Scudo Sports

İzmir

Scudo
Merhabalar. Rockrider ST520 ile aranıza katıldım. Genelde haftada 1 sefer toplam 30 kilometre işe gidiş dönüş için kullanıyorum. 3 - 4 ay kadar önce merak sardım. Bakalım ne kadar devam ettirebileceğiz.

Son düzenleme:
82189508-C34D-43AD-80B2-8941BF917585.jpeg
pes etmek yok haftayı 5/5 ile kapatıcammm 🤝

Dosyalar

• 879D8520-6C70-44D3-B746-49A0E4949857.png
    879D8520-6C70-44D3-B746-49A0E4949857.png
    186,1 KB · Okunma: 16
Yeni katlanır bisiklet aldım Bisan fx 3500. Birlikte süreceğim arkadaşım yok, yaşım 19.Bisiklet arkadaşı arıyorum. Karşıyaka Şemiklerdeyim.

• Beğen
Tepkiler: safex
@hakan.duzova Önce bisikleti ve kendinizi tanıyın, yollarda biraz tecrübe kazanın arkasından arkadaş elbet denk gelir. 2 kişi sürmek kolay bir şey değil yollarda entegreli gitmek gerekir.

• Beğen
Tepkiler: hakan.duzova
Selamlar iyi günler :)
Samsun'dan başlığınıza misafir oluyorum. İnternette bir bisikleti gözüme kestirdim almaya niyetlendim ama bana çok uzakta, gelmeye kalksam pazarlık payı kadar yol masrafım çıkar. Bu sebeple İzmir/Konak/Yenidoğan'da oturan, veya bu forumdaş kardeşine yardımcı olmak için o taraflara karbon kadro bisikletten anlayan, ilk nerelerine bakılması gerektiğini az çok bilen bakmaya gidebilecek olan varsa bana mesaj atabilir mi, orada daha detaylı konuşuruz.
Önümüzdeki 2 hafta içinde bakılabilir. Gerçekten çok çok memnun kalırım:hhhhhh::hhhhhh:

@qtay 2. El karbon yada al bisikletten baskasi adina alabilecek kadar anlasaydım yardımcı olmak isterdim. Illaki yardımcı olabilecek bir bisikletsever denk gelir. 👍👍👍

@qtay 2. El karbon yada al bisikletten baskasi adina alabilecek kadar anlasaydım yardımcı olmak isterdim. Illaki yardımcı olabilecek bir bisikletsever denk gelir. 👍👍👍
canınız sağolsun, lütfen bakmayı düşünen abilerim kendini çok büyük bir sorumluluk altında hissetmesin. kendine alıyormuş kadar özenli baksa yeter :hhhhhh:

@erman35 burada forma ve ön aydınlatma bulabilir miyim sizce?

@erman35 burada forma ve ön aydınlatma bulabilir miyim sizce?
formu mu kastettiniz?
ben aydınlatmamı sundu bisikletten almıştım.
Formayı decathlon'dan sizi gaziemirde biliyorum optımumdan bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Pazar günkü ikinci el pazarında var mıdır yani?

Ben gitmeyi düşünüyorum. Fotoğraf çekmeye çalışırım.

Geçen senede açılmıştı bu ikinci el pazarı,ilk başta çok rağbet olmadı ama devamında baya ilgi çekti,bisikletini satmak isteyenler,ikinci el bakanlar baya canlandırdı pazarı,ikinci el forma,far,elcik vs birçok ürüne ulaşabilirsiniz tabi yine aynı katılım olursa,ben mesela reflektörlü yelek aldım 30tl,elcik almıştım15tl,arkadaşa ked kask aldık 60tl.

Bol bol ikinci el bisiklet vardı benim amacım aydınlatma forma kilit vs bakmaktı. Sadece bir amca vardı. Pek bir çeşit yoktu. Genel olarak pazar guzel ama. 1tlye şarj aleti alabilirsiniz. Ben 10 tl ye heybe çanta aldım bisiklete takmak için. Guzel denk geldi.

Dosyalar

• IMG20201025102907.jpg
    IMG20201025102907.jpg
    1,4 MB · Okunma: 71
Geri