Scudo Sports

İzmir

Merhabalar ben Batuhan 20 yaşımdayım aranıza 2 hafta önce Yeşilyurttan katıldım her akşam turlamaya çıkıyorum ve bu turlamalara tek başıma çıkıyorum beraber pedallamak isteyenlerin isteklerini seve seve kabul ederim iyi forumlar [emoji4] bisikletim de bianchi rcx 429

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: lewent201986
Scudo
Birkaç gün içinde Bergamadan yola çıkıp İzmir-Kuşadası-Didim-Bodrum-Marmaris-Fethiye-Kaş ve Antalyaya gitmek için yola çıkacağım, hazırlıklarımı yaptım.Konaklamayı çadır ile yapacağım.Yavaş yavaş göre göre tanıya tanıya gezmek istiyorum.Bahsettiğim yol haritamda çadır nerelerde kurulur, görmeden geçmemem gereken yerler neler, varsa önemli konulardan bahsetmenizi istiyorum. Ayrıca Fethiye-Kaş arasındaki Babadağ'a da çıkmak niyetindeyim nasıldır, çadır kuran var mı? Babadağ yazdığımda paraşütle ilgili görseller çıkıyor bu yüzden pek bilgilenemedim.Birde yolu nasıl bu Babadağ'ın.

• Beğen
Tepkiler: cagtolga
@TurŞoförü

Bence Kuşadası'nda mutlaka Güzelçamlı milli parkına uğramalısınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@kardanadam_

Ben bir kere çarşamba akşamı bisikletçilerine (ÇAB) katıldım. Düzenli çarşamba akşamları pedallıyorlar gayet iyi bir grup tavsiye ederim. Bir aksilik olmazsa bu çarşamba da katılmayı düşünüyorum

Gece sürüşe çıkanlar buradamı ? 1:30 ve sonrası :)

Arkadaslar merhaba biz kendimiz bi tur yapsak mesela ne dersiniz 1 gunluk :)

Geri