Scudo Sports

İzmir

Öncelikle hoşgeldiniz. Turlara bekleriz zamanı arkadaşlar zaten söylemiş. Bu arada SHIMANO'nuz olmasa da kadro olarak, bolca SHIMANO stickerı satıldı bir aralar o yüzden aslında yadırganmamalı Shimano kadrom var diyenler. Noname kadrolara yapıştırıp 2 katına satan insanlar da gördük... Hayırlı sürüşler diyeyim ben çok uzatmadan...

• Beğen
Tepkiler: Berke ÖZTÜRKMEN
Scudo
Ben Cüneyt Özdemir
Güzelyalı - İZMİR 'de oturuyorum.
Bianchi - UNO kullanıyorum. Bilişimciyim. Perşembe akşamları Göztepe iskele'den 20:00 'da turlara katılmayı planlıyorum. Görüşmek üzere...

@cuneytozdemir

Hoşbulduk Cüneyt sağol. Keşke bu dünya da herşey shimano olsa :D

kimsenin işine gelmedi galiba... ben belki katılırım sana DH bisikletim olmasa da çok da narin bir bisikletim olduğu da söylenemez...

arkadaşlar bende bugün itibari ilk mesajlarımı yazıyorum ,şirinyerde seda pastanesinin üstünde oturuyorum aktif dinamik heyecanlıyım ,dava adamıyım kimseyi yolda bırakmam aksamları ve hafta sonları musaittim ulaşmak isteyen arkadaşlar için uleventcelik@hotmail.com

bu akşam gelmek isteyen olursa şirinyer forbes girişinde seda pastanesi karşısında hiphop yapılan yerden 7.30 da çıkılıcak. şu an 2 kişiyiz. gelmek isteyen olursa direk çıkıp gelebilir mesaj atabilir haber vermek için geç kalma felan olursa diye msn e eklesin. yapsın işte bişeyler. foto makinesi olan varsa iyi olur getirebilir.
0554 241 11 12

Bu akşam saat 8'de Karşıyaka akşam turu olduğundan katılım az olur kanımca.Siz de bölmeyin gelin ksk turuna,başka bi gün kendi turunuzu düzenlersiniz.

karşıyaka akşam turundayız.
kalabalıklık için afedersiniz.

Selamın AleyküM . forumda yeniyim . izmirde oturuyorum iyi eğlenceler iyi forumlar herkeze

arkadaşlar bu güzel bisiklet turuna ne yazıkki gelemiyorum.sizler şuanda gecenin karanlığında ilerlerken ben evimde bilgisayar başında mecburen pinekliyorum:(sol bacağımdaki diz ağrısı yüzünden katılamadım bugünkü tura..ama haftaya iyileşeceğimi tahmin ediyorum.hepinize iyi pedallamalar..haftaya görüşrüz...

Geri