Scudo Sports

İzmir

slm güzel kız bende izmirin yabancısıyım izmirde turlamak istiyorum ama 3 yaşındaki küçük çoculkargibi evimi kaybedip anneeeeee diye ağlamaktan korkuyorum. Onun için sen bana annelik yaparmısın???

Scudo
@bugsy
Valla abi bahsettiğin yol uzun gözüktü bana benim 96 yılından kalma Bisan o yolu kaldırırmı senin bir kontrol etmen gerek yoksa ben gelmiyim geriye yayan gece gece :)

• Beğen
Tepkiler: bugsy
göztepe uzak bana ya karşıyaka bile uzak ama goztepeden daha yakın.. keşke gelebilsem...

@bugsy

yok senden daha yaratıcı şeyler beklerim ben :) (bknz.kumrucu şevki maceraları) :D

@Racsen

5 kişi gördüysen ( sanırım 5ti ) 1 carbon sedona 1 carbon bacaklı bisan 1 noname siyah 1 trek aklımda kalan kısmı bizi görmüş olabilirsin... kırmızı kaskım vardı... Senin bisiklet mavi mi?

arkadaşlar Salı günü yani Bu salı yarını kast ediyorum toplayamadım bi :D neyse 22.07.2008 günü saat 20.00 da karsıyakada bulusup bir akşam turu yapcaz. Tüm arkadasları bekleriz...

freezenstyle@hotmail.com

@Racsen

sen kafanı yorma gözünde büyüttüğün kadar bir yol değil,problem çıkmaması için önlemimizi alırız

• Beğen
Tepkiler: Petite ve @ R D @
@mnk
Bisikletli değildim bas gitarlıydım ama sırtımda :)

Muhtemelen sizdiniz bir daha denk gelirsem tanışmak istiyorum zaten.

@Sedona Lady

Merhabalar ben de Karşıyaka Bostanlıdayım, eski milli yol yarışçılarından biriyim.Sen güzel Karşıyakamızın neresindensin? :)

@monstergarage

monster msn ini bi kontrol et.Sürekli spam geliyor bana.Trojan tarzı bişey olan bi link yolluyo.Diğer arkadaşlar dikkat etsin.Tıklasanız bile indirmeyin.Gelen link ise şöle "seni engelleyenleri gosteriyor, bir dene istersen ##http://www.dsddtdtt.us##" Dikkat edin ben şimdi tıklamayın diye başlara ve sonlara farklı işaretler koydum.

Nassı yok bea :D her Salı ksk iskelede isteyen arkadaşlar benim msn i de eklebilir.
onder_tarim@hotmail.com her akşam çıkıyorum Karşıyaka sahili turluyorum.Alaybey-Mavişehir arası

bende bornovadan aykut gezilerinize bende katılmak isterim internetim yok maalesef surekli giremiyorum 0506 472 28 82 numaralı telefona mesaj atmanız yeterli olacaktir
gorusmek uzere

herkeze selamlar;

arkadaslar 27 sınde tatıl ıcın bır hafta kadar ızmırde olacagım gumuldur tarafında bısıkletımıde getırmeyı planlıyorum bana o cıvarda gıdebılecegım rotalar konusunda yardımcı olabılırmısınız ? sanırım gıdıs donus 200 km ye kadar turları gerceklestırebılırım ? sımdıden tesekkurler

Geri