Scudo Sports

İzmir

arkadaşlar izmirde bisikletimi boyatabileceğim bir yer biliyormusunz
, elektro-statik fırınlı toz boya kaplama sistemi yapan yer varmı ?
eger bildiginiz bir yer varsa paylaşın lütfn

• Beğen
Tepkiler: drumuta
Scudo
fırın işini unutup çok özel bir şey istersen halil rıfat paşa kavşağındayım.izmir giant.

merhaba,
henüz konu başlığı açamadığım için buraya yazıyorum, kusura bakmayın...
bu h.sonu bornova ve civarında pedallamak isteyen var mı? cep: 505-450 47 62.
grşz,
seçkin

merhabalar;
Göztepe'den Kutlu... Alikut'la sahildeyim beklerim fırsat buldukça...

kankalar ben de bayraklı dayım. tepeden her gün işe alsancak a bisiklet ile gidiyorum. ortalama hızım 22 km / s. ama şimdilik. bisikletim artık ailemizin bir üyesi oldu. Bianchi Shape SEVİNDİK aramıza hoş geldin

bu cumartesı pazar ızmıre gelıcem ıns havada ıyı olursa bısıkletımı getırecem eger takılacak elemanlar varsa gorusmek ısterımm..:sigaraici

merhaba,
mtb almayı düşünüyorum bu işte yeniyim aslında hem yol yapabileceğim hemde kısa mesefelerde turlayabileceğim bi bisiklet arıyorum 1000 tl civarında düşünüyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bence çok ideal ve donaımı süper kaçırma derim.
Birde bu konu yanlış yere açılmış.Aranıyor kısmına açman gerekirdi. :)

• Beğen
Tepkiler: gatila
yardımınız için çok teşekkürler arkadaşlar.konuyu yanlış yere açyım çünkü site biraz karışık:) eee yeniyimde artık kusurumuza bakmazsınız:D

Selamlar ben Emre, Makina mühendisliği okuyorum...Bornovada mütemadiyen whistle'ımla (941D) beni görebilirsiniz! Genelde babamla ve birkaç arkadaşımla takılırım bisiklet konusunda ama perşembe bisikletçilerine özellikle katılmak gibi bir istek uyandı içimde! Başlığa çok fazla yazan olmuş bornovadan biri bana özet geçebilir mi? Okuması gerçekten çok uzun sürüyor =) güzelyalıya motisten dolayı gittiğim oluyor biraz daha gidip göztepeden de bisiklet severlerle buluşmak iyi olur kanımca...

@Emre TAVKAYA

Her perşembe Göztepe iskelede buluşup 20'de pedallıyorlar...

Ege pedal ise Salı ve Perşembe günleri Ksk iskelede buluşup 19:30'da (kış saati)yazın 20'de pedallıyorlar.....

• Beğen
Tepkiler: Emre TAVKAYA
Bornovadan giden kafile var mı acaba perşembe veya salıya? Topluca burda buluşup giden?

@Ferhat Şener

@Emre TAVKAYA

Merhaba Emre,

Biz Izmir Bisiklet Dernegi olarak persembe aksamlari Goztepe iskelede saat 20.00 de toplanip tura basliyoruz. Izmirin her bolgesinden gelen kisiler burada birlesip Izmir'in cesitli bolgelerine pedalliyoruz. Bu gece gezileri daha ziyade sehir icinde bisiklet kullanimini ozendirmek ve bisiklet kullanicilarin birbirleriyle tanisip kaynasmasini saglamak amacli .

Bunun disinda da hafta sonu cumartesi ve pazar gezilerimiz var. Dernegin sitesinden tur programini ogrenebilirsin.:)

• Beğen
Tepkiler: Emre TAVKAYA
İlginiz için çok teşekkür ederim ama hafta sonu gezileri için zaman sıkıntısı yaşayabilirim malüm son sınıf ve bölüm bitti bitecek :) gezilerin bir çoğundan haberim oluyor zaten fakat perşembe akşamları toplanmaların amacı bakımından katılmak istediğim bir etkinlik.Yine de bisiklet tepesinden inmeyen biri olarak tur programınıza göre hareket etmeye çalışacağım.Görüşmek dileğiyle

@Emre TAVKAYA

Merhaba Emre,
Biz EBİT olarak fırsat buldukça perşembe turuna gidiyoruz. Bornova'dan gelmek isteyenlerle buluşup da gidebiliriz. Ayrıca her perşembe öğle arası kampüste de turumuz var. Ona da bekleriz.
Görüşmek üzere...

@brks

Perşembeden önce EBİT'e uğrayıp bilgi alırım öyleyse, bir bisiklet topluluğu olarak amacınızla "dokuz eylül"den olmamın kıyaslanmayacağını temenni ederek orada olacağım, görüşmek üzere...ve hoşbuldum :)

Havanın yağmurlu olmadığı her perşembe 12.00'de "Bisikletli Kampus Turu" ve 18.15'te "Perşembe Akşamı Bisikletçileri"ne katılmak üzere Ege Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Merkezi (1 nolu çim saha girişi) 'nde toplanıyoruz. Perşembe günü etkinliklerimize tüm bisikletseverleri bekliyoruz..

Geri