geri