Scudo Sports

İzmir

Uzun yıllardan beri bir tanıdıktan dan parça alıyorum, en sonunda onda ki stokta bitti, izmir de ikinci el parça satan bir yer varmı?
İzmir Karşıyaka da bisiklet pazarı varmış öyle diyorlar bir günlüğüne mi yoksa her hafta mı?
Ya da izmir de deore lx aynakol satan varmı?

Scudo
Karşıyaka Girne caddesi üzerinde ikinci el malzemeler satan bir dükkan vardı ama kapandı mı yoksa hala açık mı tam emin değilim

geçmiş olsun dostum

Arkadaşlar izmirde bisiklet sürmek demek büyük bir meşakkete girmek demektir. 26 yaşındayım 23 yıldır izmirdeyim izmir kadar yolları berbat bir şehir daha görmedim. Altınyolu düzeltseler bari. Bi asfalt döktüler geçen günlerde altınyola yol daha berbat hale geldi. Belediyeye yazdım siz de yazın arkadaşlar.

Haklısın dostum İzmir Türkiye nin en büyük köyü benim gözümde. Hele ki Buca aman aman . Her yerde bir delik her köşede bir açık mazgal kapağı. Delirmeden sürmek neredeyse imkansız. Benim belediyeye yapyığım şikayekler yepyeni bir forum sayfası olur ama boşa. Dinleyen yok malesef.

herkese selam bir bisiklet alıp yazın karşıyakadan foçaya veya başka noktalara gitmek istiyorum. Bunları kaldırıcak bir bisiklet düşünüyorum ikinci el yada uygun sıfır olabilir. salcano falan baktım genelde sanırım herkes v fren tavsiye ediyor. Birde aldıgım bisiklete çanta takmak istiyorum hıza değilde yanımda götüreceğim şeylere daha çok önem veriyorum önerileriniz nelerdir.

@kskmutant
Sedona 410, Carraro Sportive serilerine ve Mosso’nun sabit maşalı bisiklerine bakabilirsiniz. Belirttiğiniz rotalar sabit maşa için uygun olacaktır diye düşünüyorum. Ben Sedona 410 kullanıyorum, sabit maşa, v fren ve istediğiniz gibi bagaj delikleri mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@ogulcanguvenn
ilerde rotaların artması halinde sabit değilde ön amortisör olması iyi olur gibi düşünüyordum.

@kskmutant

Çok fazla engebeli araziye girmeyi düşünmüyorsanız bende yaylı maşayı gereksiz buluyorum.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@CmlCLK

sabit maşada uzun yolda çok el ve bilek ağrısı olduğunu söylüyorlar dediğim oda birazcık beni korkuttu

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@kskmutant

Bu işin tecrübelisi değilim ama nasıl tutacağınızı bindiğinizde sorun olmuyor. 35 km. yol bisikleti sürdüm ve sağ bileğim uyuşmuştu. Üzerine çok yüklendim sanırım dedim ve tutuş şeklimi değiştirip 80 km. sürdüm sonra. Hiç bir ağrım olmadı.

Birde şöyle bir sorun var fiyatlar çok yüksek iyi birşey en ucuzu 1.500 falan ikinci el mi yoksa sıfır mı alsam bilemedim

@kskmutant
Ben 1 ay önce ikinci el 1500 Tl satın aldım daha garantisi devam ediyor. Siz de temiz ikinci el bulursanız, değerlendirin bence.
Ben tek seferde 70 km yaptım şu ana dek, rotamın bir kısmı da köy yollarından geçti. Sarsıntı hissediyorsunuz sadece, kaliteli elçik barend kullanırsanız ağrı hissetmezsiniz en azından ben hissetmiyorum. Aynı rotada kilitlenebilir maşalı bisiklete sahip arkadaşımın benden daha çok yorulduğunu biliyorum, maşa biraz bisikleti hantallaştırıyor.

arkadaşlar merhaba bir konuda görüş bildirmek istiyorum daha önce başına gelen veya ne yapacağımı söyleyebilecek biri var mdıır.
sundu bisikletten internetten alış veriş yaptım; alış veriş yaparken hiçbir şekilde uyarı yoktu görmedim de kargo alıcıya ait v.s. gibi uyarı.
kargom bugün geldi kargocu benden ücret talep etti şaşırdım ve ödemek zorunda kaldım.
firmayı aradım konuştum görüştüm kişiye durumu anlattım bana yazıyor diye söyledi nerede yazdığını sordum madem ödeme yaptıktan sonra satış sözleşmesinin içinde diye cevap verdi.(tabi ki kim bilir küçük iç içe geçmiş metinlerde saklanmış belki de)
vs çok uzatmayayım lafı sonra yeniden alış veriş yaparak deneyim dedim ama ödeme ye kadar geldim hiçbir şekilde kargo ücret bilgisi çıkmadı.
alıcıya bunun hakkında bilgi vermeden satış yapmak yasal mıdır ahlakı mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Recephan Yılmaz
Ben artık kazıklanmam, çok şey öğrendim ve oldum, dediğim gün yine kazıklanıyorum ? mümkün olduğunca kurumsal firmalar ile iş yapmaya gayret ediniz :harika:

kron tx150-carraro sportive 220-salcano city sport 40V bu 3 bisiklet arasında kaldım bunların arasında sizin öneriniz ne olur birde nedeni nedir?

• Beğen
Tepkiler: Recephan Yılmaz
@frknltngl
? izmir'de sundu dan daha kurumsalı ne olabilir ki.
para cepten cıkacak ise gönül dinlemıyor çıkıyor.

@erman35
o da doğru haklısın :komik:

Geri