Merhaba Arkadaşlar, şimdiye kadar uzun süredir bu buluşma ve turlar yapılıyordu fakat önceden İzmir'in dışı sayılabilecek yerde oturduğumdan katılamıyor ve ilgilenemiyordum.Artık merkezde olduğum için her perşembe tura katılıyorum. Her perşembe ayrı yere gidiyoruz ve ayrı keyifli geçiyor. Sizi de bekleriz. Sadece bisikletinizi alıp gelmeniz yeterlidir. Kategori ayırmaksızın herkesi bu geleneksel perşembe akşamı turlarına bekliyorum. Geçen perşembe ve önceki haftaların turlarının fotolarından bir demet sunuyorum sizlere, Muhlis abi Her hafta insanlar değişse de çekirdek kadro bile kalabalık (bana yetmese de) Her buluşmada illaki gidilip oturulan ve dondurma yenilen nokta: Konak Pier'deki Burger King. Özgü, Hakan abi ve Ben. Ekibin gittiği yol, trafiğe kapalı bisiklet yolu (mobilet ve scooter'lar kaçak giriyorlar). Fotolar devam edecek. Her türlü sorunuzu cevaplamaya hazırım. Bir başkadır İzmir'de günbatımı. Duman avcılarıyız biz. Yazık o çocuğa, adam çocuğunu sigarayla başbaşa bırakmış. Ekip kıpır kıpır, herkes şen. Geçen perşembe son molamızı Kordon'daki bir çaycıda verdik.Çaylar içildi manzaraya karşı ve ardından hızlı bir eve dönüş yapıldı. Arkadaşlar, bu turlar her perşembe akşamı yapılıyor.Her hafta davet beklemeyin. Çalışanlar işten çıkıp, öğrenciler okuldan çıkıp, ev hanımları/beyleri evinden çıkıp geliyorlar.Saat 20:00 herkes için uygun oluyor ve her hafta başka bir keyifli geçiyor. Akşama görüşmek üzere.