Sith Lord Darth Vader
Aktif Üye
- Tepki
- 176
Çok teşekkür ederim öncelikle hızlı cevap verdiğiniz için.Wildfire ve BlackEdition 2 Yıllık ama Rockrider 5 aylık ve açıkcası benim de gönlüm Rockrider dan yana ama pek bilgiye sahip olmadığım için buradan yardım almak istedim.Ama en temiz ve güzel görünen ile Black Edition@Independent35 Özellik olarak birbirlerine çok yakınlar ama ağırlık olarak Wildfire biraz daha önde bilgileri doğru ise. Rockrider'ı elememe sebebim tamamen shimano vites grubu olmaması. Black edition'da kilitli maşa var ve daha yeni üretim yılı olarak. Kendi adıma yeni olan ürünü seçerdim. Ürünlerin linkini paylaşsanız daha iyi olurdu. Tabii gidip görüp denemeniz daha iyi olur,içinize sinen hangisi ise ona yönelmelisiniz.
Teşekkür ederim.AMa şöyle bir şeyvar Rockrider ST540 Ön ve arka vites arttırıcılar Shimano detaylı olarak bilgilerine baktığımda.@Independent35 Rockrider temiz ise kullanılabilir bence. Sadece microshift konusunda kendi adıma bi takılma oldu. Bir sorun olursa decathlon'da rahatça çözebilirsiniz. Eğer gerçekten beğendiyseniz rockrider sizi memnun edecektir.
Linkleri paylaşamıyorum ne yazık ki yeni üye olduğum için uyarı veriyor.Aslında sizlerin de görmesini isterdim daha iyi olur du belkide benim için.@Independent35 Sitesinde ;
AKTARICI VE ÇİFT YAPRAKLI AYNAKOL VİTES SİSTEMİ
9 vites ve 2 aynakol ile 18 vitese sahip bu bisikletin kullanımı oldukça kolaydır.
Aynakol göbeği, uzun süreli dayanıklılık ve mükemmel bir sağlamlık garanti eder.
Detaylar:
-22 ve 36 dişli SHIMANO Altus çift aynakol
-MICROSHIFT FD-M462 ön vites aktarıcı
-SHIMANO Altus arka vites aktarıcı
-Vites göstergesine sahip SHIMANO Acera vites kolları
-MICROSHIFT H092 9 yapraklı, 11 - 36 dişli ruble
-KMC X9 zincir
bu şekilde yazıyor ona istinaden yorum yaptım. Ayrıca çift yapraklı aynakol nasıl olur bilemiyorum.
@Hami Bulut hocam, gidip görmek tamam ama denemek derken sanki müsade edilmiyor sadece üzerine çıkıp kadro buoyunu denettiriyorlar onun haricinde içimize sinmesi tabi büyük önemli ama anlamayan biri için karar verme ve deneme süreci hk ne önerirsiniz.. mesela şusu varsa tamam al o bisikleti diye bişey var mı? yada karart gözünü al mı denmeli?@Independent35 Özellik olarak birbirlerine çok yakınlar ama ağırlık olarak Wildfire biraz daha önde bilgileri doğru ise. Rockrider'ı elememe sebebim tamamen shimano vites grubu olmaması. Black edition'da kilitli maşa var ve daha yeni üretim yılı olarak. Kendi adıma yeni olan ürünü seçerdim. Ürünlerin linkini paylaşsanız daha iyi olurdu. Tabii gidip görüp denemeniz daha iyi olur,içinize sinen hangisi ise ona yönelmelisiniz.
geçmiş olsun. İlave olarak facebook alım satım gruplarına da bakın derim.Merhaba herkese, bu sabah Merida Crossway 20(fıstık yeşili) tatlı mı tatlı güzel mi güzel biricik bisikletim çalındı
Sokak çok dar kamera vs. yok, ne yapmalıyım sahibinden ve letgodan takip etmek dışında.
Çok geçmiş olsun.Direkt letgo ve size tavsiyem Çankaya da bit pazarına ya da orada ki 2.el bisiklet satan yerlere bakın.Genel de bit pazarında çıkıyor çalıntı bisikletler.Merhaba herkese, bu sabah Merida Crossway 20(fıstık yeşili) tatlı mı tatlı güzel mi güzel biricik bisikletim çalındı
Sokak çok dar kamera vs. yok, ne yapmalıyım sahibinden ve letgodan takip etmek dışında.