yani 30.000 TL lik araba sokakta duruyor ve sigortalanıyor. 6-7.000 TL lik bisiklet evde sigortalanmıyor. bunu ben de araştıracaktım, arkadaş sağolsun açmış konuyu. belli şartlarla bu yapılamaz mı? yani millet nerelerini sigortalatıyor?
motorsikletlerde de 600 cc altına çalınmaya ödeme yapılmıyor sadece kaza kaskosu oluyor bisikletinde bir kaza durumunda hasar görme olanagı düşük oldugu için yapmıyor olabilirler yanlız depo veya garaj gibi bir yerde saklıyorsanız çalınma durumuna karsı garaj daki emtealar arasına bisikletinizi ve ederini belirtmeniz gerekir sadece garajdan çalınırsa ödenir
İzmir manisa arasını hergün otostopla gidip geliyorum . Bu yolda gecenin köründe yolda kaldığım zifiri karanlıklarda otostop çektiğim çok oldu . İyi bir kondisyon olmadan manisa dan sabuncu beli 1.5 saat sabuncu belinden bornova yarım saat sürüyor. İzmirden geliş içinde pek farklı değil. Düzenli olarak bisiklet süren ve uzun mesafeler yapan biriyseniz bu süre daha da kısalır. Ayrıca sabuncu belinden bornovaya gelirken bisikleti tutmakta zorlandığım yerler olmuştu ve aldığım keyif tarif edilemezdi . Biran önce gidin bu yolu derim kondüsyonunuz olmasa bile gidersiniz ; 3 kere değilde 8 kere dinlenirsiniz ama bir şekilde gidersiniz.
@sonerveozer
Siz yol bisikleti kullanıyorsunuz sanırım bir kaç defa sabuncu belini kamyonlara tutunarak çıkan bir bisikletçi görmüştüm siz olabilir misiniz ?
2 nisan tarihi itibariylede whistle marka yol bisikleti kullanan birini gördüm izmir e doğru geliyordu o da mı sizdiniz yoksa ?
önce antrenman. günde kaç saat zorlanmadan sürebiliyorsan, +%25 günlük max. km. olsun. buna göre konaklama yerlerini çıkar. susurlukta bir gece, sonra mesela bandırma. sonra dönüp bursa mesela. 3 günlük bandırma, bursa turu oluverir.
Herkeze selamlar ben Emre 17 yaşındayım .. İzmir Narılıdere'de oturuyorum. Mtb Kullanıcısıyım... Ama Yol bisikleti hastasıyım ayrıca birtane yol bisikleti almayı planlıyorum (2.el) Fiyatları ne kadardır bir fikriniz varmı ?