Scudo Sports

İzmir

arkadaşlar, sasalı kuş cennetine, bisiklet yolunu kullanarak, yol bisikleti ile gidilebilir mi? yorum, tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim :)

Scudo
Arkadaşlar ben Emre İzmir Aliağadan aranıza yeni katıldım
Pazar günleri Tur yapabiliriz

@erphan Tabi ki genelde kullandığımız güzergah aşağıdaki gibidir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: erphan
Arkadaşlar merhaba izmir karşıyakadan bende aranıza yeni katıldım tabi eğer kabul ederseniz :)
Bu arada merak ettiğim 2 konu oldu konu açtım fakat açtığım konu profilimde gözükmüyor ve konu ile ilgili alakalı kısma yazmış olmama rağmen bisiklet seçimi kısmında denetlemede olarak görünüyor forumun hatasımı yoksa benim hatammı şimdiden teşekkürler

@erphan
erphan ilk bisiklet deneyimim amcamın sayesinde karşıyakadan kuş cenetine gitmekle başaldı üstelik bisiklet kız yeğenime ait mtb bir bisikletti git gel ve içerisini komple turladım 60 65km yol yaptım

• Beğen
Tepkiler: erphan
şimdiden hayırlı olsun

Merhabalar,
Aşağıdaki parçalara ihtiyacım var, bu parçaları izmir'de en ucuz nasıl temin edebilirim, bisikletçi öneriniz var mı ve tahmini ne kadara patlar?

8V alivio/acera/tourney arka aktarıcı
3x8 uyumlu zincir,
2x 26" iç lastik (iğne sibop)
2x 26" dış lastik (1.8"-2" arası)
fren ve vites kabloları
+ montaj

teşekkürler

slm lar tüm izmir ve bucalı arkadaşlara,bende bucadayım 2011 den beri 2 teker üstündeyim...

@Mutlu Dal balcova haftasonlari suruyorsaniz tur yada gezilere (teleferik manastir )gibi yerlere gidiyormusunuz biz 2 kisiyiz bilginize yas 15 tskler

• Beğen
Tepkiler: wildboytam35
@Furkanadk abicim arkadas 2013 te yazmış ve aktif değil facebooktan bisiklet gruplarına katıl.persembe aksamcıları, carsamba akşamcıları,gaziemir aktif pedal,pedal 35,vs vs bisiklet kulübü istersen buca pedal gsk, ege pedal sk,parkur bisiklet vs bunlara katıla bilirsin

@ventiol Merhabalar İzmiri pek iyi bilmiyorum ve üçyolda oturuyoruz acaba bahsettiğiniz yerlere özellikle sasalı kuş cennetine nasıl gidebiliriz üçyoldan? çok duyuyorum ve çok merak ediyorum oraları

@Pdeal üçyol dan sahil yoluna inin, konaktan vapur ile bostanlıya kestirme olarak geçin, zira halen bisiklet yollarımız tam değil, bisiklet yoluna girip oradan ayrılmadan ulaşacağınız yer sasalı olacaktır. hayvanat bahçesinin kavşağını geçin dümdüz devam edin, tabelalaları izleyin.
uzun güzel bir tur olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Pdeal ve ventiol
@aytunctarakci çok çok teşekkür ederim ilk fırsatta dediğiniz gibi yapacağım :)

@aytunctarakci peki başka tavsiyeleriniz var mı acaba bu güzergahtan çıkıp gezebileceğimiz bisiklet sürmek için uygun biraz daha doğayla iç içe nasıl gidebiliriz

@ratm Facebook kullanmıyorsak bu gruplara ya da o rotalara nasıl ve nerden ulaşabiliriz ayrıca İzmir de yeni olmamızda dahil

İzmir in her yeri bisiklet sürüşü için ideal, Grup sürüşü severseniz çok sayıda grup var. burada paylaşılanlar ve facebook odaklı olanlar var.
rotalara ihgityaç yok, Üçyol merkezi bir yer,
a- göztepe den çeşmeye kadar güzel bir yol
b- karşıyakadan kuş cenneti
c- bornova ve ötesi
d- üçyol dan menderes, gümüldür selçuk vs..

gruplar benim takip ettiklerim facebook ile haberleşiyor, bir kaç tanesine üye olursanız geçici olarak sonra facebook u kapatırsınız. çarşamba ,perşembe cuma akşamı bisikletçileri var. yol bisikletiniz var ise performans turları ayrıca oluyor, Extrem grubu , performans grubu benim hatırladıklarım.

sahil size yakın zaten yolda mutlaka bir sürü arkadaşınız olur merak etmeyin, biz bisikleti severiz :)@Pdeal

• Beğen
Tepkiler: Özhun
@Pdeal sahile indiğinizde inciraltı yönünde devam edersiniz, kent ormanından geçip inciraltına geçersiniz, bir müddet yolda tek şerit gidiş gelişte sürmek korkutmazsa sahilevlerine kadar uzanırsınız. Diğer istihkamette alsancak tarafından limana kadar bisiklet yolu var, eğerki limandan sonra bir müddet yine yolda sürerseniz karşıyakaya hatta sasalı doğal yaşam parkına ve devamında bulunan küçük yerleşimdeki bisikletçiler kahvesine kadar gidebilirsiniz. Bunun dışında bisiklete ayrılmış yol doğru düzgün malesef yok.

• Beğen
Tepkiler: Pdeal
@avare çok çok teşekkür ederim bisikletçiler kahvesini ilk defa duyuyorum mutlaka gideceğim :)

• Beğen
Tepkiler: avare
Geri