Scudo Sports

İzmir

@avare merhaba kardeş bu kahvenin tam yerini biliyorsan tarif edebilirmisin bir ara uğramak istiyorum birde gidince bizi ne bekliyor yani kimler takılıyor kahvenin ismi nerden geliyor bisikletle bağı ne bilgi verebilirsen sevinirim.

Scudo
Hatta konum atilirsa şahane olur. Giden olursa başlık bile açılabilir

@İlker72 doğal yaşam parkı girişini geçtikten sonra yol üzerinde kavşak gelecek. Kavşaktan sağa yerleşim yerine dönün, yolu takip ettiğinizde hafif içerde kalıyor. Yerli halk kahvede oturuyor, bisikletleri park etmek için yarım yuvarlak demirlere tekeri geçirip bırakmaya yarayan aparatlar mevcut. Bizim gittiğimiz zamanlar pazar günleri olduğu için bisikletli gruplara denk geliyorduk. Ekstra bir yer beklemeyin, köy kahvesi kıvamında bir yer. Bisiklet sürenlerin uğradığı bir yer. Facebook üzerinden var olan sayfasının adresinide paylaşıyorum.
(link)
Buradan da bakabilir ve fikir edinebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: İlker72
@İlker72 @Cem cm
Tadilat varmış bu ara gidip yeri görebilirsiniz. Daha sonrasında da dinlenme amaçlı gidersiniz.

Hermes Bisiklet Kafe
Yalı Mahallesi, Yalı Mh., Mithatpaşa Caddesi No:557, 35550 Güzelbahçe/İzmir
0506 466 32 87
(link)

Bu da Urla'ya doğru seferihisar ayrımında gözden kaçabilen çok güzel bi yer. Aynı zamanda bisiklet için atölye ve dükkan da mevcut.

Sanırım konu halen güncel. Ben de aranızdayım arkadaşlar ;)

Mesajla istenen bilgileri ilettim :harika:

@Pdeal Biraz zaman tanıyalım diyecektim ama anlaşılan sana da dönüş yapılmadı daha?

Arkadaşlar merhaba,

Yakın bir zamanda eşimin işi nedeniyle İstanbul dan İzmir e taşındık (Torbalı). İstanbul'da zaman ve ortam gibi nedenlerden atılamadığımız bisiklet sevdasına burada kavuştuk. Eşime işe gidip gelmeye kullanır umuduyla Btwin Hoptown 320 modeli katlanır bisiklet (750₺), bana ise Salcano Ng650 27,5" V fren (755₺) bisiklet aldık. Ha bi de 10 aylık oğlum için ise bisiklet koltuğu :harika:

En az bir sene Torbalıdayız, sonrasında büyük bir ihtimal merkeze geçeriz diye umuyoruz :)

Yakınlarda varsa birileri tanışmak isterim. Bu civarın yabancısı olduğumuz için bisikletle ya da araba ile gezilecek yer tavsiyelerinizi beklerim.

Saygılar..

Tanışma/Ege Bölgesi altında açtım konuyu ama buraya yönlendirmiş, yöneticiler bi el atabilir misiniz.

Merhaba,
hoş geldiniz. Ben Aydın'da yaşıyorum ama, bisikletimi de getirdiğim hafta sonu buradan bağlantı kurup birlikte turlayabiliriz. Kazasız ve keyifli turlar dilerim.

Merhaba, aranıza Karşıyaka'dan katılıyorum uzun bir aradan sonra tekrar bisiklet kullanmaya başladım inşallah forumda yeni arkadaşlıklar kurup güzel organizasyonlara katılma şansıda yakalarım herkese şimdiden keyifli forumlar dilerim:)

• Beğen
Tepkiler: wildboytam35
Merhabalar;
İzmir Bayraklı Osmangazi'de oturuyorum ve haftada 1 veya 2 kez Kron Tx500 bisikletimle orta mesafeli turlara çıkıyorum. Bu turlar gidiş ve dönüşü 30-40 km'yi aşmayan turlar oluyor genellikle (Bayraklı-Bostanlı gibi). Turlara şu zamana kadar hep tek çıktım çünkü kalabalık ve rotası çok uzun ve belli bir güzergaha tabi turlara katılmak benim kafama göre değil. Dediğim gibi bu konuda uyuştuğumuz akadaşlar var ise ve bayraklı, bornova civarında da oturuyorsanız haberleşelim. ;)

• Beğen
Tepkiler: tifosi
Arkadaşlar Merhaba
Ben İSMAİL KOCABAŞ
TORBALI/AYRANCILAR da ikamet ediyorum
kron xc 150 bisikletimi aldım yaklaşık 15 gündür de işe bununla gidip geliyorum normalde otobüsle 30 dk süren yol bisikletle tarla yolları kestirmeler derken 13 dakikaya düştü git gel toplam 6.5 km inanın rahatladığımı hissettim haliyle kiloda var 114kg :) bir iki gün işkence gibi gelsede şuan çok alıştım hergün yolumu değiştirip farklı sokaklar yollar keşfediyorum. herşey çok güzel fakat şu köpekler olmasa daha bi güzel olacak :)

Köpek olayı benimde tek korkum. Aradı kafa kafa ya geliyoz. Fena tırsıyorum. Geçende bir video izlemiştim. Fener şeklinde olan şok aletleri çıkardığı sesle bayağı işe yarıyor görünüyordu. Bu arada bende salcano astro ile vakit buldukça Gaziemir sarnıç ormanda turluyoruz.

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri