Scudo Sports

İzmir

Scudo
Merhabalar İzmir çevresinde çadırda konaklamalı kısa bir tur yapmak istiyorum. Düşünen arkadaşlar varsa güzergah ayarlayıp cumadan çıkıp, pazar günü dönüş yapabileceğimiz bir tur istiyorum. Eğer hafta içi zamanı olan arkadaşlar var ise, hafta içi de olabilir. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilirler. Kadansınız bol olsun.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Merhaba 12-13-14 mayısta Karaburun yarımadasını turlamayi düşünüyordum. Uygunsa beraber yapabiliriz. Yada başka alternatif tur düşüncesi olan varsa değerlendirilebilir.

@lewent201986

İzmirdeki pedaldaşlar ECC2017den haberiniz var mı? Katılıyor musunuz?

Şu an İzmir bu meydan okumada 2. sırada.
111.JPG

Nedir nasıl katılınır ayrıntılı bilgi

(link)

(link)

Kuralları dikkatle okuyunuz.

• Beğen
Tepkiler: onagers ve Atacan
Evet haberim var kullanıyorum. Buarada nonsteril arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. Başka katılacak arkadaş var ise lütfen bize site üzerinden ulaşsın. Açıkçası tura katılım sayısının en az 4-5 kişi olması çok daha keyifli olmasını sağlayacaktır.

• Beğen
Bende iki gündür kayıt gönderiyorum değere 40 km kadar ekledim mayıs sonuna kadar hedefim 600km ulaşmak inşallah başarırım[emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Caner Geyik
Kaç gündür yarışmaya bakacağım hep unutuyordum, girip kayıt oldum ben de. Katılım artarsa yetişiriz bence. Pedallara kuvvet aslanlarım! :D

• Beğen
Tepkiler: Caner Geyik
Selam Arkadaşlar,

9 veya 10 günlük kamplı çadırlı bir tur yapmayı planlıyorum. Temmuz veya Ağustos ayı olabilir.

İstanbul'dan otobüsle çıkıp sahil boyunca İzmir'den itibaren pedal çevirmek istiyorum.

Eşlik etmek isteyen maceraperest arkadaşlarla iletişime geçmek isterim.

Bu rota üzerinde tecrübesi olan arkadaşlarım da engin fikirlerini ve tavsiyelerini paylaşırlarsa çok memnun olurum.

Merhaba bende İzmir'de oturuyorum foruma daha katılalı 5 dk olmadı 17 yaşındayım Torbalı/Ayrancılar'da yaşıyorum şuaan adam akıllı bi bisikletim yok bi bianchi var ama benim değil benimki bi kaaya kurban gittiği için kardeşiminkiyle idare ediyorum sanırım bir dağ bisikleti almam gerek konu açacaktım ama nerden açılır bulamadım ben biraz daha kurcalayayım forumu İYİ GÜNLER

• Beğen
Herkese merhaba.

Bornova'da yaşıyorum ve Ege Üniversitesi'nde okuyorum. Yaklaşık 1 ay önce Salcano Ng750 aldım ve kendimi yollara vurdum :) Neredeyse her gün sabah ve akşam 10-20 kmlik kısa turlar yapıyorum. Ege Üniversitesi'nden de hiç bisikletçi tanıdığım yok, birlikte pedallamak isteyenleri beklerim, birlikte sürebiliriz :)
İyi forumlar.

Merhaba,
1 Ay önce aldığım Merida Crossway 100 ile aranıza katılmış bulunmaktayım :) Daha 300 km yapabildim ama sürdükçe keyif alıyorum ve iyi ki pedallamaya başlamışım diyorum:)Dokuz Eylül Üniv'de okuyorum.Bornova'da oturuyorum.Çevremde bisiklet kullanan arkadaşım yok,beraber sürmek isteyen olursa çok mutlu olurum.İyi akşamlar.
@kardanadam_ Hocam beraber sürmek isterim hemen hemen aynı durumdayız zaten:)

Herkese merhabalar yaklaşık 15 sene sonra yaklaşık 4 aydır bisiklet kullanıyorum hergün Narlıdere-konak yaklaşık 36 km yol yapıyorum ve otobüste geçirdiğim günlere lanet ediyorum :) konuyu takibe aldım izin günümde denk gelirse turlara seve seve katılırım

@kardanadam_

benim universite ile baglantim yok, ancak universite'de bildigim kadariyla bir bisiklet grubu var, oyle ki 12 martta 40 civari bisikletci gormustum ege spor kompleksinde, numarali falan buyuk ihtimal tur yapacaklardi (ben de ygs'ye gittim oraya cok dikkat etmedim :)

@biozalp Dün Ege Üniversitesi'nin bisiklet grubundan biriyle konuştum, şu an üyelik kabul etmediklerini ve üye olmayanların gezilere katılamayacağını söyledi. Malesef şimdilik bu grupla süremeyeceğim :)

@kardanadam_

oyle bisiklet grubu mu olurmus, universite bisiklet grubusun el insaf :)

@biozalp Haklı olabilirsiniz ancak onların da kendilerine göre bir sebebi vardır mutlaka :)

Geri