Scudo Sports

İzmir

salında brnbirtane motosiklet ayarlıya bilirim o zaman elimizde falan bisiklet itekleme derdimiz kalmaz

Scudo
Dolce Divas Women's Cycling
(link)
Husky Cycling, Washington Üniversitesinin Resmi bisiklet takımıdır..
(link)
(link)

Daha başka fotolar da görmek isteriz :)..

güzel bir site .. (link)

• Beğen
Tepkiler: elmas ve fastest
slm ben nail KARŞIYAKA da oturuorum mavi sedona borla m war eger bır gezı tur planlamak ıstersenız konusur planlarız organıze ederız
MSN:191_ksk_ksk_ksk_ksk_35@windowslive.com

coooook kısa bı msn adresım warrr:d:d

@Yokuscu

yuh Serkan bi kere düştü,sende abartma.Turlara gelince Nail'i hemen anlarsınız zaten.Mavi Borla en öne bakın görüceksiniz.Yolu bilmese de en önden gider. :D :D

onder senin gozlerin kızlarda oldugu için gorememişsindir :D giderkende düştü :D

bu gidisimde kesin goturecem artık bisikletimi new yorka gerci son 2 yazdır 3 aylıgına gidip geliyomda inanılmaz cogunlukta bayan bisikletci var yollarda gozlerime inanamadıgım zamanlar bile oldu turkiyede neden olmasın diyorum kendi kendime ama daha asacagımız cok sey warmıs gibi geliyo bana yani su zamanda imkansız belki 100 yıl sonra :) her 2 gidisimdede bisikletimi goturmedigime pisman oldum 3. gidisimde goturecem mutlaka bisiklet 1 numaralı ulasım aracı new yorkta

bizim burda tayt la uzun yolculuga cık erkek dahi olsan kamyoncular sapıklıga vuruyor gelde deli olma

aslında bır cok bayan var ama kuluplesmeye gıdılemıyor nedense maalesef hala ferdı yapıyoruz bu sporu artık bu sezon gectı umarım onumuzdekı sezon bır takım kurulur tabıkı kulupler vazgecmezse

Merhaba.

Bayanlar bu her sporu yapabilecekleri gibi bu sporuda başarılı ile yerine getirirler.

Eğer bir takım kurulursa cok guzel sonuclar alınabilir.

Başarılı olmanız dileği ile saygılar.

• Beğen
Tepkiler: elmas
arkadaşlar izmir narlıdere çatal kaya yolu üzerinde bahceli iki katlı ve taş evimiz var evin yan taraffı müze ve evimiz 175 yıllık tarihi birinci derecede sit alanı bu evin rotası bir çok dağ bisikleti aktivitasyonunun yapılabileceği bir nokta. çatal kaya,radar,ve çatalkayanın arkasındaki kavacık ,peyamlı, efem cukuru gibi süper rotaların başlangıç ve konaklama noktası olabilir bisikletciler evin bahcesine çadır kurabilir gezi organizasyonu bu noktadan yapabilir ve mutfak. duş vb genel ihtiyaçları karşılayanbilir.. bu evimizin bir dağ bisikleti merkezi olmasını gönülden isterim. bisikletcilerden herangi bir üçret almadan sadece gönülden bir destek ve organizasyon merkezi olmasını dilerim ve ileride bir club merkezi de olabilir.. konu hakkındaki fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bana yazarsanız zaman içinde projeyi olgunlaştıra biliriz sevgiler ERDİNÇ TEKELİ

Sevgili Erdinç34 evinizi böylesi bir amaç için tüm pedal dostlarıyla paylaşmayı teklifiniz için öncelikle sizi yürekten kutluyor ve teşekkür ediyorum.
Bence harika bir düşünce eğer hayata geçirilirse tüm bisikletçilerin bi araya geldiği müthiş bi ortam olabilir. İzmir Perşembe akşamı turlarına katılıyormusunuz bilmiyorum(avatar da resim olmayınca) am bu konuyu perşembe akşamı turunda diğer pedal dostlarıyla yüzyüze paylaşırsanız çok güzel fikirler ortaya çıkabilir.

bu güzel düşüncenden dolayı bende tebrik ediyorum.gerçektn çok anlamlı ve hayata geçirildiği taktirde oldukça işe yarayan bir proje olacaktır.

(link) arkadaşlar evin bahcesinden bir kare bende bazen cadır kuruyorum bahceye dom çadır benim. ev iki katlı ve içten ahşap medüvenli yakın zamanda kültür bakanlığı dış kısmının restoresini yapacak bu organizasyon başka illerden gelen bisikler severleride misafir edebilir erdinç

erdinç34 senin evin bahçesine bir haftasonu bahçede sucuk ekmek turu yapsak hiç fena olmaz hem sizin evi görmüş oluruz hemde katılan arkadaşlarla konuyu yerinde konuşuruz nedersin

yapalım fakat ben şu anda çeşme alaçatıdayım. birgün organize edelim tüm arkadaşları gelebileceği güzel bir sucuk ekmek tanışma organizasyonu yapalım..sevgiler ERDİNÇ

Geri