Scudo Sports

İzmir

Scudo
bende varım şirinyerden unlu le biz msn den konuşuyoruz bisikleti ywni aldım daha parçaları ile uğraşıyorum bu hafta yetişe bilirsen gelirim olmazsa haftaya haberleşelim

Merhaba. Buca Çevikbir Meydanı'nda oturuyorum. Buca'da bisiklete korkunç bir ilgisizlik var. Gençlerin neredeyse tamamı otomobil alma derdinde!

En az 10 arkadaşımdan duyduğum: "Ne yapıcan bisikleti, araba al" şeklindeki veciz (!) ifadeyi ayakta alkışlıyorum... :(

slm ben aliağadan baran yaşım 12 kendime bisikletçi diyorum ama bisikletçimiyim bende bilmiyorum saat 10:00 da bu siteye üye oldum yani o sularda 10 dk sonra bilgisayarı kapatıp hemen bisiklette harekket yapmaya başladım daha doğrusu denedim 6 yıldan beri bisiklet sürüyorum ama daha bi hareket yapamıyorum in bile kaldıramıyorum ama çesaretli olduğumu inanıyorum aliağa çevresinden biri varsa ö.m çeksin

ben de buca çevikbirde oturuyorum,şu an okul dolayısıyla izmirde değilim,bisikletim çalındı maalesef ama yeni bi tane alacağım artık 2.el filan,organizasyon yapıyorsanız size katılırım yaza görüşmek üzere

iyi günler arkadaşlar umarım konuyu yalnış yere açmıyorumdur.Bir çok spor kulubu ıle görüşmeme ve bır cok olumsuz yanıt almama ragmen bu sabah sevındırıcı bır haber aldım.ızmırde bayan bısıklet takımı kurulması ıcın bu gun ızmırın ıyı bır kulubunden teklıf aldım. o kadar uzun ugraslardan sonra bu haberın gelmesı sevındırıcı oldu benım ıcın ızmırde yasayan ve bayan takımına katılmak ısteyen arkadaslar bana ozel mesaj atabılırse ve eger gereklı katılım saglanabılırse kulupe gıdıp branşın acılması ıcın konusacagım.Lutfen gonullu bayan arkadaslar ozelden msj beklıyorum...tesekkurler.

Evet bornovada ferhun bey iyi iş çıkartır iyi bir arkadaştır zamanın da yanımızda çalışıp iyi işlere imza atmıştır güvenebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
slm ben bornovadan mikail
çiçeği burnunda bisikletçiyim forumda yeni üye oldum :D
küçükken kardeşim bisikletle kaza yaptığından beri annem bize 2 tekeri yasakladı geçen hafta yeter dedim (yaş 25 anne sözümü kaldı bea) aldım bi bisiklet bi yerden başlamak lazım sonuçta bisan tayfundur bisikletim başlangıç olarak
Turuncu renkli, 1 beygir gücünde(üstünde ben yoksam oda olmuyo) sabahları bornova-bayraklı sahil arası pedal çeviren bi deli görürseniz bilinki benim :p
hem daha fazla bilgi sahibi olmak hemde aynı zevki paylaşan dostları tanımak için aranıza girdim
herkese şimdiden bol bol slm:000002158

Merhaba ben Gökhan Tunalı yaş:30, 2 bisikletim var biri 94 model bisan mountain cat-teleskopik diğeri 2006 Bianchi Slr200 yol bisikleti Yakın olduğu için buraya yazdım yazın Ayvalık'da pedal basıyorum ,yol bisikletiyle burada asfalt kalitesi de dağlık-taşlık patika da çok iyi Ayvalığı tüm İzmirli dostlara şiddetle tavsiye ederim.Beni oto-sanayisinde polatotocamdan zaten tek camcı Aliağalı Apo'dan bulabilirsiniz. Lastiğiniz patlamasın, yol kapalı olsa da olur.Bisiklet bana göre en eğlenceli spor aleti ve 5 yaşımdan beri 2 tekerleyim.Sevgi ve saygılar.

Merhaba Arkadaşlar, şimdiye kadar uzun süredir bu buluşma ve turlar yapılıyordu fakat önceden İzmir'in dışı sayılabilecek yerde oturduğumdan katılamıyor ve ilgilenemiyordum.Artık merkezde olduğum için her perşembe tura katılıyorum. Her perşembe ayrı yere gidiyoruz ve ayrı keyifli geçiyor. Sizi de bekleriz. Sadece bisikletinizi alıp gelmeniz yeterlidir. Kategori ayırmaksızın herkesi bu geleneksel perşembe akşamı turlarına bekliyorum. Geçen perşembe ve önceki haftaların turlarının fotolarından bir demet sunuyorum sizlere, Muhlis abi Her hafta insanlar değişse de çekirdek kadro bile kalabalık (bana yetmese de) Her buluşmada illaki gidilip oturulan ve dondurma yenilen nokta: Konak Pier'deki Burger King. Özgü, Hakan abi ve Ben. Ekibin gittiği yol, trafiğe kapalı bisiklet yolu (mobilet ve scooter'lar kaçak giriyorlar). Fotolar devam edecek. Her türlü sorunuzu cevaplamaya hazırım. Bir başkadır İzmir'de günbatımı. Duman avcılarıyız biz. Yazık o çocuğa, adam çocuğunu sigarayla başbaşa bırakmış. Ekip kıpır kıpır, herkes şen. Geçen perşembe son molamızı Kordon'daki bir çaycıda verdik.Çaylar içildi manzaraya karşı ve ardından hızlı bir eve dönüş yapıldı. Arkadaşlar, bu turlar her perşembe akşamı yapılıyor.Her hafta davet beklemeyin. Çalışanlar işten çıkıp, öğrenciler okuldan çıkıp, ev hanımları/beyleri evinden çıkıp geliyorlar.Saat 20:00 herkes için uygun oluyor ve her hafta başka bir keyifli geçiyor. Akşama görüşmek üzere.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
katılmayı çok isterdim.kısmet olursa artık 2009'da... cemsevin ve ekibi ağustos veya temmuzda gebzeye gelicekler.eskihisar kalesi fln gezilecek.gelmek isteyen bana veya cemsevin'e bildirebilirler...

Ben karabağlarda oturuyorum(şu an Konya'dayım).15 Haziran'dan sonra hafta sonları turlara hazır olun.

@by tasiyici

ya bu derneğe nasıl üye olunur bilmiyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...:) :)

@jackal_jeo

Pazar günleri, derneğin belirttiği buluşma yerlerine gelmen yeterli. Hem turlara katılır, hem de sana verilecek üye formunu doldurup üye olabilirsin.
Hoşçakal.

arkadaşlar merhaba , bende izmir balçovada oturuyorum, hafta içi hergün sabah 08:00 ve akşam 18:30 saatlerinde konak balçova işe gidip gelirken pedallıyorum. bu güzergahta olan arkadaşlarla yada tüm izmirli arkadaşlarlala tanışıp birlikte turlamak isterim.

bende izmir karşıyakada oturuyorum.Dün aldığım bisikletimle sahilde çalışmaya başladım.öss den sonra turlara katılmak isterim.
onder_tarim@hotmail.com msn adresim bu fakat öss ye kadar fazla açamam.

Geri